Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.
Herkese Merhaba.
Durmak yok araştırmaya devam. Arjantin'de bu ön tampon korumanın yan sanayisini yapmışlar. Araçlara takmışlar. Hatta Ukrayna'danda biri bağlantıya geçmiş, ona da göndermişler. Oda kopyalamış. Buyurun resimleri ve ilgili...
Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda
Merhaba Velizar Bey, Malesef yanlış görmüşsünüz. Resimde küllüğün arkasında gözüken düğme 4 camı otomatik olanların arka camları kilitleme düğmesi, esas esp düğmesi çakmaklığın sağında ve geri vites halkasının arkasında kalmış ve gözükmüyor. ESP olmasa dahi...
Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda
Merhaba sayın velizar. Hiç bir benzinli Duster'da ESP yoktur. Hatta 110 bg. dizel dışında hiçbirinde yoktur. İlanı veren arkadaş bu özelliğinin olmadığını bilmiyor.
Herkese Merhaba,
Sevinelim mi? Üzülelim mi? Bilemedim. Net de dolaşırken promotor.ro sitesinde bu facelift resimleriyle karşılaştım. Daha dün bayiye gittiğimde sormuştum yenileme varmı diye! iki sene daha olmaz demişlerdi. Resimler herşeyi açıklıyor. Yeni donanımlar hız sabitleyici, eco modu...
Ynt: Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance
Merhaba,
Yeni aracınız hayırlı ve uğurlu olsun, kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle.
Aynı benim aracım dada var, problem yok.
Saygılarımla.
Merhaba.
Evet aradığımız orjinal sis farlı ön koruma Hindistan da da piyasaya çıktı. Büyük bir ihtimalle İngiltere ye gönderilen dusterlarda da bu aksesuar gidecek kim bilir belki Türkiye yede bir gün gelir.
Selamlar.
Ynt: Dacia Duster İçin Tavan Üstü 4'lü Sis Farı.
Merhaba Junior. Şimdi bu tavan sis farını bulursak antenin biraz gerisine monte ediyoruz. Zatek 2 ve 3. lambalar arası aralık müsait olduğundan belli bir seviyeye kadar anten indirilebilir. Tabi bu sis farlarını taktıktan sonra yıkama...
Ynt: Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları
4X4 dusterlarda kapı altlarında ve iki kapı arasının alt dikmesinde o plastikler var ama üst dikme kısmını hatırlamıyorum.
Herkese Merhaba.
Ben bu tavan üstü 4'lü üniversal sis farlarından arıyorum. Lambası değiştirilebilen, pratik, müdahale edilebilen cam vs, Bildiğiniz bir mail adresi yada telefonu varsa yardımcı olabilirmisiniz acaba. Şimdiden teşekkürler.
Enis.
Herkese Merhaba. Ben bu tavan üstü 4'lü üniversal sis farlarından arıyorum. Lambası değiştirilebilen, pratik, müdahale edilebilen cam vs, Bildiğiniz bir mail adresi yada telefonu varsa yardımcı olabilirmisiniz acaba. Şimdiden teşekkürler.
Enis.
Şu orjinal ön koruma işine kafayı takmış durumdayım. Bakanlığın yayınladığı brezilyada faaliyet gösteren şirket mail adresi ve telefonlarına ulaştım. Resmi bir şekilde yardım istesek yada bir mail atsak nasıl olur yardımcı olabilecek birileri...