Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...
Ben 1987 den beri Ayvalığa gelirim...Yaklaşık 2 senedir de sürekli Ayvalıktayım...Yaşım 30,İstanbul'dan da sıkılmış degilim :)) Fakat Ayvalık bir başka benim için... İstanbul kadar seviyorum Ayvalığı...
Size maddeler halinde iyi ve...
Dünyadaki bütün fuarlardan haberdar olabilmek için türkçe içerikli harika bir site...Ayrıca ilgilendiğimiz konuyla ilgili fuara da "arama butonu" nu kullanarak ulaşabiliyoruz...
Uzun zamandır arıyordum böyle bir site...Benim için çok iyi oldu...
Eminim ki sizin de işinize yarayacaktır...
Arşivimdeki Lonely Planet E-kitap serisini online okuyabilmemiz için e-kitap editörü "issuu" sitesine yüklüyorum...
Şimdilik "D" harfine kadar yükledim fakat devamı gelecek...
200'ün üzerinde ülkeyi bu internet sitesine yükleyeceğim ve online okuyabileceğiz...
L.P.-...
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir
Murat Bey,babanıza Allah'tan rahmet...Size, ailenize ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum..
The Great Outdoors dergisinin 2010 sayılarını issuu sitesine yükledim...
Online okumak isteyenlere...
Ocak / 2010
http://issuu.com/449981/docs/the-great-outdoors-january-2010?viewMode=magazine
Şubat / 2010
http://issuu.com/449981/docs/the_great_outdoors_february_2010?viewMode=magazine...
Ynt: Neden Dacia Duster?
Selam;
Ben bu konu başlığı altındaki hiçbir yazıyı okumadan bir paylaşım yaptım ve sanırım hatam bu oldu...Daha önce epey gerginlikler yaşanmış...Amacım Dacıa'yı küçümsemek değildi aslında..Bu videoyu ilk izlediğimde adamların hallerini komik bulmuştum,paylaşayım...
Ynt: Gezenbilir 80'leri Seviyor...
Fotoğraftaki hüdaverdi fakat pinokyoların da katlanırı vardı tabi...
Bende hüdaverdi vardı,desteksiz bindiğim ilk bisikletimdi ayrı bir yeri var :)