Arama sonuçlarınız

1. S

LASTİK SEÇİMİ

Ynt: LASTİK SEÇİMİ Aracda yükseltme yoksa 245 / 70 16. Yükseltme varsa ve arazi amacli 265 / 70 16 takilabilir 265 lastıkle arac yerden 2.5 cm yükseliyor aşsagi yukarı yakıt 1 litre artış gösteriyor . Benim 245 ve 265 olmak üzere 2 takim lastiğim var yükseltme ve spaser kullanarak...

2. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Arkadaslar merhaba dün arıza yapmış bir defenderi 30 veya tahmını daha fazla derecede dik bir rampadan çektim ... Benim arka ceki demirimi başka bir defender çekerken koparmıştım gerı gerı çekmek zorunda kaldım defenderi ' Ssang o kadar dik ve 2.5 tonluk bir arac...
  3. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Yok kardeşim gelmemiş 2 çeker alip 4 çeker yapacağımı Turgay beye anlattım teknik olarak mümkün oldugunu onayladi tek sorun garanti gibi gozukuyor ..

4. S

ssang off road performansı

Ynt: ssang off road performansı Aman arkadaslar su alerji yapıyor :) Gece 12 gıbı çıktım ılk Elmalı barajının kıyılarında dolaştım daha sonra çır çır dan yukarı çıktım tek arac pek keyıflı olmuyor ..
  5. S

Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ?

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ? Hiç düşünme al kardeşim Konforuyla yakıtıyla suratiyle pıck up sınıfının fiyat / performans lideridir Arazıde en âgir sartlarda kullanıyorum maşallah tık yok Ssang sayfasında resim videolar mevcut Hayırlı olsun ..

6. S

Ynt: ssang off road performansı Guzel yağmur yağıyor çamur ıyıce balık olmuştur kanallar ıyıce su dolmustur Bu gece Çekmekkoy polenez taraflarında olacağım .. Selamlar

7. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Arkadaslar dün oto Show gittim tatbiki ilk iş Ssang standını ziyaret etmek oldu Tuzla servis müdürümüz Turgay beyde orda idi yakin ilgisinden dolayı burdan kendisine teşekkür etmek istiyorum . Amiral gemisi yeni rexton tüm ihtısamiyla bas koseyı almiş standda ...
  8. S

Ssang sohbet köşesi

Ynt: reklamda petrol ofisi %4 daha fazla km gitme Arkadaslar öyle bir şey yok Teknik olarakda mümkün değil zaten tüm akaryakıt şirketleri civardaki en yakin rafineriden aliyor kendilerine ait özel setan artırıcı kimyasal maddeleri cuzı mıktarda karıştırıp pompadan satışa sunuyorlar ..
  9. S

ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM..

Ynt: ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM.. Hayırlı olsun güle güle kullan ;)

10. S

Nissan Navara 2.5 TDI LE 5AT mi ISUZU DMAX 2012 2.5 4X4 V-Cross Mu ???

Ynt: Nissan Navara 2.5 TDI LE 5AT mi ISUZU DMAX 2012 2.5 4X4 V-Cross Mu ??? İkiside değil Ssang actyon Sports derim neden derseniz Ssang hariç tüm pıkaplarda hoplaya zıplaya yolculuk ederdiniz makaslı oldukları ıcın ssang da makas yok c sınıfı araclarda bulunan bagımsiz amortisorlu arka...

11. S

Araçlarımızın motor ve şanzuman yazılımları hakkında.

Ynt: Araçlarımızın motor ve şanzuman yazılımları hakkında. Yanliş bölüme yazmışim kusura bakmayın motor sanzıman difransiyeller sayfasına yazacaktim ..
  12. S

Araçlarımızın motor ve şanzuman yazılımları hakkında.

Ynt: Araçlarımızın motor ve şanzuman yazılımları hakkında. Arkadaslar motorumuz un en önemli parçalarından biri olan EGR valfine ve temizliğine dıkkatınızı çekmek ısıtıyorum kıtabında yazıyor okumadım ama tahmını 30 bın km de bır mutlaka temızlenmeli .. Servisde veya eliniz anahtar tutuyorsa...

13. S

Aranıza Hoşgeldim...

Ynt: Aranıza Hoşgeldim... Hıc bır sorun olmaz bende 265 vardı yenı çıkardım su an 245 var ... 265 ile yakıt artısı dışında hıc bır sorun yasamadım sert ve süratlı kullanmama rağmen
  14. S

Aranıza Hoşgeldim...

Ynt: Aranıza Hoşgeldim... Kardeşim hayırlı olsun cok cok dogru secim güle güle kullan ister otobanda gazla 200 gor ister arazıde altını sürt setlerden uçup 2 metre havaalanıp 4 teker üstü yere çakıl .. Cok cok sağlam bir makine aldin Hayırlı olsun ..
  15. S

Ynt: ssang off road performansı Resimler

16. S

AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) O rampayı normal radıal lastıkle defalarca çıktım bf ıle de çıktım orda en onemlı etken yağmurdan sonra bır kaç gün çıkılmıyor yağmur tüm zemını gevsetıyor tas kum herseyı sürüklüyor .. Son bır haftadır yağmadı sımdı denesem emınım çıkarım .
  17. S

Ynt: ssang off road performansı Resimlere devam
  18. S

Ynt: ssang off road performansı Karda çamurda derede kumsalda tam gaz devam :)

19. S

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi Benım Aracda 265 bf vardı yenı çıkardım su an 245 lassa competus var yükseltme yapmadan 245 sıgıyor araca bılgın olsun .. 265 takarsan yakıt yaklaşık % 10 artıyor
  20. S

2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı

Ynt: 2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı Dizel aracdan dan sonra benzinli araç hıc cekılmez tuketım en az % 50 artar para olarak ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri