Arama sonuçlarınız

1. raşit01

Yükseltme Maliyeti ?..

Ynt: Yükseltme Maliyeti ?.. uzun süredir düşünüyordum bugüne kısmet oldu, osmaniye gezisinin etkisi var tabi, yollar çok iyi dediler :)) lada ile gelmene gerek yok vitarayla gelebilirsin dedi kardeşlerimiz :) şimdi her koşula hazırlıklı hale geliyorum, bakalım nasıl olacak.tşk bu arada

2. raşit01

Bir Sanat Eseri, Suzuki...

Ynt: Bir Sanat Eseri, Suzuki... bu arada 2 hafta sonra benim araçta girecek muayeneye , aynı şekilde 1 yıl geçerlidir değil mi?
  3. raşit01

Yükseltme Maliyeti ?..

Ynt: Yükseltme Maliyeti ?.. merhabalar, yükseltme kitim geliyor, sol aksa flanş takacağız, bu flanşı nerede bulabilirim acaba?

4. raşit01

Adana, Aladağ, Acısu Kapızbaşı Şelalesi Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: Adana, Aladağ, Acısu Kapızbaşı Şelalesi Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) herşey güzelde insan bir ekmek arası yapar getirir Bünyamin kardeş en güzel bölüm saç kavurmasıydı bence :))
  5. raşit01

Ynt: Bir Sanat Eseri, Suzuki... :)teşekkür ederim... öyle arabam olsunda takılsın nereye takılacaksa... ne yazıkki o benim hayali aracım , yandaki görünen yeşil benim araç.Teşekkür ederim yinede, belkide Allah söyletti..inşallah, kalın sağlıcakla

6. raşit01

Ynt: Bir Sanat Eseri, Suzuki... :( sizin araçta siyahmı acaba?

7. raşit01

Ynt: Bir Sanat Eseri, Suzuki... hocam yaptırında bikaç tur atalım :) eee emeğimiz var sonuçta :)
  8. raşit01

Kartel Koruma Temini

Ynt: Kartel Koruma Temini evet o resimleri ve çizimleri döktürüp gitmiştim zaten , bakalım nasıl birşey yapacaklar.Tabi ben zaman bulup arabayı götürmem lazım en başta:) teşekkür ederim ilginize ve paylaşımlarınıza...
  9. raşit01

Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. filitreleri değiştirmiştim sonuç değişmemişti :)

10. raşit01

Yükseltme Maliyeti ?..

Ynt: Yükseltme Maliyeti ?.. Aslında montajdada sorun olacak gibi deneyimli birisi yok buralarda bildiğim kadarıyla, servisler hiç yapmamıştır zaten, beni düşündürende bu zaten eksik- yanlış birşey yapacaklar bi tarafını dağıtacam bende arabanın o zaman moral falan kalmayacak ,almadan önce...

11. raşit01

Yükseltme Maliyeti ?..

merhabalar , 4xFourart marka 3`` yükseltme kiti ve Googyear Mtr 30x9.5x15 almayı düşünüyorum başka bir parça değişimi gerekli olacak mı? başka masrafım olacakmı bunu bilmek istiyorum.SELAMLAR...
  12. raşit01

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. cevaplarınız için teşekkür ederim, tüm bunları not alıp, bilgili çıkarız tamircilerin karşısına :))

13. raşit01

1996 Vitara Direksiyonundaki Boşluk...

Ynt: 1996 Vitara Direksiyonundaki Boşluk... bence rot milinden kaynaklanıyor, benim araçtatda direksiyonda boşluk vardı ve araba yolda geziyordu rot milini değiştirdik ,problem kalmadı.
  14. raşit01

Kartel Koruma Temini

Ynt: Kartel Koruma Temini neden olmasın ,fotoğrafta çeker paylaşırım...
  15. raşit01

Merhabalar, Suzuki Vitara aracımda özellikle sağ ön cam kapanırken çok yavaş birde ıslandığı zaman duruyor. Birkaç kişiye göstedim, temizlik falan ama randıman yine yok. Bu konuda önerisi olan varmı, başka bir aracın motorunu takabilirmiyiz uyarmı.?

16. raşit01

Lastik Hava Basıncı Yardımı

Ynt: Lastik Hava Basıncı Yardımı kesinlikle katılıyorum Hakan Beye, kimseye sormadan benim kullandığım ve memnun kaldığım basınç 28 bar,195-80-15.Bunu yukarısı beni rahatsız ediyor...
  17. raşit01

Kartel Koruma Temini

Ynt: Kartel Koruma Temini araca bakım yaptırırken bir demirci bu işlerden yapıyormuş ölçüsünü falan aldı birde ücretin yarısını vermiş olduk, üzüldüm şimdi... neyse bakalım bizimkisi nasıl olacak.Yinede teşekkür ederim....
  18. raşit01

Helezon Yay Değişimi

Ynt: Helezon Yay Değişimi bugün helezonları değiştirdim, araçta hiç yükselme olmadı aksine 1 cm kadar daha düştü bizde eskisini tekrar takarak yayın altına 2-3 cm kadar birlastik takoz koyduk gayet güzel oldu, artık yenin yayları iade edeceğiz :)

19. raşit01

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları
  20. raşit01

Helezon Yay Değişimi

Ynt: Helezon Yay Değişimi iki yeni helezon aldım ,tanesi 70 tl üzerinde OBK -made in japan yazıyor bilmem artık çakmamıdır değilmidir :) yakın zamanda taktıracağım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri