Arama sonuçlarınız

1. n_y_c_b

defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ?

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? doğru söze ne denir :) hayat felsefem . . .

2. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? :) ikinizde de bişey yoksa hiç sorun yok. . . aynen devam :) hayat kısa , anı yaşamak lazım. . .
  3. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? aman abi allah korusun . . . senin aracın mı ? bu işlere başlamadan önce zaten hatim ettim 4x4 kullanma tekniklerini. . . şimdilik bir araç eksiğim , birazda mekanik alanda bilgi eksikliğim var onuda sizlerden teorik olarak öğrenip...

4. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? eyvallah abicim :) sizdeki bu yardımlaşma olduğu sürece defender'cıların sırtı yere gelmez :) inşallah iyi dilekleriniz kabul olur da aranıza katılabilirim . . .
  5. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? :) tabi gayet mantıklı :) böyle böyle akıllancaz :)

6. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? parça fiyatları için dedim ben :) çok suzukiye bindim , nissan pick-up sürdüm honda parçaladım :) parça kolay bulunuyo ama hiç kolay alınmıyo ne yazıkki :) kusura bakmasın kimse . . . dediğniz doğru arıza nadir. bunun için belkide...

7. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? parça fiyatları için dedim ben :) çok suzukiye bindim , nissan pick-up sürdüm honda parçaladım :) parça kolay bulunuyo ama hiç kolay alınmıyo ne yazıkki :) kusura bakmasın kimse . . . dediğniz doğru arıza nadir. bunun için belkide...
  8. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? nede olsa ingiliz abi nazı çekilir diye düşünüyorum ben :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-sahibinden-hersey-orjinal-jeep-37335438/detay hep şu araca denk geliyorum çok temiz gözüküyor...
  9. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? :) yedek parça abii yedek parça :) japondan her zaman uzak durdum defender alsam bile yine ingiliz olan ford motoru takarım yine japonla işim olmaz . . . ama türk'üz abi bi hata yapıp ruslara aldanabiliyoruz. . .

10. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? kredi çekip faiziyle ödemek gibi diyosun :) bakalım hayat ne göstericek . . .

11. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? haklısın abi. . . beklemeye geçicez artık. . . yada bu betonarme dünya canıma tak etcek aldıcak bana bi niva. . .
  12. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? bende çok isterim dediğniz gibi yapmak ama 7-8 bin toplamak benim için uzun sürer. . .

13. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? Canım arkadaşım, parçada fdalan hiç bir sorunun olmaz, her türlü bulursun, sıfır yada çıkma. Usta olayınıda çözersin, sonuçta herkes anlamıyor olsada beraber öğrenirsiniz işi artık, ben bile öğrendim işi artık. :) Düz dizel motor kasaya...
  14. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? o boyası patlak araç dışında bütçeme uyan başka araçta bulamadım ki . . . onu alsam bütçeyi uydurunca dediğniz gibi yapılı almaya kalksam adam bile 1 senedir satamamış o da elimde kalır diye korkuyorum. . . ne yapsam bilemedim. ...
  15. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? özellikle parça sorunu . . . fiyat kolay bulunma vs. usta bulmakta büyük sorun hatta en büyüğü. . . sanayilerde çok vakit geçirmiş (yaşıma göre :D ) biri olarak adam gibi usta bulmak bu zamanda çok zor adam gibi adamda belli ediyor...

16. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? çok teşekkür ederim serhat abi bilgi için . . . yavaş yavaş başladım forumun altını üstüne getiriyorum :) bu defender olayı gerçekten dediğin gibi adamın kanına bulaşmaya görsün sabaha kadar defender aradım ama 7-8 bin arttırmam lazım...
  17. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? :) abi reklama gereği mi var senin cengaverin. . .
  18. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? ben daha çok acemi olduğumda taha bey saolsun yönlendirmeleriyle birşeyler öğrenmeye çalışıyorum . . . avantajı kalmadı diyorsa yapcak bişey yok. . . kaporta boya lastik dediği gibi beni bayaa aşıcak bilgi verdiğiniz için çok teşekkür...

19. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? dakka 1 gol 1 . . . durum olsada sertem41'in arabayı alsak. . . ilk satıldığında çok istemiştim 17.000 falandı yanlıs hatırlamıyorsam ama olmadı. . . hayırlısı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasib etsin sahibine. . .
  20. n_y_c_b

Ynt: defender kullanıcıları , ustaları bişey rica etsem ? piyasada şuan benim alabileceğim tek araç buydu sanırım . . . buda fos çıktıysa yandık . . . satıcak bişeyler bulmam lazım :) bütçeyi arttırmak lazım. . .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,139
Kayıtlı Üye Sayımız
166,864
Kaydolan Son Üyemiz
dentoperfethiye

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri