Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 97 zj ilk çalışmada lpg ye geçişte araçda gaz yememe sorunu
ilker kardeşim sanada teşekkürler michelin diyorsun ha .... valla yenisi eskisi zj ayrı bir şey ......
sagol be gülüm çok sagol alfonso kaç yaşındasın bilmiyorum fakat eminimki genç bir adamsın ben beni sorma benim yaşımda dagda yaşayan eşek kalmadı ..dediklerinin çogunu uyguluyorum zaten önce el freni aracı el frenine yaslayıp...
alfonse kardeşim lastikler çok iyi duruyorda o jantlar jantlarıdamı degiştirecez abicim bana görüntüsü çarpıcı asfaltta beni koşturacak frende yeri tutacak bir marka ve model ne öneriyo..ben hazirandan itibaren eylüle kadar uzun...
valla birşey söyleyeyimmi ben 8 ay öncesine kadar kia sorento kullanıyordum ankara ıstanbul otobanınıda motor yaktım ve aracı yaptırıp sattım sorentom 2007 modeldi fakat şimdi zj sahibiyim şu an arabam 1997 model ufak tefek...
sevgili arkadaşlarım bir ekleme yapmak istiyorum tavsiyelerinizi begenmesem ve iyi niyetinizden emin olmasam ne aracım hakkında bilgi veririm nede siteye girerim bu nedenle asla sizlerden gelen hiçbir fikir ve öneri benim için...
sevgili arkadaşlarım hepinize fikirleriniz için çok yeşekkür ederim ben bu zj yi çok isteye isteye ve severek aldım asla vazgeçmek veya hevesimin kırılması gibi bir havam yok tam tersi inanın bana kaç araba daha alırsam alayım...
Ynt: Jeep'lerin Bittiği an......
her ne model marka olursa olsun tüm araç sahiplerine araçlarının kıymetini bilmelerini tavsiye ediyorum..ne mutluki sizlere ve bana bu türden araçlara sahipsiniz bir zj sahibi olarak hayatta yaptıgım en iyi işi yaptım ve iyiki bir zj aldım diyorum masrafı ne...
bir sorum olacak bu zaman zaman benim başıma geliyor aslında aracımın benzin degerleri egzoz emisyon degerleri falan cidden berbat ateşleme düzenegini tamamen yenileyecegim--eger problem,bu berbat benzin ve ateşleme degerlerinden se tamam problemi biliyorum ve çözecegim--peki ya bundan degilse...
Ynt: zj şanzuman arızası
bir soru sormak istiyorum araç çok yavaş ,yavaş derken yinede 15 / 20 km ile giderken ayagımı gaz pedalından aniden çekersem bazen bir küt sesi alıyorum sanki vitesden sert bir şekilde düşüyormuş gibi egerki gazı ölçülü kesersem bu ses olmuyor yani aracı aniden gazdan...
Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz
alfonse kardeşim şu an tel açma imkanım yok yarın gündüz arayayım seni bu arada güven beye yazdıgım emisyon notu hakkında ne düşünüyorsun benim aracın neden su gibi yaktıgının belgesi ne yapmam gerektigi konusunda bir...
güven bey kıymetli arkadaşım nasılsınız ...dediginiz çıktı benim arabanın egzoz emisyonu son derece bozuk çıktı degerler şöyle aynen yazıyorum
co % vol :5,96 co2 % vol : 10,4 HC ppn vol:249 o2 % vol 0,26...
alfonse kardeşim ne yazmışın böyle valla kıskandım..herşeyden önce verdigin bilgiler ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim..gösterdigin yol ve yöntemleri tek tek deneyecegimden emin olabilirsin yanlız kafama takılan...
tarık bey lütfen yanlış anlamayın fakat verdiginiz rakamları kendi hesap yöntemimle birde ben hesapladım farklı sonuçlara vardım acaba yanlışmı yapıyorum diye bu hesabı nasıl yaptıgımı aşagıda anlatmaya çalıştım sizin...
bir konuda tepe bilgisayarla lpg hesabını nasıl yapıyorsunuz bu alet benzinin hesabını yapmıyormu lpg için nası bir hesap yöntemi uyguluyoırsunuz ben lpg de gözüm km sayacında kulagım lpg bitiyor sesli ikazında başka...
valla sıkıntı oldugu malum kesin servis yolu göründü bize şöyle bir durumda var şehir içinde pek farketmiyorum fakat çevre yola çıkıp şöyle bir abanayım dedim araç sanki gereken atagı vermiyor gibi geldi bana sanki...
güven bey herşeyden önce akraba oldugumuza çok sevindim inşallah birgün tanışırızda ben verdiginiz bilgiler için teşekkür ediyorum merak ettigim birşey var buralardan tanıdıgınız bir amerikancı usta varmı burada jeep...
vallahi naapsam diye düşünüp duruyorum nasıl olurda lpg bu kadar fazla yakar üzerinde düzgünde bir sistem var acaba problem bujilerdenmi
güven bey soyisminiz dikkatimi çektigi için sormak geregi hissettim karadenizli ekşioglu sülalesindenmisiniz şunun için merak ettim bizim gelinimiz ekşiogullarından o yüzden sordum benim biladerim ekişiogullarından...
maalesef istanbulda degilim kendisini avrupa şehri VENEDİK olarak reklam eden fakat birde bana sor cinsinden bir yerde eskişehirde yaşıyorum ne amerikan arabası var burda nede amerikancı bir usta koca eskişehirde üç...