Arama sonuçlarınız

1. T

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Merhaba,manuel,kısa şase aracımla çok nadiren 9-10 litreleri görüyorum.Genelde 11 litre tüketimim var. Sizin otomatik uzun şase ile 12 litreler çok normaldir.Eğer buna fazla derseniz başka araca bakmanız gerek. Temiz aracınızı kıyıp ta elden...

2. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Tekrar merhaba,şanzıman yağ çubuğu ,motor yağ çubuğunun daha gerisinde, seviyeyi kontrol edebilirsiniz. Altını vurmadıkça yada başka sebeple sızıntı olmadıkça pek eksilme yapmaz,periyodik sürelerle kontrol şart. Yine periyodik olarak yağ ve filtre...
  3. T

Willys M38 Kurtarma Oprasyonu

Ynt: Willys M38 Kurtarma Oprasyonu Kolay gelsin.

4. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Sn horizon radyatörcü hazır radyatör satıyorsa yok demiş olabilir. Normalde dört sıralı petek alınıp alt üst kazan uygulaması yapılıyor. Bunu iyi ve işi bilen bir ustanın yapması lazım geliyor. Burada her zaman yazarım,benimki orjinal iki sıralı kendi...
  5. T

Bfgoodrich At 16jantmi - Bfgoodrich 18jantmi Tavsiye?

Ynt: Bfgoodrich At 16jantmi - Bfgoodrich 18jantmi Tavsiye? Merhaba,arkadaşımıza katılıyorum,her kesin gönlündeki aslan veya yoğurt yiyişi hakkında. 15-16 ebatta jant ve lastik çeşidi herkes tarafından çoklukla tercih edilen ölçülerdir. Dolayısıyla her zaman 18 e göre daha fazla bulunabilirlik...

6. T

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Bana göre de sayın sakyuz haklı zamanla ikinci araç neredeyse şart olacak. Sizin ne kadar Duster düşkünü olduğunuzu da önceki yazılardan biliyoruz. İkinci bir araca bakın daha radikal ama doğru bir çözüm olacağı muhakkak. Sorduğunuz aracın...

7. T

Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 High Ve Low 4*4 Sürüşü Hakkında

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 High Ve Low 4*4 Sürüşü Hakkında Bayram bey aracınız hayırlı olsun,iyi günlerde kullanınız. 4L pozisyonu tüm araçlarda tam turda kasılmaya sebep olur normaldir. Asfaltta çok gerekmedikçe 4L kullanmayınız,gerekirse yaptığınız doğrudur. 4L pozisyonunu arazide...
  8. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Hem foruma hoş geldiniz hem de yeni aracınız hayırlı olsun. Uzun yol ve sakin sürüş rakamlarına sakın şaşırmayın,normal. İzmir'de aynı değerleri bulan,sakin kullanan bildiklerimiz var. Aynı motorun Patrol'de de olduğunu daha önce yazmıştım. Otomatik...
  9. T

Suziki 1.6 JLX

Ynt: Suziki 1.6 Jlx Selçuk Bey,Vitara otomatik fena bir seçim değil. Araştırdıysanız bilirsiniz 2005 öncesi modelleri tercih ediniz. Sonrasındakilerde sürekli dört çeker durumu var ve yakıt çok. İyi ve bilen biri tarafından bakımları yapılarak kullanıldıysa sorun çıkarmaz. Otomatik tercih...

10. T

L200 2.5 Dı-d 2007 (hızlı Yokuş Çıkınca Ses Geliyor)

Ynt: L200 2.5 Dı-d 2007 (hızlı Yokuş Çıkınca Ses Geliyor) Merhaba sesi kesersiniz kesemezsiniz bilinmez ama fotodaki askıyı değiştirin. Değişmesi gerekir hale gelmiş.Yoksa içindeki rulman yatak sarar ve kopabilir. Ne sonuç doğuracağı bilinmez,tehlikeli bile olabilir.

11. T

Aman Dikkat.! Kazalı Eski Aracım,Temiz Olarak Satışta

Ynt: Aman Dikkat.! Kazalı Eski Aracım,temiz Olarak Satışta Adam yemin ediyor,başının ağrımayacağından emin. Üstelik ekmek bedavaya gidiyor.
  12. T

Aman Dikkat.! Kazalı Eski Aracım,Temiz Olarak Satışta

Ynt: Aman Dikkat.! Kazalı Eski Aracım,temiz Olarak Satışta Nereye,kime,nasıl güvenileceğini şaşırmış durumdayız gerçekten. Bende bildiğim , şahit olduğum bir konuyu paylaşayım. Tanıdığımız biri,zor da olsa bayiden sıfır bir araç aldı ve bir yıl bindi. Zor aldı ya , sıkıştı bir yıl sonra...

13. T

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Küçük bir düzeltme eklemek istedim,müsaadenizle. 2.7 Terrano bahsedilen yılın vergileri birkaç senedir 500 TL ler civarında. Bu arada ikinci elden araç almanın zor değil , çok zor olduğunu her zaman yazarım. Bende kısa şase ve hafif araçlar genelde arazide daha...
  14. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Sayın kolorgen bu biraz psikolojik gibi geliyor bana. Malum dolardan insanlar etkilendi ve herşey yükselecek diye düşünüyorlar. Fakat araç fiyatları bu son zıplamadan önce de biraz kıpırdanmıştı. Tahminim sıfır araç fiyatlarının çok fazla yükselmesi diye...
  15. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Fotolardan oldukça güzel gözüküyor ama yakından bilen birinin incelemesi gerek. Gezenbilirde temiz diye alınıp evine varamadan motoru kucaklayan hikayeler çok. Yanlış anlaşılmasın bu araç için öyledir demek istemiyorum,dikkatli bakın diyorum. Servis bildik...

16. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Telefonda görüştük ama bilgi amaçlı buraya da yazayım,merak edenlere örnek olsun. Toyota Rav 4 çok ağır olmayan arazide,karda,stabilize yollarda çok başarılı bir araç. Rav 4 ün ne yazık ki yanlış bilmiyorsam yavru şanzımanı,dolayısıyla ağır deviri yok...
  17. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Merhaba Orhan kardeşim.Bildikleriniz doğru,şanzımanı ve aktarma organlarını korumak için koruyucu sensörler devreye girip motoru sisteme zarar vermeyecek rölanti devrine indiriyor.Ancak aracınız bakımlı ve sağlıklıysa ağır devirde (4L) rölantide bile...
  18. T

Orjinal Yan Sanayi Ve Orjinal Kore Japon Grubu Yedek Parçaları

Ynt: Orjinal Yan Sanayi Ve Orjinal Kore Japon Grubu Yedek Parçaları Hangi şehirdesiniz?

19. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Sayın phantom o ve benzerleri ilanlar yılbaşına kadar 17-20 aralığında satıştaydı. Hurdaya ayrılmış bu araçlar ve tekrar trafiğe dönemiyor, yanlış bilmiyorsam. Yedek parça olarak alınabilir.Gerçek değeri 65-70 lerden başlıyor.
  20. T

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Keşke daha çok şey bilebilsek.Halen herhangi bir cevap ta gelmedi. Erhan bey sorunu halletmenize sevindim.İyi günlerde kullanın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,605
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR