Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdaşlar bu nasıl iştir hiçbir şekilde siteye tek bir kare ahi fotograf yükleyemiyorum bazı arkadaşlar albüm seviyesine ulaşmışken ben neden bir iki fotografı dahi yükleyemedigimin cevabını arıyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz ..hani cidden fotograf yükleme hevesim kırılmış olmasına ragmen...
arkadaşlar siteye nasıl fotograf yüklüyoruz ben sizler göresiniz diye zj min fotograflarını yüklemeye çalıştım fakat hep bir hata oluştu diye bir cevap geldi ve fotograflar yüklenmedi bir yolunu bilen varsa anlatabilirmi lütfen
Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu
güven bey iyi akşamlar diyelimki yag çözücü sprey aldık ve basınçlı hava ile bunu motora sıktırıcaz 5,2 zj nin motoru içinde bu geçerlimi bir iki siteyi araştırdım bazı isimler altında temizleme spreyleri var fakat diyorki...
eyyy agalar beyler arkadaşlar bu nasıl bir iştir gözünüzü seveyim...resimlere yapılan işlere ve işcilige ve herşeyden önce bu büyük cesarete hayran kaldım...bu makineler bu hale nasıl geliyor bu iş kaça mal oluyor...bu işi kim yapıyor bursadaki bu usta bu servis kimdir bu adamlar lütfen bir...
alfonso nasılsın kardeşim iyimisin devrim için ne zaman geldiniz yazınmı,fotograftaki sensin herhalde dogrumu ,radyatör kapagı aynen öyle kapalı gibi duruyor fakat sıkınca neredeyse yarım tur daha sıkıldı ve dibe oturdu o beyaz...
bu arada su kaçagını buldum radyatör kapagını tam oturttmamışız ...işim çok yogun şu an çok yazmıyorum geç saatlerde görüşürüz
kia sorento çok begenerek aldıgım begenerek kullandıgım ve otobanda motor yaktıgım için sattıgım bir araç olarak tavsiye edebilecegim donanımlı bir araçtır 2007 crdi ex 150 beygirlik x force tabir edilen sorento şu anki piyasa...
kafa karıştı yine su ve ateşleme sistemi iyice ;D arabada içinde ıslaklık felan yok kupkuru
güven bey merhaba nasılsınız şimdi su eksiltme işi 1 ayda yarım litre kadar bu ateşlemedenmi kaynaklanıyor sizin fikriniz nedir ...lastik konusunda önerilerinizi bekliyorum
alfonse dur yarın şunu iyice bir kontrol edeyim bu beyaz kap sökülebilen bir şeymi hani sökülebilirse dışarıda daha iyi kontrol edebilirim diye söylüyorum ;)...ünal bey arkadaşım evet eskişehir eses eskişehirde yaşıyorum ve...
çig börek itin olur kapında havlar sen iste yeterki bu tarafa yolun düşerde ugramazsan üzülürüm ..yada adres ver yaptırayım paketletip göndereyim diycem ama yolda bozulur yenmez öyle..yok yerim abi dersen ayıp ettin çig böregin...
aynen bende senin gibiyim gece gündüz aklım arabada valla yengenden utanmasam çıkıp ugraşırımda yengen makara yapar ondan sonra benle
abicim bu MT dedigin çamur arazi lastigi degilmi öyleyse ben çamura filan girmem abim ..bana orijinal jantta en iyi görünecek yükseltme filan kullanmadan takabilecegim en yüksek ve kalın lastik lazım ...bak ne diycem az önce...