Arama sonuçlarınız

1. S

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Bugün Hakan ile birlikte cekmekoyden gırdık resadıyeden çıktık araç standart olmasına rağmen ıyı iş çıkarttı , 40 cm kanallli çamur parkurlardan geçtim tek bir yerde kaldım orda araç tamamen oturdu hakının suzı ıle cektık ;) hergecen gün daha çok seviyorum...

2. S

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) yav aynı guzergahları gidip geliyoruz asagi yukarı mumkun degil 8 in altina dusmuyor arac 2012 110 luk duster
  3. S

Motor Soğukken Tork Eğrisi

Ynt: Motor Soğukken Tork Eğrisi Ortalama tuketım bir bakıyorum 9,5 3 , 5 km yol yaptıktan sonra 8, 6 vs hıc stabıl degıl , takmıyorum artık kafama yakıtı ortalama 7'5 litre olarak yazdım kafama :)

4. S

LASTİK SEÇİMİ

Ynt: Lastik Seçimi Ssangyongclub.com.tr
  5. S

Duster Off Road Türkiye Facbook Gurup Sayfası

Ynt: Duster Off Road Türkiye Facbook Gurup Sayfası bu hafta sonu gezi olursa heber verin lutfen ...

6. S

LASTİK SEÇİMİ

Ynt: Lastik Seçimi tabanı 245 yapsanız daha ıyı yol tutar ayrıca standart halıyle surtem yapmıyor bir donem bende 245 lassa competus takılıydı ..

7. S

Ynt: Motor Soğukken Tork Eğrisi umit bey ayıptır soylemesi bende15 yakın arac var kamyon kamyonet panelvan pıkap binek araclar vs dolayısıyla araclar hayatımın ve işimin bir parcası , sizin dedıgınız ve kamyonlarda yaptıgım gıbı babadan kalma yontemle depoyu taşana kadar tam gırtlak...
  8. S

Ynt: Motor Soğukken Tork Eğrisi guray bey , anladıgım kadarıyla sizinde yakıt seviyeniz ayni benım aracla dogrumudur ..
  9. S

Ynt: Motor Soğukken Tork Eğrisi evet sanzıaman oranları kısa ama sehir ici istanbul camlıca altunzade kopru trafıgı ortalamam 9 litre bu kadar olması imkansız cok aşiri yuksek filtreler temiz aracda her hangi bir kasma yok , 7 litre cıvarı olsa anlıyacagım , diger aracım korando sports kı...

10. S

Ynt: Motor Soğukken Tork Eğrisi konuyla alakası yok ama en uygun ter burası sanırım , bugun yakıt fıltresını degiştirdim tahmın ettıgım gibi azda olsa şişmiş , yeni fi,ltre ile arac daha seri oldu 28 bin kmde henuz , kafama takılan bir soru var dusterın uzerindeki euro 5 motorla fluencede...

11. S

205 80 16

Ynt: 205 80 16 Arkadaslar ağırlıklı arazı kullanımı ıcın lastık ne tafsıye edersınız , ben bf a t. Diyorum yınede sizlerın değerlli fikirleri benım ıcın cok onemlı teşekkürler ,,
  12. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster cok cok daha zorlu yarım metreye yakın kanallı camurlu parkurlar var daha once diger araclarımla girdigim lakin , kesin altı surter dusterın , lastık yok yuksetlme yok vinc yok , biraz zaman gecsin hepsini yapacagim ;) , bugun hava yagışli oglenden sonra...

13. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster aracın kabiliyetlerini gordukce puanlar artacak ;D
  14. S

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster bugun cok dik bir rampadan indimve cıktım abartmıyorum o kadar dikki dibi gozukmuyor , burayı mevcut lastıklerıyle cıktı arac benden on uzerınden simdilik 7 aldı beklentımın uzerınde bir performans sergıledı diyebılırim
  15. S

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sonuc olarak bu aracı almamin ilk nedeni 1.5 dci motoru ve tabiki 4 ceker olması , uzerındeki orjınal contınental lastıklerle bile oldukca basarılı kuru arazide , bugun gunduz gozu cekmekoy taraflarında biraz arazıye gırecegim , aracın kısa ve hafif olması...

16. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi aynen yol bilgisayari yok , 4 low var 4 hıgh var ve normal 2 ceker kullanım mevcut toyota land cruser olan bir arkadaşim aracını satıp rexton aldi son derece de memmun , bf lastik takti yukselme ve vinc de yapacak , arkaya difransıyel kılıdı getirdi vs...
  17. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi az once polenezkoy de her zaman gittigim orta derece zorlukta camurlu parkur var ilk iş aracı standart halıyle oraya soktum tahmini 40 derece rampayı bile cok rahat cıktım ve indim bir kac, kez normal 10 cm camurlu yolda 2 ceker de bile yol alıyor onden...
  18. S

205 80 16

Ynt: 205 80 16 bugun aldım daha biraz alisayım araca ilk iş lastik ve yuksetlme ;) vincim de var bu ara tamponu sok tak ugrasacak vakıt yok ;D

19. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bugun aldim dusteri 2012 model 28 bin km de , ilk dikkatimi ceken olay frenler cok zayif geldi ve vites oranlari cok kısa , arac 6 ileri ama 5 ileri oranlari var asagı yukarı , henuz hız yapamadim 6 vites 4000 devırde km kaca gelıyor onu merak ediyorum ...
  20. S

205 80 16

Ynt: 205 80 16 yukseltme yapmadan takmak mumkunmu acaba ,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263