Arama sonuçlarınız

1. suziki jimny

Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık

Ynt: Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık selam, Sdandardıyla pek farkını goremedım açıkçası ama oylede böylede yokuşlarda pek bısey beklemeyın bu araçlardan , sonuçta 1.3 motor. Extra 750 Euro ya ayna mahruti ekletırsenız arkalara ozaman 2-3...

2. suziki jimny

92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör

Ynt: 92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör aynı kafadayız :) noterden çıkar çıkmaz yolun ortasında gırıstım zaten cogunu soktum, pasta cılada suan araç , hıcbısey kalmayacak uzerınde, paylaşırım güncel resmı, ıstanbulda moonvisör çıkma fılan bulunmaz mı acep...
  3. suziki jimny

Jımny Performans Nasıl Arttıracagız?

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? mukadderat :) hayırlı olsun..

4. suziki jimny

Ynt: 92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör kısmet , yaşayarak görecegız artık.. Aslan besleyen masrafına katlanacak napalım
  5. suziki jimny

Ynt: 92 Zj 5.2 İçin Şunları Arıyorum: Koltuk Ve Torpido Kaplama/moonvisör bildiğimiz araçtı, saydıklarım harıcı alt takım -mekanık bı eksıgı sorunu yok, araca yapılan masraflarıda bılıyoruz, 22 ye el sıkıştık,

6. suziki jimny

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? kısmet işte.. para olur araç bulunmaz, para çıkışmaz böyle temız arabalar kaçar :) şaka bı yana galerı 22 keş saydı elıme h.sonu ama hakverırsın kı o paraya bu araba olmaz, oda ustune en az 3-4 koyup satacak sonuçta,

7. suziki jimny

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? :) burdakılere guzellıgımızı yapacağız elbet ama o kadar da degıl da :) ıkımızın arasında bı yerlerde buluşursak el sıkısırız
  8. suziki jimny

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? sonunu düşünen kahraman olamaz dedık alakasız bi zıplama oldu ama pısman degılım :) Allah utandırmasın ne dıyelım..
  9. suziki jimny

Selamlar Arkadaslar, 2007 1.3 Suzuki Jimny den 93 model Cherooke 5.2 V8 e geçtim dünyamı şaştım :) Bunca zaman neden bu aracı almadım dıye cok pısmanım, aracın satısını daha bugun uzerıme aldım ve dırek pasta cılaya bıraktım, sadece tavan bezınde ufak çaplı sarkma, ıcınde on koltukların sırt...

10. suziki jimny

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? aynen benımkı, kapak resmı beyaz samuraı ıle beraber, oda bıraderınkı, wlla gören alan dua edecek, aracın bakımlarını olaylarını sıtede zaten hep paylaştım, uzun sure bınerım dıye mekanık, alt takım bes kuruşta masrafı yok, sadece dal cızıklerı var oda...

11. suziki jimny

Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık

Ynt: Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık saygı duyarım ama zj ayrı bı olaymış kullanınca anladım, şuan arabalara karsı bakış acım tümden degıstı, resmen aydınlandım, depo doluydu benzıncıye henüz uğramadığım ıcın mutluluğum bı sure daha devam...
  12. suziki jimny

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? arkadaşlar 3-5kw güçle uğraşamadım h.sonu gıttım ZJ 5.2 V8 cherokee aldım :) benım jımny de boşa cıkmıs oldu, malum sıtede ılandadır 148095723. Herheze yardımlarındna ve dostluklarındna oturu teşekkür ederım, ılgılenen olursa sıteye ozel bır guzellık...

13. suziki jimny

Ynt: Satılık Suzuki Jımny 2007 Manuel 116bınde Lpgli 2'' Yukseltme Yenı 5 Adet Mt Lastık 4 yenı uzun monreo amprtısor, on yayları arkaya aldık, önlere yenı yay aldık, extra takozda kondu, hem otoban hem arazıde çokta başarılı oldu, ne cok yüksek ne cok alçak..
  14. suziki jimny

Selamlar, malum sıtede ılandadır,grand cherokee 5.2 V8 aldıgım ıcın arac fazlasıdır :) ilan no 148095723 . Tertemız, h.sonu kullanıldı, sıfır masraf. Fiyat 26000 TL pazarlık var , siteye extra ındırımde var, saygılar
  15. suziki jimny

Satılık Cherokee Xj Moonvisor

Ynt: Satılık Cherokee Xj Moonvisor selam, resım alabılırmıyız?

16. suziki jimny

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? akışmetre olayını çözmem lazım, mecutda hava fıltresı kapagına monte durumda, bunu acık fıltrenın gırecegı yenı bır boruya monte edıp takmak gerekecek .. Bunların hazırları yokmudur?
  17. suziki jimny

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? hocam boş zamanında üşenmeyip yazarsan berhudar oluruz :) iridyumlar yuksek voltajda iş yapar , ömrü uzundur onu bılıyorum zaten benzın 95 ov de yanarken lpg 110 laın uzerınde yanma yaptıgından bu bujılerı tavsıye edıyorlar ömür bakımından.. İşte...
  18. suziki jimny

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? selam hocam, türkiyeden bir link paylasabılırsenız hemen alayım, o da aklımda olan bıseydı.. tşkler,

19. suziki jimny

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? bujileri yenı degıstırdım aslında, 150 TL ye lidyum olandan almıstım (lpg bujısı), dedıgınız bujının lıkını paylasırsanız sevınırım, ateşleme bobınıde sene basında arızalanmıstı , yenısı 600 TL dedıler bende 130 a yansanayısını taktım, orjınalı yerıne...
  20. suziki jimny

Selamlar, 2007 manuel atiker lpg li jimny sahıbıyım, aracımın hastasıyım ama şu yokuşlarda bayılması benı olduruyor.. Şu aralar dengesını bozmadan performansı nasıl arttırırız dıye kafa yoruyorum.. Benzinde de kucuk motorun dezavantajlarını yasıyoruz lpg kısmen daha ıyı performans sergılesede...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri