Araçlarımızın motor ve şanzuman yazılımları hakkında.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celo53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,040

celo53

SSANGYONG ACTYON SPORTS 4X4 AT.
Yer
İSTANBUL-Pendik
Arkadaşlar geçen hafta aracımın 70 bin bakımını yaptırmak için gittiğim Tuzla Servisinde yeni program varsa yükleme yapmalarını istedim ve en son güncel programı yüklediler.Sizlerede tavsiyem mutlaka güncel programı yüklettirin performans inanılmaz derece arttı.

Etiketler
Ynt: Araçlarımızın motor ve şanzuman yazılımları hakkında.

celo53' Alıntı:
Arkadaşlar geçen hafta aracımın 70 bin bakımını yaptırmak için gittiğim Tuzla Servisinde yeni program varsa yükleme yapmalarını istedim ve en son güncel programı yüklediler.Sizlerede tavsiyem mutlaka güncel programı yüklettirin performans inanılmaz derece arttı.

ayrıca ücret aldılarmı

Bende bu yazılım sayesinde sert vites geçişlerinden kurtuldum herhangi bir ücret talep etmiyorlar en azından garantisi devam eden araçlardan

Hayır ücret talep etmiyorlar ve hemen yüklüyorlar yalnız yeni program yükletmeye giderken yedek anahtarınızıda yanınıza alın ve onuda kodlattırın yoksa yedek anahtar yeni programda kod değiştiği için görev yapmaz.

Benim sanzıman şubatda güncellenmıstı ılk fark ettıgım degısıklık araç daha düşük devırlerde vıtes büyütüyordu .. Temel mantık mümkün olan en yüksek vıtesle en düşük devırde yol almak = yakıt ekonomısı

Arkadaslar motorumuz un en önemli parçalarından biri olan EGR valfine ve temizliğine dıkkatınızı çekmek ısıtıyorum kıtabında yazıyor okumadım ama tahmını 30 bın km de bır mutlaka temızlenmeli .. Servisde veya eliniz anahtar tutuyorsa kendinizde yapabılirsınız ' ben kendim soktum kurumları temizleyıip geri taktım tamir kitabından ılgılı resımleride paylayısıyorum ...

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Yanliş bölüme yazmışim kusura bakmayın motor sanzıman difransiyeller sayfasına yazacaktim ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,937
Kaydolan Son Üyemiz
İsmet Avcıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR