Arama sonuçlarınız

1. suziki jimny

Satilik 2009 Suzuki Jimny

Ynt: Satilik 2009 Suzuki Jimny hocam çok merak ettim haftada 1 üşenmeyip yazmıssınız buraya, hiç mi arayan soran yok? Buradan bi cacık çıkmaz ben size diyeyim, bende geçen aylar aynı hatayı yaptım, kafam attı ilanı kaldırdım yaza kadarda satmayacagım.. Tok satıcıysanız sıkıntı yok, hayırlı...

2. suziki jimny

Satılık 2007 Manuel/lpg Li Tertemız Suzuki Jımny 111bin Km De

Ynt: Satılık 2007 Manuel/lpg Li Tertemız Suzuki Jımny 111bin Km De walla o kadar karısık secenekler varkı aklımda, 2006-7 manuel renault scenıc 1.5 sport, 99 otomatık Nıssan Terrano 2.7 dızel, 2004-4 Honda HRV, 2006 1.6 Suzukı Grand Vıtara 3K, gibi gibi .. 1-2 gune ılan yayından kalkacak, 4...
  3. suziki jimny

Satılık 2007 Manuel/lpg Li Tertemız Suzuki Jımny 111bin Km De

Ynt: Satılık 2007 Manuel/lpg Li Tertemız Suzuki Jımny 111bin Km De ilanı tekrar aktifleştirdim.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-gezenbilir-2007-kazasiz-tertemiz-bakimlar-muayene-yeni-pluslpg-148095723/detay

4. suziki jimny

2007 Manuel Siyah 1.3 Suzuki Jımny 111bin Km+lpg+bakımları Yeni

Ynt: 2007 Manuel Siyah 1.3 Suzuki Jımny 111bin Km+lpg+bakımları Yeni ..
  5. suziki jimny

Ynt: 2007 Manuel Siyah 1.3 Suzuki Jımny 111bin Km+lpg+bakımları Yeni Ocak vergısıde alıcısına aıt sekılde 22.250 sahibinden fiyatı, site üyesine pazarlık vardır, şifre:GEZENBİLİR :)

6. suziki jimny

Ynt: 2007 Manuel Siyah 1.3 Suzuki Jımny 111bin Km+lpg+bakımları Yeni güncel..

7. suziki jimny

OFFROAD donanımsız :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2007-jimny-tertemiz-tum-bakimlari-yeni-111-bin-km-de-pluslpg-148095723/detay/
  8. suziki jimny

Bosch Duble Platınıum Buji??

Ynt: Bosch Duble Platınıum Buji?? teşekkürler..
  9. suziki jimny

Ynt: Bosch Duble Platınıum Buji?? en guzelı parçacıdan almak galıba.. ama yag fıltresı-hava fıltresı-buji kodu lazım, japondan anlamıyor bızım parçacılar :) bi hayırsever yazıp gönderse süper olacak..

10. suziki jimny

jimny yakit yardim

Ynt: Jimny Yakit Yardim hocam biz bu jımny ye ne marka model buji takacagız? benım 9000 km oldu lpg de ve bujıden kayaklı tekleme artı yakıt artısı farkettım, 2 bujı konusuluyor hangısı lpg ıle en guzel performansı veır sızce? 1-bosch duble platinli - (4 tanesı 65 TL )0242140514YR6KI332SYR7DE...

11. suziki jimny

Jimny'de LPG Kullanan Var Mı? (Acil)

Ynt: Jimny'de Lpg Kullanan Var Mı? (acil) vee benım aracın bujilerde tekletmeye basladı.. tam 9000 km oldu lpg takılalı, rolantıde tekleme yapıp çekişi ciddi oranda dusurdu , buji degıstırecegım ama, burada 2 marka ve model konusuluyor , gunumuzde hangısı daha makbuludur bılen varmıdır? 1-...
  12. suziki jimny

Selam, 10bin bakım geldı, yağ,filtreler,debriyajtel, vede BOSCH DUBLE PLATINIUM BUJİ yi alabılecegım bır ınternet sıtesı bılıyormusunuz guvenılır ve uygun? otomobilyedekparcaları.com diye bir sıte buldum ama pek guvenemedım oradan alısverıs yapan varmı hıc? birde araç teklıyor bujiden...

13. suziki jimny

Jımny Motor Işığı Yanıyor??

Ynt: Jımny Motor Işığı Yanıyor?? o nedır hocam ılkdefa duyuyorum? servıste malıyetı ne oldu bırde?
  14. suziki jimny

2005 Grand Vıtara 1.6 Otomatık Nasıldır?

Ynt: 2005 Grand Vıtara 1.6 Otomatık Nasıldır? 2006 kasa dahada guzelmıs ama sıtede GV kullanan kalmamış herhal fıkır verecek ???
  15. suziki jimny

Jımny Motor Işığı Yanıyor??

Ynt: Jımny Motor Işığı Yanıyor?? güncel.

16. suziki jimny

JIMNY İÇİN KOLÇAK ??

Ynt: Jımny İçin Kolçak ?? el becerin ve marakın varsa hocam direksiyona suni deri kaplama şiddetle öneririm. Kaplatayım dersen sadece direksiyon 150 TL istiyorlar, ben 25 TL ye aldım tam 2 saat sürdü h.sonu diktim (çok basit, mevcut deliklerden gösterılen sekılde gecırıyorsun ıgne ıplıgı)...
  17. suziki jimny

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Bahadır ve Ercan hocam, yorumlar ıcın teşekkurler, aslında hepımızın bıldıgı ama nedense iş son noktaya geldıgınde baskalarından da fıkır almaktan vazgecemedıgımız bılgıler tecrubeler bunlar, 1.3 motorun verdıgı cılızlık, konforsuz surus ve dar hacim bu...
  18. suziki jimny

JIMNY İÇİN KOLÇAK ??

Ynt: Jımny İçin Kolçak ?? bu sıteden ve bunu almıstım; http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otev2704001&categoryId=20036491 alttaki aparatlar sert pılastık, hepsınde oyle.. aradaki 2 adet bardaklıgın uzerıne tam oturmuyor ve extra delık acıp vıdalamak gerekıyor. Ben...

19. suziki jimny

JIMNY İÇİN KOLÇAK ??

Ynt: Jımny İçin Kolçak ?? ben 25 TL ye aldım ve 150 TL lık urunden hıc farkı yok, bence bu kadar vermeyın
  20. suziki jimny

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Selamlar Herkeze, ben ayn ıformdan JIMNY sayfasından Mesut :) Geçen çatalca Taya kadında 2-3 abimizle kamp yaptık, birinde 1999 model 2.7 tek kapı otomatık Terrano vardı. Benım manuel jimny ıle kıyaslayınca otomatık vıtes-güç-performans-konfor ve iç hacim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri