Arama sonuçlarınız

1. E

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) yükseltme kitinin birçok avantajı var ama bunlar asfaltta dezavantaja dönüyor . %80 asfalt ve normal toprak ağırlıklı aracımı kullanmayı düşünsemde lift kit taktırmayı zorunluluk olarak görüyorum. coilover sistem taktırma ile ilgili bilgisi olan varmı...

2. E

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)
  3. E

Jeep Grand Cherokee Ltd Yardım

Ynt: Jeep Grand Cherokee Ltd Yardım alıren kontrol ettirdinizmi?

4. E

AB Standardındaki Muayene İstasyonları Sürücülerin Kabusu Oldu!

Ynt: AB Standardındaki Muayene İstasyonları Sürücülerin Kabusu Oldu! orjinal menşeili ve faturalı imalat yeterlilik belgesi üretici firma uygunluk montaj yetki belgesi olan kişiler tarafından hazırlanmış her araç ruhsata değişiklileri ile işlenecek . lpg işlenmesi ile aynı mantık ek 1 formuna...

5. E

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar bunun kardeşi gmc safariyi 18000 ytl kaçırdım 6 ay önce hende 40000 mildeydi

6. E

Merkezi Kilit

Ynt: Merkezi Kilit hayatımda gördüğüm en estetikten yoksun çözüm :)
  7. E

1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 mümkünse bende isterim
  8. E

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 cüneyt beyin dedikleri doğru ama jeep grand cherokee düşünülenin aksine tüm filtre ve ekipmanları kurumsal her serviste bulunulan ve gücünün aksine silindir başına 2 subaplı güvenilir bir otomobil . Aracımızın yağlama kriterleri 1994 yılı itibarı ile en...

9. E

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 ben mobil 1 koyuyorum

10. E

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar Astro 4x4 mü?
  11. E

Sizce Hangi Lada Güzel?

Ynt: Sizce Hangi Lada Güzel? eminim soldaki daha teknolojiktir ama sağdakinin ruhu var

12. E

Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)

valla süper gezi olmuş bir dahakine bende katılmak isterim
  13. E

Satılık - 1998 LR Discovery MPI Komple Motor

maslakta engine götürelim herşeyi yaparız bence dizelden de ucuza gelir
  14. E

o zaman eksantrik bir şey yapalım 220 turbo motoru takalım gazla en çok dizel kadar yakmaz bile , priz direkte aynı olması lazım aynı şanzıman yürüyene monte ederiz

15. E

niye çeviriyorsunuz ki motorin olmuş 3 ytl en az 450 yakacak bende 5.2 v8 de o kadar yakıyorum lpg le zaten
  16. E

93 ZJ Bitmek Üzere, Tavsiyeleriniz Önemlidir

Ynt: 93 ZJ Bitmek Üzere, Tavsiyeleriniz Önemlidir
  17. E

Grand Cherokee Lastik Basıncı

Ynt: Grand Cherokee Lastik Basıncı 36 psi doğrudur ancak basıncı doğru ölçtüğünüzden emin olun ve lastik soğukken araç yüksüz düz zeminde dururken ölçümyapun.

18. E

Alet Çantası

cola en basiti en hassası derseniz yakındaysanız relaxtive oil verebilirim yada wd40 alın zayıftır ama temizler
  19. E

Jeep Cherokee (XJ) Yol Tutuş ve Fren Problemi

Ynt: Jeep Cherokee (XJ) Yol Tutuş ve Fren Problemi mustafa bey bende 94 zj limited aldım ama nternette bir sürü kit ve fiyat var anladığım kadarı ile skyjacker iyi bir marka nerede nsaıl ve kaça taktırabiliriz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,915
Kaydolan Son Üyemiz
erol samancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri