Arama sonuçlarınız

1. S

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı bio dizel . sulu mazot . on numara yag kısaca euro dşinda yakıt koymadiktan sonra mumkun degil 50 bin de vs bozulmaz 15 20 binde temizleme olayı bence servislerin para kazanmak icin cikarmiş oldugu bir sey ... ayrica enjektoru bosh veya delphi servisinde sokturup...

2. S

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı hayir arac calısırken geri donusler sokuluyor cam tuplere yakıt doluyor ....sokulmesıne gerek yok ..
  3. S

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı aracın plastik motor kapagının uzerınde enjektor kodları barkodlu olarak var .aynı zamanda her enjektorun uzerınde kodu var ... aracın ECU suna girip enjektor sıralarını ve kodlarını mutlaka ama mutlaka kontrol ettırın .... bir diger nokta enjektor 150 200 bin km den once...

4. S

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı turbo kolay kolay bozulmaz ancak ozellikle yazın uzun yol yaptıkdan sonra hemen stop edimemeli en az 1 dakika calisır vazıyet bıraktıkdan sonra stop etmek turbo omrunu uzatır ...
  5. S

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı bu tip araclarda enjektorler sokuldugu zaman mutlaka ayniyerlerine takılmali veya yenıbir enjektor takıldıgı zaman mutlaka enjektorun kodu ECU ya yazılmali ....bunu cogu enjektorcu pompacı bılmez ... ecudan yenı enjektor kodu yazılmassa arac calişır fakat cekişden duser...

6. S

SU GEÇİŞ YÜKSEKLİĞİ

Ynt: Su Geçiş Yüksekliği Bizzat Actyon Sportsla Yasadıgım Tecrubelerden 1 Actyonla 80 Cm Sudan Gecebılırsın Aracın Hıcbıryerınden Icerı Kesınlıkle Su Girmez Ama Gecıc Esnasında Batarsan Ve Arac Uzun Sure Suyun Icınde Kalırsa Yakıt Deposunun Havalandırmasından Su Dolar Yakıta Karısır...

7. S

ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım !

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Merhaba arkadaslar ani gelisen Bir durumdan dolayi 10 gundur çin deyim cok istememe ragmen uzulerek katilamadim hepinizi selamlar
  8. S

Ssangyong Off Road Sürüşü Daveti Autodromm off road pisti..

Ynt: Ssangyong Off Road Sürüşü Daveti Autodromm off road pisti.. alirsin ssang olursun young :D pazar gorusmek uzere selamlar ..
  9. S

ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım !

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! hak ettıgi zirveye adim adim ilerleyen ssang icin gercekten onemli ve guzel bir adım şirket yetkililerini burdan tebrik ederim off roadcular ıcın snorkel yukseltme kıtleri kilitli difransiyel on arka tampon vs icinde girisimde...

10. S

ssangyong hakkında yardım

Ynt: ssangyong hakkında yardım arkadaşim selam aracı anlatmakdan yoruldum hic dusunmeden alınabilecek bir arac sorularının tum cevapları bu lınkde http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86328.0

11. S

ACTYON ARACIMA CARBON CLEAN yaptırmayı dusunuyorum sizce yaptırayım mı?

Ynt: ACTYON ARACIMA CARBON CLEAN yaptırmayı dusunuyorum sizce yaptırayım mı? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8747.msg46053#msg46053 bence yaptırma onun yerine enjektorlerını temizlettir ayrıva yukarıdakı forumuda mutlaka oku
  12. S

Aks'larınıza Dikkat

Ynt: Aks'larınıza Dikkat Satana kadar kullandım hic bir sorun yok cok zorlamama rağmen kıramadim

13. S

Aks'larınıza Dikkat

Ynt: Aks'larınıza Dikkat Gecen sene bende kırmıstim on sol aksı Bostancı sanayıde bir akscı tamır etmıştı tam hatırlamıyorum 250 şıra vermiştim galiba .
  14. S

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? bazı arkadaslar yuzde yirmi tasarruf yaptıgını yazmiş bugun tasımacılık sektorunun yıldızı mercedes scanıa volvo daf iveco vsvs araclarının yakıtlarını azaltmak icin mılyonlarca dolar arge ye para harcıyor .... yuzde bir bile azalsa cok buyuk...
  15. S

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? arkadaslar yok boyle birsey teknik olarakda mumkun degil ayıptır soylemesi 10 tane kamyon vs tıcari aracım var 4 tane dizel pıck up binek arac vs var bende 10 sene once ıveco ve mercedes atego kamyonlarda .megan dci de dobloda vs vs denedim...

16. S

Ekonomik 4*4 ?

Ynt: Ekonomik 4*4 ? bende arazi aracimi sattım ucuz yollu 4 ceker dizel bir makinede bana lazim tata pikaplar hesaplı duruyor veya defender olabilir ....
  17. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Derin su gecısı yapıyorsan veya arabanın ıcıne su gırecek kadar derin yerlere gırıyorsan benim gibi basına gelmeyen kalmaz ;) Tecrübeyle Sabitdir dereden geçeyım tahmınınden derin cikar bır bakarırsın koltuğa kadar aracın ıcı su dolmuş on goremedıgın durumlar...
  18. S

Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

Ynt: Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu? Arac cok seri tartışmasız ve cok sessiz katlanır ayna ve dıjıtal kılmada olsaymış daha ıyı olurmuş Henüz arac 14oo km de olduğu ıcın son surate çıkmadım eskı otamatik actyon Sports'um 3200 devırde 160 görüyordu bu arac 3100 devırde 150 gördüm...

19. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Vinç takmak sorun degil basit tamponu kes yerı hazır gıbı .. Snorkel yok maalesef ancak defender snorkelı uydurabılırsın ama suya gıreceksen başka önemli ısler var yapman gereken ..
  20. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Kardeşim resımler harıka gözüküyor nasıl ozledım actyon sporumu anlatamam aracının kıymetını bil valla olmayınca ınanılmaz bir eksıklık hıssedıyorum ... Ulkemızde maalesef snorkeli actyon yok orijinal snorkel Avustralya'da var 700 dolar gıbı bır para ıstıyorlardı ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri