Arama sonuçlarınız

1. suatlevent

antoff toyota hılux

Ynt: antoff toyota hılux Bursa gezisinde biraz incelemiştim aracı,siyah 65 kasa hilux'ten bahsediyorsanız 1KZ-T motor (3000 TD motor) ve 35'lik iş makinesi lastiği vardı üzerinde.

2. suatlevent

3. Toyota Buluşması Bursa - Erincek (29 Mayıs 2010) Dikkat Bol Fotoğraf...

Ynt: 3. Toyota Buluşması Bursa - Erincek (29 Mayıs 2010) Dikkat Bol Fotoğraf... senin fotolarda güzelmiş Burak abi ;)
  3. suatlevent

Ic Bj 60 Serisinde G Ne Anlama Geliyor?

Ynt: Ic Bj 60 Serisinde G Ne Anlama Geliyor? 81-88 Land Cruiser 60 Serisi Wagon kasalarda iki çeşit kasa vardı bunlardan biri WGV diğeri ise WGG sonu G olan model (G Type) iç donanım ve kasa olarak bazı farklılıklara sahipti.en belirgin farklar yüksek tavan olmaması,ön kapılarda büyük G...

4. suatlevent

1986 Hilux Benzin Pompası

Ynt: 1986 Hilux Benzin Pompası 22R'dir muhtemelen,evet mekanik pompadır ama her ne olursa olsun yanlış sonuçlar doğurabilecek yöntemler bana göre değil.22R nin pompası 185 Lira 4Y nin pompası 170 lira değer mi risk almaya ;)
  5. suatlevent

Ynt: 1986 Hilux Benzin Pompası Merhaba; Toyota yakıt pompalarında japonya üretimi denso elektirk motorları kullanılır ve binlerce testten geçtikten sonra araca kullanılabilirliği doğrulanır.Ankara sanayi sitesinde pompa tamiri yapanların hangi marka ve özelliklerdeki motorları kullandığını ve...

6. suatlevent

Ynt: 1986 Hilux Benzin Pompası Aracınızın tam şasi ve model bilgilerini yazabilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

7. suatlevent

3. Toyota Buluşması Bursa - Erincek (29 Mayıs 2010) Dikkat Bol Fotoğraf...

29 Mayıs günü Bursa Erincek'te yapmış olduğumuz 3. Toyota Buluşmasından bazı kareleri sizin için upload ettik iyi seyirler.
  8. suatlevent

4 Runner Yardım!

Ynt: 4 Runner Yardım! Türkiyede genelde 22R motor kodlu 2.4 benzinli 4 Runner bulunmakta bu araçların 2.4 olması yakıt seviyesinin düşük olması anlamına gelmiyor maalesef ortalama 16-20 litre arası yakabiliyorlar (16 litre altında yakmasını sağladığınızda motor aşırı verimsizleşiyor).22R motor...
  9. suatlevent

4 Runner Yardım!

Ynt: 4 Runner Yardım! Rica ederim ne demek. Merhaba; Evet yerimiz Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi 1. Kısımda.Sitemizdeki haritadan ( http://www.temservis.com/contact.html ) tam yerimizi görebilirsiniz,Toyota araçlarla ilgili bilgimizin ve bileğimizin yettiğince yardımcı olmak...

10. suatlevent

4 Runner Yardım!

Ynt: 4 Runner Yardım! Merhaba; 4Runner Toyotanın Light Duty 4x4 sınıfında üretmiş olduğu şase ve yürüyen aksamı Toyota Hilux ile tamamen aynı (model yılına göre) sadece kasa,trim ve dış görünüm farklılığı olan bir araçtır.4 Runner'da pek çok motor ve şanzıman kombinasyonu uygulanmış,böylece...

11. suatlevent

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Hayır,değişimlerini yapan biz değiliz,yetkili servis kaydında olanlar bunlar.Yürüyeni hakkında da bi bilgimiz yok açıkçası,ancak aracı gördükten sonra yorum yapabiliriz.
  12. suatlevent

Hangi Land Cruser ?

Ynt: Hangi Land Cruser ? Bahsedilen 18.500 Euro'luk VX100,90.000km ye kadar yetkili serviste bakımları yapılmış ancak kullanıldığı süre içerisinde hasar görmüştür.Değişen parçaların bazıları aşağıdadır; Ön Kaput Sağ Kapı ve Çamurluuk Çıtaları Sağ Sis Farı Sağ Far Sol Far Sağ Sinyal Sol Sinyal...

13. suatlevent

Kemerburgaz Off - Road Gezisi :) (10 Ocak 2010)

Ynt: Kemerburgaz Off - Road Gezisi :) (10 Ocak 2010) Bülent abiye kalsa edecekti :D ama yukarıda yol çkmesi vardı ve hava yağmurlu olduğu için güvenemedik.Ordan geri döndük biz ama Bülent abi naptı bilmiyorum :)
  14. suatlevent

Ynt: Kemerburgaz Off - Road Gezisi :) (10 Ocak 2010) :D Abicim valla çok ani gelişti ayrıca senin tosun bizim tosun sayılır üzülme bi daha ki sefere sende yazıldın listeye ;)
  15. suatlevent

Ynt: Kemerburgaz Off - Road Gezisi :) (10 Ocak 2010) O Adnan bey'lerin konusu biz onlarla yolda karşılaştık ;D

16. suatlevent

Ynt: Kemerburgaz Off - Road Gezisi :) (10 Ocak 2010) Videolarıda Paylaşmak İstedik ;) http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/a01056241ed0b009dc5acdfe8fb6bc60160e804c0de604b3b3c46f620b0d228f1056dcab6fca130315080...
  17. suatlevent

Pazar günü Kemerburgazda ufak bir gezintiye çıktık,çektiğimiz fotoğraflarıda sizlerle paylaşmak istedik ;)
  18. suatlevent

Toyota LC 70 Türkiye'ye Özel İstek Üzerine Getirilebiliyormu?

Ynt: Toyota LC 70 Türkiye'ye Özel İstek Üzerine Getirilebiliyormu? Güney afrika ve bahsettiğiniz diğer ülkelerdeki soldan direksiyon 70 serisi araçlar 1VD-FTV motora sahip olan araçlar değil yanlış anlaşılma olmuş ben V8 dizel için soruluyor zannetmiştim.Ortadoğu ve Afrikada hala soldan...

19. suatlevent

FJ CRUISER bilgi paylaşımı

Ynt: FJ CRUISER bilgi paylaşımı FJ Cruiser tamamen off-road amaçlı üretilmiş,yapımında heavy duty parçalar ile Toyota sağlamlığı pekiştrilmiş ekstrem bir araç.Sadece Benzinli 4.0Lt. (1GR-FE) motor ile donatılan arçta yüksek tork oranlı 5 ileri tam otomatik bir transmisyon ile birlikte otomatik...
  20. suatlevent

2009 toyota hilux

Ynt: 2009 toyota hilux Öncelikle aramıza hoşgeldiniz; 1.Tesisatınızı bozmadan aynalarınızı orjinal şekilde elektirklilye çevirmeniz imkansız,dışarıda yapılacak işlemler kabin tesisatı için hayati tehlike arz eder.Orjinal şekilde elektrikliye çevirmek 2000TL civarı tutar ki,hiç bozmamanız daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri