Arama sonuçlarınız

1. Quaxl

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı tam olarak nasıl oluyor annamadım :)

2. Quaxl

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? iSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...
  3. Quaxl

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı acaba fiyatlar konusunda bir bilgi verebilir misiniz?

4. Quaxl

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı valla şahane. çok da masraflı bir iş gibi görünmüyor ama o kısmı belli olmaz tabi :) rengi de çok yakışmış araca.
  5. Quaxl

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı En alttaki şahane. Bende mi aracımı o hale getirsem acaba :)

6. Quaxl

frelander sport ve frelander hse 2004 arasindaki fark icin yardim

Ynt: frelander sport ve frelander hse 2004 arasindaki fark icin yardim Bende de 2001 td4 var. Araç görünüş itibariyle hantal görünebilir ama kaputun altında bir bmw motoru yatıyor. Gerektiğinde hızlı gitmesini de bilir bu araç. Ben şahsen çok memnunum. Eminim ki 2004'ünde daha fazla zevk alınır.

7. Quaxl

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Demek yapılınca oluyormuş. Zaten bir türlü anlam veremiyordum insanların Freelander nefretine :) sanırsam iyi bir cevap olmuş oluyor.
  8. Quaxl

Yok mudur Yeni Gezi Planları?

Ynt: Yok mudur yeni gezi planları? Detayları nereden bulabilirim acaba?
  9. Quaxl

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? Şu yaşıma rağmen, otomatik, yarı-otomatik ve manual vites kullanmış biriyim. Sanırsam aralarından yarı-otomatiği seçebilirim. Nedeni ise, istediğiniz zaman manual, istediğiniz zaman otomatik kullanma şansı vermektedir. Ama benim için fark etmiyor, hepsi...

10. Quaxl

4x4 Yaşam Kılavuzu

Ynt: 4x4 Yaşam Kılavuzu Ben de bunların bir çıktısını alacağım, şayet çok yararlı bilgiler. hele de benim gibi yeniyseniz bu işte :)

11. Quaxl

4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar

Ynt: 4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. bunları öğrenmem iyi oldu, zira aracımı haşat etmeye pek niyetim yok :)
  12. Quaxl

Gezenbilir Adana Grubu

Ynt: Gezenbilir Adana Grubu Ad - Soyad: Can Özaykan Doğum Tarihi ve Yeri : 1989 - Adana Memleket: Semt: İlgi Alanı : Üniversiteyi bitirmek, arabalar, müzik, teknolojik şeyler, snooker, bahçe-tarla, gezmek, nargile... Not: Şu yeni arkadaşınızı da eklerseniz sevinirim :)

13. Quaxl

Bir Çırpıda 12 Şehir Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Bir Çırpıda 12 Şehir Yardımlarınızı Bekliyorum Adana: Adana'da aslında yapılacak pek bir aktivite yok gibi görünse de yapılacak, görecek çok şey vardır. En başta müzeleri görebilirsin. Arkeoloji müzesi ve etnoğrafya müzesi, merkez ilçe seyhan'da. Ulaşımı da çok basit. Yine aynı bölgede...
  14. Quaxl

Adana'da Yapmadan Dönme

Ynt: Adana'da Yapmadan Dönme cartlak kebabı, gaziantep yöresine has bir yemektir. çiğ köfte, urfa'nın meşhur yemeğidir. humus, en meşhuru hatay'da yapılan bir mezedir. tamam bunlar da adana'da yapılıyor ama asıl ait oldukları yer adana değildir. düzeltmek istedim :) not: bir de adana...
  15. Quaxl

Yok mudur Yeni Gezi Planları?

Merhabalar sevgili abilerim, ablalarım... Yeni araba aldım, şöyle ağız tadıyla hayırlayamadım :) Dedim Akdeniz bölgesinde var mıdır bir aksiyon diye ama koskoca bölgeden ses yok :( Hayır ben düzenlemek isterdim ama yeteri kadar bilgi sahibi değilim bu konularda ki ayrıca hiç geziye...

16. Quaxl

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Ben de tam olarak öyle düşünmüştüm :)
  17. Quaxl

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Teşekkür ederim tekrardan. Dediğiniz gibi bakımlar yapıldıkça sorunsuz gider. Zaten hiçbir araç zor kullanmaya gelmez. Aracına baktığın sürece, kıymet verdiğin sürece seni yarı yolda bırakmaz, markası veya modeli önemli...
  18. Quaxl

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Bilmukabele, çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için :) Kaan abi, dediğin gibi herkes kötülüyor ama bir kere araziye girince aracımla onların ne kadar yanıldıklarını anladım. I ♥ My Freelander :)

19. Quaxl

Adana Kebabı

Ynt: Adana Kebabı Kebabın yanında pilav ikram edilmesi Adana'dan kuzeybatıya çıktıkça yaygınlaşır. Bunun en büyük nedeni ise bizim "İskender" dediğimiz yemeğin, Bursa ve çevresinde "Kebap" diye çağrılmasıdır. Bildiğiniz üzere de İskender kebabının yanında pilav ikram edilir. Bu yüzden o...
  20. Quaxl

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Benim de çıtır bir 2001 TD4'üm var, alalı 2 gün oldu daha :) Aldığım sahibinden birkaç resim koyacam. Arabayı tanımaktan fotoğrafını çekmeye vakit bulamadım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri