Arama sonuçlarınız

1. OR

Google Map: Türkiye Topo Haritası

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Devam

2. OR

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Devam...
  3. OR

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Birkaç resim ile bahsettiğim iki topomap arasındaki görsellik farkını göstermek istedim. Sırasıyla verdiğim resimlerden ilki şu anda elimde olan ve benim çok da işe yaramadığını söylediğim topomap, ikincisi Google Terrain Map. Hangisi daha iyi siz karar...

4. OR

Ynt: Google Map: Türkiye Topo Haritası Merhaba Reha Bey Öncelikle Amerikadan garmin ürünlerine baktım. Türkiye için şehir haritası var ama topo yok. Bazı forum ve sitelerden indirdiğim topo haritaları da tam bir fiyasko. Amerikadaki topo haritalarını kullanan biri olarak bunları çok ilkel...
  5. OR

Bu Bıçak Ne İşe Yarar?

Ynt: Bu Bıçak Ne İşe Yarar? Sanırım en kısa sürede bu bıçağı elimden çıkarsam iyi olur. Korkuttunuz beni. Ayrıca bu konu başlığının cevabını da buldum. Bu Bıçak Ne İşe Yarar? Cevap: tutuklanmanızı sağlar, para cezası aldırır. Peki bu bıçağı kullanacağım amaçlar için (dağ, kamp, treking vs...

6. OR

Merhaba Arkadaşlar Uzun süredir Türkiye topografik haritasını arıyorum. Buradaki tüm yazıları okudum ve dosyaları indirdim. Ancak bulabildiğin hiç bir topografik haritadan memnun kalmadım. En son 10m'lik bir Türkiye topo haritasını buldum (sanırım 2007 tarihli). Mapsource ile kullandım ve...

7. OR

Bu Bıçak Ne İşe Yarar?

Ynt: Bu Bıçak Ne İşe Yarar? Sanırım en uygun kişiye sormuşum. Açıklamalar için tekrar teşekkürler. Kanuni metinleri anlamakta hep zorlandığım için Resmi Gazete'den yaptığınız alıntıyı okumak ve anlamakta bayağı zorlandım :). Hep merak etmişimdir bu metinleri neden bu kadar karışık yazarlar...
  8. OR

Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Erdem Bey Siz benden önce gidiyorsunuz. Artık sizinde yorumlarınızı aldıktan sonra sıra bize gelecek. Gezdiğiniz, gördüğünüz yerlere ait bol bol resim çekin ve burada paylaşın lütfen :). Umarım geziniz keyifli ve beklentilerinizi aşacak güzellikte olur.
  9. OR

Bu Bıçak Ne İşe Yarar?

Ynt: Bu Bıçak Ne İşe Yarar? aTa1; Yorum ve açıklamalar için teşekkürler. Öncelikle bıçağımın elimde olduğunu söylemeliyim. Amazon.com'dan getirttim. Sadece bıçak değil bir çok malzeme sipariş ettim. Hepsi şu anda elimde ve dünden beri tek tek bakıp inceliyorum. Gümrük vs hiçbir şeyle...

10. OR

Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Arkadaşlar bu konu ile ilgili diğer bir durum ise belki gözden kaçmıştır diye hatırlatmak istedim. US'den alışveriş öneren çok sayıda firma var. Ancak buradaki temel sorun gümrük. Hiçbiri buna karışmıyor. Gümrüğe takılırsa ürünler...

11. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Teşekkürler Murat bey
  12. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Mücahit Bey Ben bu alışverişi kar etmek için yapmadım aslında. Şöyle düşünürsek "US'den veya buradan aldığınız şey size aynı fiyata mal oluyor". Bu durumda böyle bir alışveriş şekli alternatif olabiliyor. Aldığım tüm malzemelerin...

13. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Çok teşekkürler...
  14. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Final update: Merhaba arkadaşlar demin siparişim iki kargo paketi şeklinde elime ulaştı. Şöyle bir genel değerlendirme yapabilirim. 1) Bu sürecin nasıl başladığını ve geliştiğini tüm detayları ile önceki yazılarımdan takip...
  15. OR

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Teşekkürler...

16. OR

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Linkte gösterdiğim çadır; http://www.yatego.com/internetshopdd/p,4829573c30e2f,4100b446b80099_0,husky-outdoor---bird---3-personen-zelt ve uyku tulumu; http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=1300946&productId=sporhusky10 işimi...
  17. OR

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Merhaba Serkan Bey Açıklamalar için çok teşekkürler. Bahsettiğiniz rota aşağıda çizdiğim gibi mi? Eylül ayında oralar da dışarda çadırda kalınabilir mi? Ben ve eşim olacağız. Güvenlik için yanımıza bir şey alalım mı? (İnsana karşı). Orhan
  18. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Teşekkürler Erkan Bey

19. OR

Bu Bıçak Ne İşe Yarar?

Merhaba Arkadaşlar Uzun süredir kendime bir bıçak arıyorum. Aşağıda resimlerini verdiğim "Gerber LMF-II İnfantry" adlı bıçağı bayağı beğendim. Hayatımda hiç bıçak kullanmadım (en azından böylesini). Ama artık benim de şöyle güzel bir bıçağım olsun istedim. Uzun aramalarımdan sonra bu bıçak...
  20. OR

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Arif bey dışında kimseden yorum gelmediğine göre Artvin ve yöresini pek de bilen yok diyebiliriz. Bu da bize bu konuda daha çok veriye ihtiyacımız olduğunu gösteriyor. Biz de gezimizde notlarımızı iyi tutup, dokümantasyonumuzu iyi yaparak bu soruların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri