şanzıman arızası ile ilgili bilgisi olanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan elefant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,974

elefant

GÖRMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR
Yer
İSTANBUL
97 model orvis 5.2 arabam var heralde şanzımanı arıza yaptı kime baktırabilirim ve en uygun parçayı nereden alırım bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum

Etiketler
Ynt: şanzıman arızası ile ilgili bilgisi olanlar

arkadaşım hangi ilde olduğunu yazarsan dha fazla yardımcı olabilir arkadaşlar

unal' Alıntı:
arkadaşım hangi ilde olduğunu yazarsan dha fazla yardımcı olabilir arkadaşlar
tekirdağda yaşıyorum derdimden anlayacak birileri varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim

sanmıyorum tekirdağda işini düzgüncene çözebileçek biisi olduğunu

arkadaşım geçmiş olsun istanbul oto sanayiye gelebilirsen servis bilmem ama sana tavsiyem otogaraj nesim usta bu işlerden çok iyi anlar ve sana yardimci olur.

bekirgümüş' Alıntı:
arkadaşım geçmiş olsun istanbul oto sanayiye gelebilirsen servis bilmem ama sana tavsiyem otogaraj nesim usta bu işlerden çok iyi anlar ve sana yardimci olur.
teşekkürler arkadaş oraya gelirsem muhakkak uğrayacağım hatta telefonunu verirsen memnun olurum nesim ustayı ararım

şanzuman arızası çok çeşitlidir ne oldu viteslermi geçmiyor yada yürüken gacur gucur sesler gelip kah yürüyor kah duruyormu bu duruma göre arızaşekli degişir otomatik şanzumanmı arazi şanzumanımı arıza hangisinde lokalleştirebilirseniz iyi olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,591
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
peacerimamskep

Çevrimiçi üyeler

Geri