Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 316
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,647
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Arkadaşlar Günay abi hatırlattı hemen bir net baglantısı bulup bilgi vereyim,Ankaradan gelecek malzemeler maalesef yarına yetişmiyor..Reha Bey siz ne zaman gidiyorsunuz?..Zerrin konuyu biliyor..Arefe günü bende katılırım size..

Etiketler

Selamlar,
kismet ise ptesi aksam yada sali sabah gidip, sali aksam yada cars sabah donmeyi planliyorum, arabada da bol bol yer var.. selamlar, reha

reha' Alıntı:
Selamlar,
kismet ise ptesi aksam yada sali sabah gidip, sali aksam yada cars sabah donmeyi planliyorum, arabada da bol bol yer var.. selamlar, reha

Tamam harika o zaman..Çarşamba günü Maşukiyede buluşuruz duruma göre..Salı olursa Günay abi yada Mesut alır sizden..Umarım Tüm koliler hazır olur o zamana kadar..

VitaEsMorte' Alıntı:
Hanelerde yaşayan kişi sayısı da aşağıdadır. Bu konuda Birden Bey'e teşekkür ederiz.

HANE KİŞİ
1 4
2 3
3 2
4 3
5 2
6 2
7 4
8 2
9 2
10 4
11 2
12 2
13 2
14 4
Ayrıca 10,12,2,3 yaşında ve bir tane de 6 aylık olmak üzere toplam 5 çocuk var.

Arkadaşlar yanlış anlamayın yukarıdaki liste doğrudur
Detay olarak sadece 1 aile bayram için Adanaya gitmiş dönecek ve
1 adet 6 aylık bebek (bana 6-7 aylık dedikleri için 7 aylık yazmıştım),
2 adet 3-4 yaşlarında çocuk
2 adet 11-12 yaşlarında okula giden çocuk var
Düzeltiyorum.
Birazdan bugün objektiflerimize takılanlar geliyor

1.jpg

4.jpg

2.jpg

valla bunları Felice (Mesut) çekti ben güzel resim çekerim :smiley:
3.jpg

Arkadaşlar merhaba,
sondurum:
dünkü gezi sırasında Sevtap hnm,Yücel ve Mert beyler hazırladıkları yardımları bana ve Mesut beye teslim ettiler .Şu anda araçlarımızda duruyor.Çarşamba günü Ankara'dan gelenler de olursa burdakilerle birlikte hepsini götürüp gelebilen arkadaşlarla söz verdiğimiz gibi teslim edeceğiz.

Giysi yardımları mı Günay Bey? Bu arada özelden bana cep telefonunuzu ulaştırabilirseniz sevinirim.

Selam arkadaslar,
yarin sabah Ankaraya dogru yola cikacagim.. yarin gec vakit (zira toplantilarim 1900 gibi bitiyor) yada carsamba sabah cok erken (0700 gibi yola cikmayi planliyorum) istediginiz herseyi Gunay beylere teslim etmek uzere alabilirim.. selamlar,reha

Sevtap hanımın verdıklerinde bir miktar bakliyat ve bebe bisküileri ve konserveler var.Bunun dışında Sevtap hnm ve diğer arkadaşların verdikleri giyecek ve ayakkabı (kışlık) idi.Tabii tamamını açıp sayamadım.Ancak yiyecekler olarak düşünülenleri tamamlamak için alım gerekli veya bunlar ilk parti deriz ve veririz.Bayram sonrasına bakarız. Bu arada lider konumundaki Nihat adlı kişi bugün Adanaya gidip döneceğini bildirdi kalanlardan teslim edilecek kişileri ve telefonlarını götüreceğimiz zaman verecek verecek.

Reha bey,
üstadım eğer Ankara'dan verilen herhangi birşey olursa İzmit'e yaklaşırken haber ver seni karşılayayım.

günay abi, benim araçta gelen malzemelerde sevtabın getirdiği malzemelerdi, onun araçta yer olmadığı için benim araçla geldi, ben sadece nakliye işini yaptım, onlarda sevtap tarafından toplandı.

toptan alışveriş yapılacak diye düşündüğümden sizden haber bekliyorum, eksik olan ne varsa ona göre alalım yada alınacağında yardım edeyim

valla arkadaşlar arefe günü heryer mahşer gibi insan kaynar
İzmitte de durum aynı.
Dolayısı ile ne toplanırsa onu hele bir teslim edelim.
Kurban kesen olursa ve et vermek isterse onları da vermeye çalışırız.
Gerisi devam etmek isterseniz bayram sonuna kalır bence.

yücel' Alıntı:
günay abi, benim araçta gelen malzemelerde sevtabın getirdiği malzemelerdi, onun araçta yer olmadığı için benim araçla geldi, ben sadece nakliye işini yaptım, onlarda sevtap tarafından toplandı.

toptan alışveriş yapılacak diye düşündüğümden sizden haber bekliyorum, eksik olan ne varsa ona göre alalım yada alınacağında yardım edeyim
Sevtap hanımın hakkını teslim etmeli ozaman.Ben yanlış anlamışım.
Sevtap hanım !
Şu ana kadar yardım toplama konusunda rekor sizde tebrik ederim.

Günaydın.. :smiley:
Dün Zerrin ile konuştuk..Onun iş yeri bizim eve yakın sayılır..Ondada birtakım eşyalar varmış..Madem Reha Ankara'ya geliyor Birden abi'de uygun görürse biz eşyaları onun ile birlikte gönderelim.Ben arefe günü yarım gün çalışıyorum..Kolileri evden alır Zerrin'in iş yerine getirirm oradanda Reha'nın uygun gördüğü bir yere götürürüz.
Evde internetim şu an için yok o nedenle eskisi kadar aktif takip edemiyorum..Telefon yolu ile haberleşirsek çok daha sağlıklı olacak gibi görünüyor.

dağlarkızı' Alıntı:
Günaydın.. :smiley:
Dün Zerrin ile konuştuk..Onun iş yeri bizim eve yakın sayılır..Ondada birtakım eşyalar varmış..Madem Reha Ankara'ya geliyor Birden abi'de uygun görürse biz eşyaları onun ile birlikte gönderelim.Ben arefe günü yarım gün çalışıyorum..Kolileri evden alır Zerrin'in iş yerine getirirm oradanda Reha'nın uygun gördüğü bir yere götürürüz.
Evde internetim şu an için yok o nedenle eskisi kadar aktif takip edemiyorum..Telefon yolu ile haberleşirsek çok daha sağlıklı olacak gibi görünüyor.
Selam biz en son Reha bey alacak diye karar vermiştik ama bi iletişim kopuklugu oldu..Yalnız Reha Bey bu akşam alması gerekiyor diye biliyorum ben şimdi Zerrini arayacagım son durum için..

Selamlar,
ben ankaraya vardim ve toplantilarim 1900 gibi bitecek.. bu saatten sonra istediginiz yere ugrayip malzemeyi alabilirim.. selamlar, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.