Arama sonuçlarınız

1. Lantirn

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Devamı.

2. Lantirn

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Herkese Merhaba. Durmak yok araştırmaya devam. Arjantin'de bu ön tampon korumanın yan sanayisini yapmışlar. Araçlara takmışlar. Hatta Ukrayna'danda biri bağlantıya geçmiş, ona da göndermişler. Oda kopyalamış. Buyurun resimleri ve ilgili...
  3. Lantirn

Bu Nasıl Bir Duster.

Merhaba, net de gezinirken Antalya'da çekilmiş bu resimleri gördüm. Sizinle paylaşmak istedim.

4. Lantirn

Yorum istiyorum...ilan hakkinda

Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda Merhaba Velizar Bey, Malesef yanlış görmüşsünüz. Resimde küllüğün arkasında gözüken düğme 4 camı otomatik olanların arka camları kilitleme düğmesi, esas esp düğmesi çakmaklığın sağında ve geri vites halkasının arkasında kalmış ve gözükmüyor. ESP olmasa dahi...
  5. Lantirn

Yorum istiyorum...ilan hakkinda

Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda Merhaba sayın velizar. Hiç bir benzinli Duster'da ESP yoktur. Hatta 110 bg. dizel dışında hiçbirinde yoktur. İlanı veren arkadaş bu özelliğinin olmadığını bilmiyor.

6. Lantirn

Duster Facelift Fotoğrafları

Ynt: Duster Facelift Fotoğrafları Merhaba sayın eseber, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54309.1700 Yukarıdaki linkde bilgisayarımdan bazı resimler paylaşmıştım. O resimlere dikkatlice bakarsanır Duster Şasisi üzerinde logan kasasını bariz bir şekilde göreceksiniz. Denemelerin sadece...

7. Lantirn

Ynt: Duster Facelift Fotoğrafları .
  8. Lantirn

9. Lantirn

10. Lantirn

Herkese Merhaba, Sevinelim mi? Üzülelim mi? Bilemedim. Net de dolaşırken promotor.ro sitesinde bu facelift resimleriyle karşılaştım. Daha dün bayiye gittiğimde sormuştum yenileme varmı diye! iki sene daha olmaz demişlerdi. Resimler herşeyi açıklıyor. Yeni donanımlar hız sabitleyici, eco modu...

11. Lantirn

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sayın DEVİT3 şu konudaki resimlerde bakmanızı tavsiye ederim fiyatınıda yazdım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93294.0 selamlar.
  12. Lantirn

Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance

Ynt: Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance Merhaba, Yeni aracınız hayırlı ve uğurlu olsun, kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle. Aynı benim aracım dada var, problem yok. Saygılarımla.

13. Lantirn

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Merhaba ilk mesajımda ekleyemediğim mikrofon ektedir.
  14. Lantirn

Dacia Duster İçin Tavan Üstü 4'lü Sis Farı.

Ynt: Dacia Duster İçin Tavan Üstü 4'lü Sis Farı. Adresi var mı acaba esat Bey.
  15. Lantirn

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Merhaba. Evet aradığımız orjinal sis farlı ön koruma Hindistan da da piyasaya çıktı. Büyük bir ihtimalle İngiltere ye gönderilen dusterlarda da bu aksesuar gidecek kim bilir belki Türkiye yede bir gün gelir. Selamlar.

16. Lantirn

Ynt: Dacia Duster İçin Tavan Üstü 4'lü Sis Farı. Merhaba Junior. Şimdi bu tavan sis farını bulursak antenin biraz gerisine monte ediyoruz. Zatek 2 ve 3. lambalar arası aralık müsait olduğundan belli bir seviyeye kadar anten indirilebilir. Tabi bu sis farlarını taktıktan sonra yıkama...
  17. Lantirn

Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları

Ynt: Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları 4X4 dusterlarda kapı altlarında ve iki kapı arasının alt dikmesinde o plastikler var ama üst dikme kısmını hatırlamıyorum.
  18. Lantirn

Herkese Merhaba. Ben bu tavan üstü 4'lü üniversal sis farlarından arıyorum. Lambası değiştirilebilen, pratik, müdahale edilebilen cam vs, Bildiğiniz bir mail adresi yada telefonu varsa yardımcı olabilirmisiniz acaba. Şimdiden teşekkürler. Enis.

19. Lantirn

Üniversal Tavan Üstü 4'lü Sis Farı

Herkese Merhaba. Ben bu tavan üstü 4'lü üniversal sis farlarından arıyorum. Lambası değiştirilebilen, pratik, müdahale edilebilen cam vs, Bildiğiniz bir mail adresi yada telefonu varsa yardımcı olabilirmisiniz acaba. Şimdiden teşekkürler. Enis.
  20. Lantirn

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Şu orjinal ön koruma işine kafayı takmış durumdayım. Bakanlığın yayınladığı brezilyada faaliyet gösteren şirket mail adresi ve telefonlarına ulaştım. Resmi bir şekilde yardım istesek yada bir mail atsak nasıl olur yardımcı olabilecek birileri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR