Arama sonuçlarınız

1. sernoberze

Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın

Ynt: Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın Yakıtın fiyatının inmesi için ordan alma burdan al çözüm olmaz bence ,Çünkü ülkemiz petrol ithal ediyor,yani biz Opet veya yerli başka bir firmadan alırız Opet yurtdışından gelen petrolu alır vs vs ,,sonuç aynı yere varır Benzinin...

2. sernoberze

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hamdi abi,bu dediğin tamirciler cherokee xj yede bakarlarmı,
  3. sernoberze

Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği 1-erhan brothers 2 kişi nissan terrano 2-tucer ersoy 2 kişi nissan terrano 3-Hamdi TEKMEN The_Men 3 kişi Suziki Vitara 4-Fatih YILDIRIM ? kişi...

4. sernoberze

Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Yeni Yıl Etkinliği bi aksilik olmazsa bende gelicem,
  5. sernoberze

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) 13.00 da gelebilicem orda olursanız ,tanışmak güzel olacak

6. sernoberze

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin bu güzel haber,nerde olacak etkinlik,

7. sernoberze

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin ilk karda mangala gidelim
  8. sernoberze

Gezenbilir Nokia Uygulaması Beta Sürümü Hazır!.

Ynt: Gezenbilir Nokia Uygulaması Beta Sürümü Hazır!. Yükledim,güzel düşünülmüş ,geliştirilebilir yönleri tabiki olacak ,teşekkürler
  9. sernoberze

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin gelmeye çalışacağım,

10. sernoberze

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin ben kazma küreği kendimiz getireceğiz bunu anladım ama mangal ve yemek için bi şey söylenmemiş ;D ;D ;D

11. sernoberze

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin birkaç kazma birkaç kürek en az 10 kişiye yeter,durmaksızın kazma kürek sallayacak kondisyonu olan varsa ayrı konu tabii ;D o kazma ,küreğini ayrı getirsin,
  12. sernoberze

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Orta bereket ağaç dikme işi fena değil,

13. sernoberze

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin 4 veya 5 aralık etkinliğinde bende varım inş.
  14. sernoberze

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Haziran banada uyar :D ama önce Aralık ayında biz gezi yapsak fena olmaz sanırım
  15. sernoberze

Ankara Karagöl - Kurtboğazı Arası Off Road (17 Kasım 2010)

Ynt: Ankara Karagöl - Kurtboğazı Arası Off Road (17 Kasım 2010) kar düşünce bende varım

16. sernoberze

Ankara Karagöl - Kurtboğazı Arası Off Road (17 Kasım 2010)

Ynt: Ankara Karagöl - Kurtboğazı Arası Off Road (17 Kasım 2010) takip
  17. sernoberze

Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler

Ynt: Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler Herkeser selamlar,Bu yıl ekim ayında (26.10.2010) Türk Telekom araç satışı yaptı bu araçların muammmen bedellerini ve ihale sonrası alanların ne kadara aldıklarını inceledim .Ben size bu linlkleri vereyim sizde plaka numarasına göre...
  18. sernoberze

Ankara Tanışma Gezisi ( 07 Kasım 2010)

Ynt: Ankara Tanışma Gezisi ( 07 Kasım 2010) Ali bey, Fotoğraf çekimlerinde sanat yapmışsın :)) aynandan yansırtarak çektiğin ayrıca çok güzelmiş :D

19. sernoberze

Ankara Tanışma Gezisi ( 07 Kasım 2010)

Ynt: Ankara Tanışma Gezisi ( 07 Kasım 2010) Yüklemeye devam:)
  20. sernoberze

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Bu gün etkinlik güzel geçti,fotoları paylaşmanızı dört gözle bekliyorum,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR