Arama sonuçlarınız

1. D

Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.)

Ynt: Marka ürünler ve işlevselliği (North Face, Marmot vb.) Aldığınız ürünleri Güle güle kullanın. Gore montu ve pantolonu dünya turu yolculuğunda bende kullanıyorum iki üründe mevcut. Atlas da malum sponsorlardan biri. Şimdi fotoğraflara dikkat edecek olursanız zaten iki montu da giyiyorum...

2. D

Bisikletle çekilebilen Karavan

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan Selamlar. Evet bir önceki yolculuğumda başımdan geçen kötü olayları ele alırsak bir çok kişinin tercih etmeyeceği bir yolculuk tarzı diyebilirim. Fakat ben mutluyum mutlu olduğum bir uraşım var. Bu dünyaya ne bizden öncekiler kazık çakmış nede biz kazık...
  3. D

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan Muammer teşekkürler. Ben her zaman söylemişimdir imkan ve zamanı olan herkes bu turları yapar. Ben şu sponsorluk konusuna ufak bir detay eklemek istiyorum Aslında kendi sayfamda zamanında bu yazılanları yazmıştım fakat bir çok kişi gözden kaçırdı veya işine...

4. D

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan Bisikletle gezeceksen karavan yerine kesinlikle çadır kullanılmalı. Karavanla bir çok alana gidemezsin yol üzerindeki bir çok güzel alanı da kaçırırsın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri