Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)
5 numaralı aracımızın resimleri için çok çok teşekkürler ve diger resimler içinde.
senin gaz daha fazlaydı co.gercekten guzel bi ekip olduk.ayrıca cokta eglendik.hele camur etabında bi yandan mucadele ediyorum bi yandan konuralpe bakıyorum.oda içerden arabayı itekliyordu.orda gülme krizine girdim...
abi 3.olmamızda konuralpin (co pilotum) etkisi cok buyuktur.bana oyle bi gaz verdiki ben jeepe oyle gaz vermemişimdir.onada burdan tekrar tesekkr ediyorum.
Abi valla tanışamadık.özellikle seninle tanısmayı cok istemiştim.bi dahaki sefere abi.videoda guzel ama 2.etapta olan video.jeepin burnunu kaldırmadm 2.etapta aracı kırmayalım diye ama ynede süper video abi.ikinci...
çamur videosunu bekliyoruz sabırsızlıkla.5 kapı numaralı cj nin resimleri varsa ve paylaşırsanız gercekten sevinirim.
hava gercekten cok guzeldi.hersey dört dörtlüktü.uzaklardan gelen ekiplere sonsuz tesekkürler.cok guzel bir organizasyon oldu.
Gerçekten çok ama çok güzel bir organizaysondu.uzak sehirlerden gelen ekiplerede sonsuz tesekkürler.gercekten cok guzel oldu.bizim ekipten bi arac devrildi ama cok şükür birşey olmadı.etaplarda cok guzeldi ve biraz...
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)
bizim ekipten bi araçta devrildi.etap çok güzeldi.geçen seneden daha cok keyif aldım.
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)
Bizim ekip geldi ama resimler bende degil istanbula geldim okulum dolayısıyla.4x4 genel klasmanda 3.oldum.bu arada takla atan arkadaslara gecmiş olsun dileklerimi tekrardan iletiyorum =)