Arama sonuçlarınız

1. ssbman

İzci

Ynt: İzci Ertelenmiş demek :-\ Bu süre konusunu daha önce de tartışmıştık . Süre makul aslında ama kendimizden geçerek izlediğimiz için hemen 5 dakika da bitmiş gibi geliyor :D Tabi süre makul derken prof. Televizyonculuk için makul . Yoksa 6 saat olsa bizler oturup izleriz ayrı konu ;D

2. ssbman

Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında?

Ynt: Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında? Öncelikle Hayırlı olsun . Evet Önemli birliklerden biri Afyondadır . Bazı Sivil Savunma İl Müdürlükleri Ekipman sıkıntısı çekse de Genel anlamda ve Birliklerde Ekipman sıkıntısı yoktur . Sivil Savunma ekipman açısından ciddi bir...
  3. ssbman

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Gezide 100 ZJ yi bulabilir miyiz acaba ? Zor görünüyor ama 100 e ulaşmanın şerefine sonuçta :) Abi 20 kişi var 100'e . Daha çok çalışmamız lazım :D

4. ssbman

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum Tabi tabi yer doğru :)
  5. ssbman

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum Abi uzatmaya gerek yok , Bkz. Ruhsat :D Discovery JEEP PAJERO JEEP Grand Vitara JEEP Devlet durumu özetlemiş ;D Bize laf düşmez :) Yalnız dikkat az sonra Kraliyet kuvvetleri ve Kamikazeler baskın verebilir . :)

6. ssbman

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum Hayırlı olsun ... Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim ... JEEP ZJ işte daha ne olsun :D

7. ssbman

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? Otomatik iyidir . Doğru kullanılan otomatik kolay kolay bozulmaz . Otomatik kullanan kişinin otomatiğin mantığını bilmesi gerekir . Arazide Dezavantajı yoktur . ABD de herkes arazide otomatik kullanıyor canavar gibi . Adamların imkanı çok , dezavantajı...
  8. ssbman

Jeep XJ Arazi Şanzımanı.

Ynt: Jeep XJ Arazi Şanzımanı. Net hatırlayamadım ama yanlaı hatırladığım kadarıyla . LOW konumunda da sistem parttime çalışmakta yani orta kilitli konumda ...
  9. ssbman

Yeniden Jeep'e Aşık Oldum, Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Yeniden Jeep'e Aşık Oldum, Yorumlarınızı Bekliyorum XJ ve ZJ konusunda sorduğunuz genel soruların tamamı , hatta XJ mi ZJ mi gibi tartışmalar daha önce forumda yapıldı . Madem JEEP almaya karar verdiniz JEEP bölümünü baştan sona taramanızı öneririm . Emin olun çok faydasıı göreceksiniz ...

10. ssbman

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ sonunda buldum. Temizini iyi araştırmak gerekiyor işte , yoksa piyasada araç çok ama temizi aranmalı ... ;) Umarım expertizden de olumlu sonuç çıkar ...

11. ssbman

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ sonunda buldum. ZJ , AB üretimi olsun ABD üretimi olsun aynıdır ve farkları yoktur ne kalite ne başka birşey olarak . Canada Üretimleri de aynı şekilde kalite ve özellik olarak farklı değildir . Canada üretimine özel Hararet sorunu falan olmaz sistem aynı sistem ... Başka bir sorunu...
  12. ssbman

Afyon'da Jeep İçin Yardım Almak İstiyorum

Ynt: Afyon'da Jeep İçin Yardım Almak İstiyorum Anladım hocam evet bir mekainik sorunun var bu durumda :) Ama yinede işin ehli biri görmeden bu araçları almak risk . Dediğim gibi olmazsa , yanına bir mekaniker al giderken servisten ... Aceleye de gerek yok , biryerden çıkar karşına nasılsa ...

13. ssbman

Afyon'da Jeep İçin Yardım Almak İstiyorum

Ynt: Afyon'da Jeep İçin Yardım Almak İstiyorum Afyonda Anlayan Usta var mı bilemiyorum ne yazık ki .Ama en azından sizden daha iyi yorum yapabilecek ustanın görüşüyle araç almayın derim . Sizde İşin içindesiniz aslında biliyorsunuz , Özellikle WJ dikkat isteyen bir araç . İyi anlayan biryere...
  14. ssbman

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Hayırlı olsun ... Güle güle , güzel günlerde kullanmanı dilerim . :)
  15. ssbman

94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Hayırlı olsun , Amirin de eline sağlık :)

16. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Evet sonuçta Tüm sıralılar bu şekliyle bağlanabilir . Bende yazıştım prinsle , Uydu bağlantısı olmadığını , bayilere online destek ve online ayar göreme yapma hizmeti verdiklerini bildirdiler . anladığım kadarıyla bayiye gidip cihaza bağlandığında...
  17. ssbman

Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...

Ynt: Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR... Modlarımız el atsın Gezenbilir TURKAR a fikir versin ;) . Bununla birlikte , bence böyle yeni bir aracın tanıtımı ve güven kazanması için gezenbilir mükemmel bir referans noktası olur . Gerçi farkındayım , öyle kolay konuşuyoruz ama bunlar zor işler ...
  18. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Ne var yani adam V8 i bulmuşken gezeyim biraz demiş . Göz hakkı sayılır ;D 1 hafta süper süre gerçekten . 1 haftada motor , şanzıman yapılır birde LPG takılır :D .

19. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Rica ederim ... http://www.mavidenizler.com.tr/ :)
  20. ssbman

Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...

Ynt: Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR... Biraz incelemek lazım ... Motor iveco , acaba şanzıman difransiyel vs nedir ? Linkte kataloğu var ve bilgilendirme fena değil . Aslında Gezenbilir bu aracın gelişmesinden çok iyi fikir verebilir yol gösterebilir . Hatta fabrika izin verse parkurda test etsek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR