Arama sonuçlarınız

1. Y

zj için tampon koruyucu yüksek domuzluk ve tavan için sepet arıyorum

arkadaşlar zj m için tampon koruyucu yüksek domuzluk arıyorum aynı zamanda stepne koymak için tavan sepeti arıyorum bilgilerinize fiyat ve fotograf verebilirseniz sevinirim yada nereden temin edebilirim bilgi verebilirseniz sevinirim

2. Y

1995 Grand Cherokee Hakkında Sorularım?

Ynt: 1995 Grand Cherokee Hakkında Sorularım? güzel kardeşim önce aracın hayırlı olsun allah kaza bela vermesin araz, vitesi demişsin aman asfaltta filan deneme sıkıntı yaşarsın dag tepe bayır yapacaksan oralarda kullan derim .herşeyden önce normal şartlarda hep 4all da duracak bu konum tüm...
  3. Y

97 zj nin orijinal ayna mahruti degerlerini bilen varmı

arkadaşlar başlıktanda anlaşılacagı üzere 97 zj nin ayna mahruti orijinal degerleri lazım bana bilen veya nereden bulabilecegimi söyleyecek bir varsa lütfen bekliyorum lastik degerlerim standart 28 .nchlik 225/70/16 3 veya 3,5 inch kadar yükseltme düşünüyorum buda ortalama 8/9 cantim demektir...

4. Y

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu ata 1 bilginiz ve konuya bakış açınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum
  5. Y

şanzıman arızası ile ilgili bilgisi olanlar

Ynt: şanzıman arızası ile ilgili bilgisi olanlar şanzuman arızası çok çeşitlidir ne oldu viteslermi geçmiyor yada yürüken gacur gucur sesler gelip kah yürüyor kah duruyormu bu duruma göre arızaşekli degişir otomatik şanzumanmı arazi şanzumanımı arıza hangisinde lokalleştirebilirseniz iyi olur

6. Y

arazi şanzumanı yag terlemesi yada şanzuman keçesinden yag sızıntısı

Ynt: arazi şanzumanı yag terlemesi yada şanzuman keçesinden yag sızıntısı sorunu çözdüm bir sıkıntı kalmadı girdim aracın altına arazi şanzumanı ventil hose un baglantı noktasından kaçırıyormuş hemen baglantıyı yeniledim birde şanzumanı yıkadım pırıl pırıl oldu birde sıvı conta yıpranmasına...

7. Y

5.9 hakkında tavsiye lütfen!

Ynt: 5.9 hakkında tavsiye lütfen! bence çok düşünmeye hatta hiç düşünmeye gerek yok çünki hiçbirzaman hesap tutmaz içinizden geleni yapın derim ben en dagınık dönemimde yaradana sıgındım bir 5,2 aldım iyikide aldım arabaya bindigimi anladım çok yakıyormuş yaksın lpg kullanırsın tıpkı benim gibi...
  8. Y

arazi şanzumanı yag terlemesi yada şanzuman keçesinden yag sızıntısı

arkadaşlar 5,2 zj 1997 arazi şanzumanımdan son zamanda yag damlaması var öncesinde terleme sandım fakat pek terlemeye benzemiyor arabam şeytan kulagına kurşun mermi gibi hiçbir sıkıntım yoktu fakat bu durum beni rahatsız etmeye başladı en son 16 saat boyunca bir iki kısa mola vererek ve yüklü...
  9. Y

zj de crank shaft sensor yerinin tam tarifi veya fotografı lazım

arkadaşlar ben zj mi aldım ve kapının önüne koydum ne güzel binecegim derken bana bir virüs bulaştı ve ben aracımı kapının önünde dagıtıp toplamaya başladım tüm sensorlarını ve elime neresi gelirse yenilemeye başladım ( ebaydan alıyorum)tps-ıac-map-upstream 02-downstream 02-throttle...

10. Y

SERVİS VE YEDEK PARCA YARDIMI

Ynt: SERVİS VE YEDEK PARCA YARDIMI büyük geçmiş olsun o bölgelerde tanıdıgım yok sadece geçmiş olsun demek istedim

11. Y

21/ 51 arıza kodu o2 sensor upstrem mı yoksa downstream lamı alakalı

selam jeep gc zj 5,2 erbabı arkadaşlarım bir küçük detay sorum olacak bilirsinizki 5,2 ler çift o2 sensor taşır birisi upstream digeri downstream olarak lokalize edilmiştir 21 arıza kodu ile 51arıza kodu arasında hem arıza olarak hemde bölge olarak ciddi fark vardır bu konuda kesin net dogru...
  12. Y

Ulaşımımız İçin Hangi Aracı Kullanıyoruz?

Ynt: Ulaşımımız İçin Hangi Aracı Kullanıyoruz? zj is my special vehicle on the land

13. Y

Gezenbilir Plakalık

Ynt: Gezenbilir Plakalık bende istiyorum nerede nasıl yapılır bilmiyorum fakat olurda yapılırsa kesinlikle bende istiyorum.
  14. Y

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model evet mevzu jeep olunca akan sular durur bu türden araçları bilmeyen birisi asla dokunamaz kullanamaz hatta elinizde inmobilazör olmasın siz dahi çalıştıramazsınız araç alarma girdiginde mobilazörü devre dışı bırakır yani siz dahi mobilazorü devreye...
  15. Y

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model pols bey arkadaşım sizi çok iyi anlıyorum aracınızı hayırla kullanın yapılabilecek en iyi işlerden birini yapmışsınız bunu zamanla göreceksiniz gelelim fikir ve yardıma bu o kadar geniş bir konuki neresinden başlanmalı neresinden anlatmalı evet araç...

16. Y

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model ya kırmayın polis kardeşimizin hevesini istemiş almış ..polisman arkadaşım hayırlı ugurlu olsun..kolay degil tabii aslında arkadaşlar dogruyuda söylüyor bu arabalar manyak zevkli çok güçlü kuvvetli karizmatik alışkanlık yaratan bir o kadarda tehlikeli...
  17. Y

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

özcan kardeşim yapmışsın yine yapacagını harikasın abicim süper iş çıkarmışsın...tebrik ediyorum seni videoyuda izledim izlemez olaydım kahroldum abim ben niye yokum abi orda süper adrenalin manyak bir spor eglence ne bileyim ya kelme eksik kalıyor hislerimi tarife seni yeniden kutluyorum...
  18. Y

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model araba alışkanlıgınız tamamen degişecek hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

19. Y

rolantisi bozulan araçta check engine yanarmı

Ynt: rolantisi bozulan araçta check engine yanarmı motor ısındıktan sonra yürümez haldeyken dururkenmi bu salınımı yapıyordu örnegin frene basınaca dibe vuruyormuydu yada seyir halindeyken araçta tutulmsa bogulma tıkanma gibi kısa bir anlıkta olsa herhangibir emere olmadımı sonuçta...
  20. Y

Benim halen bir Cherokee'm yok :(

Ynt: Benim halen bir Cherokee'm yok :( merak etmeyin hepimiz bir zamanlar sizin gibiydik örnegin ben millete kan kusturmuştum soru soru üstüne şimdi düşünüyorumda ne komik ve basit şeyleride sormuşum ama o zamanlar bu sorular ban dag gibi engel gibi geliyordu eninde sonunda muradına erersin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,586
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri