Arama sonuçlarınız

1. Serko

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. diğer fotolar gelene kadar, bir kaç tane yükleyim...

2. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ekrem geç gördüm kusura bakma, İstanbul Yolu'ndan gidecez, istersen Saray Cumhuriyet'den alalım seni...
  3. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sedat gelmiyor mu Ekrem?

4. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Buluşma Yeri: Saat 09:30 Yeni Taymek ( Hava Müzesi karşısı) 1) Mehmet Usta 2) Serkan 3) Murat Kök Ve Beyazıt 4] bosdi 5) Ekrem Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.10870#ixzz2Lf3YW8Ak
  5. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. kamp için şu sıralar çoğunluk uygun değil, bahara inşallah... Pazar günü bence Evirgan Yaylası'nı bir zorlayalım. Buluşma Yeri: Saat 09:30 Yeni Taymek ( Hava Müzesi karşısı) 1) Mehmet Usta 2) Serkan 3) Murat Kök Ve Beyazıt Gelecek arkadaşlar...

6. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Nereye gidelim Pazar günü Usta?

7. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Usta'nın eski iki aracının aynı karede olduğu fotoğraf, günün fotoğrafı seçilmiş :) http://www.fotooptimum.com/index.php
  8. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. arşivden
  9. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bizi pireyle mi korkutacan, ayılarla, kurtlarla dans etmişiz :)

10. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. yatmam Abi, illaki teras olacak, elektrikli battaniyesiz hiç olmaz, en son numaram da kuş tüyü yorgan 8)

11. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. kampı baharda yaparız inşallah ben daha çadırı takmadım
  12. Serko

1996 ZJ Grand Cferokeeye çeki demiri yapımı (Resimli)

Ynt: 1996 ZJ Grand Cferokeeye çeki demiri yapımı (Resimli) orjinalinden bile sağlam görünüyor, elinize sağlık

13. Serko

2.5 Benzinli XJ

Ynt: 2.5 Benzinli XJ selamlar ben yaklaşık 1 senedir 1996 modelini kullanıyorum. motor üreticisi GM-Pontiac'tır, motordan yana bir sıkıntı yaşamazsınız. Genelde şanzuman için sorun olur derler, çünkü şanzuman AX-5 şanzumandır, yani hafif hizmet diye geçer ama bu sizi yanıltmasın, 2500 cc için...
  14. Serko

Doslarımızın isim benzerliğinden mağdur olmamaları için

Ynt: Doslarımızın isim benzerliğinden mağdur olmamaları için öğrendiğimiz iyi oldu, size tavsiyem markanızı tescil ettirin, uzun süren işlemler değil, maliyetli bir iş de değil...
  15. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Murat Bey, karıştırıyorsunuz sanırım, ben Duster muhabbetlerine hiç girmedim, ilgimi çeken bir konu da değil, araç da değil. Onların seçimi Duster'dır, onların doğrusu odur ve kendi doğrularımı onlara gidip kabul ettirme çabam olmaz. Sizi tabi ki...

16. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. "ben fırıncıyım ekmeğe çizik atarım sanada çizik atarım" bu iyimiş ;D Murat Bey siz de, tur attınız geldiniz, o kadar konu kapandı, yok özelde şöyle yazıldı, burda böyle yazıldı hala anlatıyorsunuz, yani 45 yaşındaymışsınız eyvallah ama sizden bir...
  17. Serko

3300 Turba Dizel ile Aranızdayım.

Ynt: 3300 Turba Dizel ile Aranızdayım. benim fikrim, yan basamakları ve öndeki boynuzu da sökseniz, çok daha güzel görünecek ve arazi için çok daha kullanışlı olacak.
  18. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Murat Bey'in başımız üstünde yeri var, her zaman bekleriz... Ama tyt-fan nickli arkadaş da bir gelse Ankara'ya, bir de onu misafir etsek 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

19. Serko

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. iyi de sende kaptansın orda, istediğini yaparsın Tuna'ya söyle bir baksın, çözer o ;)
  20. Serko

Ekonomik 4*4 ?

Ynt: Ekonomik 4*4 ? Vitara iyidir ama parçaları kesinlikle ucuz değil, en ucuz parçası olan araç Lada

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,131
Kayıtlı Üye Sayımız
166,863
Kaydolan Son Üyemiz
Nureddin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri