Arama sonuçlarınız

1. ömrümü7ler

GMC Sierra ve Vitara ile Kemerburgaz'dan Bahçeköy'e (25 Ekim 2009)

Ynt: GMC Sierra ve Vitara ile Kemerburgaz'dan Bahçeköy'e (25 Ekim 2009) emeğinize sağlık süper gezi olmuş. devamını bekliyoruz.

2. ömrümü7ler

Papazın Bahçesi Off-Road Gezimiz (25 Ekim 2009)

Ynt: Pazar Günü Canımız Sıkıldı, Papazın Bahçesine Gittik (25 Ekim 2009) paylaşım için teşekkürler.
  3. ömrümü7ler

1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009) keyif dolu gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

4. ömrümü7ler

Arkadaşımız Bâli Emrah Biçer' in (focus) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Bâli Emrah Biçer' in (focus) Doğum Günü Kutlu Olsun ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara..
  5. ömrümü7ler

1979 Model Cj 5 Yeni Toplanmis

Ynt: 1979 Model Cj 5 Yeni Toplanmis alana satana şimdiden hayırlı olsun..

6. ömrümü7ler

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Katılımcı Listesi Off-Road 4x4 01- Mert Kiğılı...................................LR Disco 02- Umut Öcal.................................LR Defender 03- Hasan Koca(hasanfb)..................Jeep CJ-7 04- Neriman Mustafa...

7. ömrümü7ler

İstiap Haddi

Ynt: İstiap Haddi aman sabahlar olmasın. Yunus abi bu nedir yaw.
  8. ömrümü7ler

Kaza Videosu

Ynt: Kaza Videosu çok hırs yapmış galiba o kadar zorlamak yerine bir geri ve ileri yapsa bunlar başına gelmeyebilirdi.
  9. ömrümü7ler

Bunların Yaptığı Off-Road İse Biz Ne Yapıyoruz

Ynt: Bunların Yaptığı Off-Road İse Biz Ne Yapıyoruz en güzel yorum budur :D :D

10. ömrümü7ler

Kazalar

Ynt: Kazalar aracı sabit biryere bağlasa veya vinçten yardım alsa bu macera böyle sonlanmazdı..

11. ömrümü7ler

Satılık Land Rover 2.5 90 Dizel Defender

Ynt: Satılık Land Rover 2.5 90 Dizel Defender araca ait bilgileri forumumuzdada paylaşırsanız daha güzel olacaktır. sayglarımla.
  12. ömrümü7ler

En Güzel Çamur Görüntüleri

Ynt: En Güzel Çamur Görüntüleri bekliyoruz abi. kazasız belasız bir gezi olsun inşallah.

13. ömrümü7ler

Ynt: En Güzel Çamur Görüntüleri Yavuz abi ben 2 senede neler gördüm kendime göre tabiki.. ama sen 5 seneden bahsediyosun neler neler vardır sende. ;D
  14. ömrümü7ler

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor emeklerinize sağlık.
  15. ömrümü7ler

Ynt: En Güzel Çamur Görüntüleri yıkama olayı bile ayrı bir zevk ;D ;D

16. ömrümü7ler

Ynt: En Güzel Çamur Görüntüleri Allah nazardan saklasın abi discoyada çok emek harcamışsın.
  17. ömrümü7ler

Ynt: En Güzel Çamur Görüntüleri Yavuz abi bende çok severk aldım çokta masraf ettim ama dediğim gibi arazi kabiliyeti fazla değildi. ama şehir trafiğinde ideal bir araç olarak tavsiye edilebilir.
  18. ömrümü7ler

Ynt: En Güzel Çamur Görüntüleri Tuncay abiden alıntı

19. ömrümü7ler

Ynt: En Güzel Çamur Görüntüleri Tuncay abiden alıntı
  20. ömrümü7ler

Ynt: En Güzel Çamur Görüntüleri ben pek memnun değildim Yavuz abi. bana göre arazi kabiliyeti yok gibiydi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR