Arama sonuçlarınız

1. J

Ladik Yaylalarında Yağmur Sonrası Offroad Partisi (30 Ekim 2009)

Ynt: Ladik Yaylalarında Yağmur Sonrası Offroad Partisi (30 Ekim 2009) insa turbo da fena degil.zaten silverstone la aynı desene sahip.

2. J

Mardin Off-ROAD Cumhuriyet Kupası

Ynt: Mardin Off-ROAD Cumhuriyet Kupası fotograflara nerden bakabiliriz.
  3. J

Ladik Yaylalarında Yağmur Sonrası Offroad Partisi (30 Ekim 2009)

Ynt: Ladik Yaylalarında Yağmur Sonrası Offroad Partisi (30 Ekim 2009) güzel gezi olmuş batuhan.silverstone ları cıkarttın mı?

4. J

Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) Tamam abi haberlerini bekliyoruz.sagolasın.
  5. J

Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis Aracınız çok güzel olmuş maaşallah diyelim.kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

6. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) Abi mengende yapılacak organizasyonun kesin bi tarihi varmı.?

7. J

Moz Side Off the Road - Apprentice

Ynt: Moz Side Off the Road - Apprentice Aracınız çok güzel ve temiz duruyor.güle güle kullanın.
  8. J

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Herkese iyi akşamlar ve iyi haftalar dilerim.
  9. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) Videolar süper.

10. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) 5 numaralı aracımızın resimleri için çok çok teşekkürler ve diger resimler içinde.

11. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) tanıştık abi.hem brifing verilirken hemde etaptan cıktıktan sonra konustuk baya.
  12. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) tabikide abi seve seve.en yakın zamanda goruselim hep beraber.

13. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) senin gaz daha fazlaydı co.gercekten guzel bi ekip olduk.ayrıca cokta eglendik.hele camur etabında bi yandan mucadele ediyorum bi yandan konuralpe bakıyorum.oda içerden arabayı itekliyordu.orda gülme krizine girdim...
  14. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) abi 3.olmamızda konuralpin (co pilotum) etkisi cok buyuktur.bana oyle bi gaz verdiki ben jeepe oyle gaz vermemişimdir.onada burdan tekrar tesekkr ediyorum.
  15. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) Abi valla tanışamadık.özellikle seninle tanısmayı cok istemiştim.bi dahaki sefere abi.videoda guzel ama 2.etapta olan video.jeepin burnunu kaldırmadm 2.etapta aracı kırmayalım diye ama ynede süper video abi.ikinci...

16. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) çamur videosunu bekliyoruz sabırsızlıkla.5 kapı numaralı cj nin resimleri varsa ve paylaşırsanız gercekten sevinirim.
  17. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) hava gercekten cok guzeldi.hersey dört dörtlüktü.uzaklardan gelen ekiplere sonsuz tesekkürler.cok guzel bir organizasyon oldu.
  18. J

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) Gerçekten çok ama çok güzel bir organizaysondu.uzak sehirlerden gelen ekiplerede sonsuz tesekkürler.gercekten cok guzel oldu.bizim ekipten bi arac devrildi ama cok şükür birşey olmadı.etaplarda cok guzeldi ve biraz...

19. J

Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009) bizim ekipten bi araçta devrildi.etap çok güzeldi.geçen seneden daha cok keyif aldım.
  20. J

Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009) Bizim ekip geldi ama resimler bende degil istanbula geldim okulum dolayısıyla.4x4 genel klasmanda 3.oldum.bu arada takla atan arkadaslara gecmiş olsun dileklerimi tekrardan iletiyorum =)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri