Arama sonuçlarınız

1. Quaxl

Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Güzel uygulama olurdu ama öğrenciye %10 indirimli yakıt satsalar :)

2. Quaxl

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. patrol lazım da öğrenci adama patrol biraz fazla gelmesin :)
  3. Quaxl

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Ben alışkınım uzun araç kullanmaya, o konuda içim rahat da işte iş hem şehir içi hem araziyi bir arada götürmeye gelince hangisi ağır basıyor onu hesaplamak. bu arada olası bir discovery için şanzımanı otomatik mi, manuel mi olmalı? hangisi...

4. Quaxl

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...
  5. Quaxl

2.0 td4 HSE Freelander

adana'da yaşadığım için, en azından kendi bölgemde adam gibi land rover şanzıman tamircisi yok. ama bu konuda en iyi ustaların ankara'da olduğunu duydum. 2004 makyajlı kasalarda şanzıman sorunu oluyor mu, oluyorsa ne kadar oluyor bilmiyorum ama yabancı internet sitelerinden kendi sorunuma çare...

6. Quaxl

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Önceliğim tabiki discovery. Binek araç olarak ailemde var da ama şahsım adına yok. Alacağım araç benim hem binek aracım hem de arazi aracım olacak. Defender'ı soruşturmamın nedeni, Defender'ı hem şehir hem de off-road aracı olarak...

7. Quaxl

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. doğru söylüyorsunuz, harcamak istedikten sonra ucu bucağı yok bu tür donanımların. onu da düşündüm ama şehir içinde Defender çok konforlu olur mu, asıl sorun bu ben de :) yoksa motoru değiştirmek de bir sorun yok. Gönül tabiki ister bir...
  8. Quaxl

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. 15 bin biraz fazla geldi bana. gerçi hepsini birden yaptırmayacam ama yine de iyi bir miktar yani.
  9. Quaxl

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. bir ara düşündüm, hatta ikisini alıp birleştirmek bile aklıma geldi ama abartmadım, hemen sakinleştim :)

10. Quaxl

Satılık En Ucuz Discovery 2 TD5 Lütfen detaylı okuyun..

Ynt: Satılık En Ucuz Discovery 2 TD5 Lütfen detaylı okuyun.. Hayırlı satışlar. Sahibinden.com'da resimlerine baktım ama biraz daha detaylı fotoğraf koyabilseydiniz iyi olurdu. Resimlerde göründüğü kadarıyla temiz bir araç.

11. Quaxl

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Listeye daha önce girmiştim ama en güncel hali galiba aşağıdaki versiyonu galiba :) 1. Rıdvan KAYACI - 2006 model 2.0 TD4 HSE İSTANBUL 2. Hasan KOCA 2011 2.2...
  12. Quaxl

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Bu dediklerinize bakarak aklımda oluşan fikir: bir TD5 alıp ona off-road donanımı yerleştirmek daha hayırlı olacak gibi görünüyor :) Defender'ın yerinin dağ, taş, bayır çayır olduğunu biliyorum da ben sürekli off-road'da olmadığım için, hem...

13. Quaxl

günün fıkrası "ağustos böceği ve karınca"

Ynt: günün fıkrası "ağustos böceği ve karınca" Güzel bir kara mizahtı :)
  14. Quaxl

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Anladım. Konfor olarak ikisinin normalde farklı olduğunu biliyorum. İkisini de çok kısa bir süre de olsa kullanma şansım oldu. Defender biraz -tabirimi mazur görün- kalas gibi duruyordu, ama TD5în tadına doyum yoktu. Ama Defender'ın...
  15. Quaxl

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. zorlanma derken neyi kastettiniz, tam anlamadım? sürüş olarak mı yoksa büyük olmasından dolayı mı? TD5 benim açımdan da iyi gibi ama insan bir Defender'ı da olsun istiyor :)

16. Quaxl

Schengen vize kullanımı

Ynt: Schengen vize kullanımı Vizeniz geçerli olduğu sürece Schengen ülkelerinden çok kolay geçebilirsiniz. Hiçbir sorun çıkarmayacaklardır. Yeni vize alımında ise tekrar Yunanistan elçiliğinden alırsanız, daha kolay alabilirsiniz. Avrupa'nın büyük ülkeleri biraz daha problemli oluyorlar bu...
  17. Quaxl

ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Kızıldağ Faaliyeti-27.11.11

Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Kızıldağ Faaliyeti-27.11.11 Bir dahakine mutlaka katılmaya çalışacağım, takipteyim :) Gelmeyi gerçekten çok isterim ama benim Freelander'ın kardaki performansını bilmediğim için biraz da korkmuyor değilim. Çünkü, yağmur, çamur ve kumda başarılı performans...
  18. Quaxl

Merhaba arkadaşlar, Şu an 2001 model Freelander TD4 kullanıyorum. Aracımı yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyorum. Aracı sattıktan sonra arazi araç sevdamı devam ettirmek istediğim için sizlerden yardım istiyorum, zira sizlerin fikirleri de benim için çok faydalı olacaktır. Her türlü aracı...

19. Quaxl

2.0 td4 HSE Freelander

Aynı motora sahip 2001 TD4 kullanıyorum. Şehir içi ve şehir dışı çok uygun yakıyor. Ben ortalama 9 lt yakıyorum şehir içi. Araç benzin modellerine göre biraz daha yavaş kalsa da torku diğerlerine göre yüksektir. Araçla neleri ve kimleri taşıdım, bana mısın demedi :) Bu araçların en kronik iki...
  20. Quaxl

ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Kızıldağ Faaliyeti-27.11.11

Ynt: ADANOFF Adana Off-Road Kulübü Kızıldağ Faaliyeti-27.11.11 Vay be, gezi yapacak kadar kar oluşmuş mu? Desenize okulla uğraşıyoruz diye ne aktiviteler kaçırmışız :) Fotoğraflar da çok güzel, belirtmeden geçemeyecem. Tekrarında ben de katılmak isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri