Arama sonuçlarınız

1. gevis

Çilek Yeme Zamanı

Ynt: Çilek Yeme Zamanı Ben 4 yıldır yarı profesyonel çilek yetiştiriyorum.Söylediklerinize aynen katılıyorum. Ayrıca bu meyvadaki yanlış saplantıyı da aydınlatmak istiyorum. Tane iriliği : Çilekte irilik daima korkuya neden olmuştur.Sebep hormonlu olması ve kansere sebep verme olasılığı. Ancak...

2. gevis

Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Reha bey, merhaba önümüzdeki günlerde Ankara'ya tekrar gitme düşünceniz varmı? Eğer varsa ben sizi aynı yerde karşılarım ve eşyaları teslim alırım hemde kısa bir dinlenme molası vermiş olursunuz :)
  3. gevis

Tokat; Erbaa -Kelkit - Düden Gölü - Gökal - Hasan Uğurlu Baraj Gölü Keşif Gezisi (28 Aralık 2007)

selam ben Tokat'ta 6 yıl kaldım.Anılarımı canlandırdınız. Lütfen bol resim yayınlayınız. Bu arada görülecek yer olarak Almus barajı da var orada.

4. gevis

Bodrum'dan Sevgiler

Vaaah dostum vaaah bayaa esaret çekiyorsun belli oluyor
  5. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Arkadaşlar gelecek yardımları herzaman o insanlara iletmeye hazırım. Benimle iletişim için telefonum da 6. sayfada var. Bilginize.

6. gevis

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) iyi eğlenceler

7. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Evet Birden, eksik olmasın Reha kardeşimiz o kadar işin içine bunu da sıkıştırıp bu işi de halletti. Ayrıca Mesut'ta fabrikadaki işini bırakıp bu işi halletmemize yardımcı oldu o da sağolsun.
  8. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Yardıma ihtiyaçlarının olduğu aşikardı ama bugün gerçekten daha belirgin farkına vardım.Bu gördüğünüz insanların özellikle gençlerin ayaklarında eskilerin Ankara lastiği dediği ayakkabılardan vardı.İnanın en yeni halinde bile bu ayakkabıda insanın...
  9. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Reha bey, defenderle mi yapıyorsun bu yolculuğu?

10. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Sevtap hanımın hakkını teslim etmeli ozaman.Ben yanlış anlamışım. Sevtap hanım ! Şu ana kadar yardım toplama konusunda rekor sizde tebrik ederim.

11. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım valla arkadaşlar arefe günü heryer mahşer gibi insan kaynar İzmitte de durum aynı. Dolayısı ile ne toplanırsa onu hele bir teslim edelim. Kurban kesen olursa ve et vermek isterse onları da vermeye çalışırız. Gerisi devam etmek isterseniz bayram sonuna...
  12. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Reha bey, üstadım eğer Ankara'dan verilen herhangi birşey olursa İzmit'e yaklaşırken haber ver seni karşılayayım.

13. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Sevtap hanımın verdıklerinde bir miktar bakliyat ve bebe bisküileri ve konserveler var.Bunun dışında Sevtap hnm ve diğer arkadaşların verdikleri giyecek ve ayakkabı (kışlık) idi.Tabii tamamını açıp sayamadım.Ancak yiyecekler olarak düşünülenleri...
  14. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Arkadaşlar merhaba, sondurum: dünkü gezi sırasında Sevtap hnm,Yücel ve Mert beyler hazırladıkları yardımları bana ve Mesut beye teslim ettiler .Şu anda araçlarımızda duruyor.Çarşamba günü Ankara'dan gelenler de olursa burdakilerle birlikte hepsini götürüp...
  15. gevis

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları PDF formatı daha uygundur ama ben becerecek bilgiye sahip değildim. Çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

16. gevis

Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Off-Road Gezisi (16 Aralık 2007)

Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Offroad Gezisi (16 Aralık 2007) Merhabalar, genelde sis hakimdi.Hava oldukça yumuşaktı.Hatta yürüyüş yaptığımızda ağaçlardan damlayan suların sesleri bile duyuluyordu. Tabii akşam hertaraf buz kesti ve kar dondu. İşte benim acemi resimlerim: Asıl...
  17. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım valla bunları Felice (Mesut) çekti ben güzel resim çekerim :)
  18. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Arkadaşlar yanlış anlamayın yukarıdaki liste doğrudur Detay olarak sadece 1 aile bayram için Adanaya gitmiş dönecek ve 1 adet 6 aylık bebek (bana 6-7 aylık dedikleri için 7 aylık yazmıştım), 2 adet 3-4 yaşlarında çocuk 2 adet 11-12 yaşlarında okula...

19. gevis

Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Off-Road Gezisi (16 Aralık 2007)

Ynt: Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Off-Road Gezisi (16 Aralık 2007) 1- Mert (Deep) 2- Uğur (jeep34) 3- Mustafa (MK51) 4- Faruk (frkbdr) 5- Yüksel (yuysal) 6- Musa (zeje5.2) 7- Yücel (yücel) 8- Tayfun (tayfun) 9-erkan (ophtha) 10- günay (geviş)
  20. gevis

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Rehacım Birden bey aldırttı galiba ben bi tlf ile kendisiyle görüşeyim .Bilgi veririm. Çarşamba için bem müsaitim. Daha önce de bahsettiğim gibi her hane için hazırlattığım temel sağlık malzemeleri de hazır birlikte hareket etmek adına...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri