Arama sonuçlarınız

1. suziki jimny

Satılık 2007 Manuel/lpg Li Tertemız Suzuki Jımny 111bin Km De

Ynt: Satılık 2007 Manuel/lpg Li Tertemız Suzuki Jımny 111bin Km De aracı satmaktan vazgectım, kıyamadım :) ilgi gösteren ve arayan arkadaşlara teşekkür ederım, herkeze ıyı satıslar

2. suziki jimny

2005 Grand Vıtara 1.6 Otomatık Nasıldır?

Selamlar, 1 yıldır sıteye uyeyım bende suan 2007 manuel jımny var, 2005 1.6 otomatık grand vıtaralar ılgımı cekıyor ve almayı düşünüyorum ama gıdısını konforonu, mekanıgını , yakıtını hıc bılmıyorum.. detaylı bılgılendırmelerınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum. Bırde temız olanı ort kaç TL...
  3. suziki jimny

Jımny Motor Işığı Yanıyor??

Merhaba, benım ufaklığı (2007 manuel 111bın km de) bugun satma kararı almıştım ılanı gunduz sadece bu sıteye yazdım, biraz once markete gıtmek ıcın aracıma bındım, çıt ses gelmeyen tek problemı olmayan arabam once gurultulu calıstı sonra boştayken sallanmaya başladı, once motoro pıslık kaçmıştır...

4. suziki jimny

Satılık 2007 Manuel/lpg Li Tertemız Suzuki Jımny 111bin Km De

Selam Arkadaslar, çok severek aldıgım, kullandıgım ama kit di get di lastık di vs çok gıdıklamaya baslayıp para harcamak ıstemedıgımden, aracımı satıyorum ve otomatık 4 kapı HONDA HR-V almayı dusunuyorum 2005 model.. Resımlerı telefonumdakı gezılerden ekleyebıldım, 2007 model Suzuki Jimny düz...
  5. suziki jimny

Sonunda Şeytana Uydum..

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum.. 24 Kasım - Kemerburgaz İSOFF alanında var 11:00-12:00 gibi başlar

6. suziki jimny

Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum

Ynt: Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum hocam telefonumu yazdım arayın görüşelim, sizlerin nosu olsa ben arayacagım, site yöneticilerinede sitemim, özelden yazdığım mesajlarım gitmiyor..

7. suziki jimny

Ynt: Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum hocam 2 gundur yazıyorum ama bı turlu gıtmıyor yazım, 5552553880 arayın goruselım lütfen,
  8. suziki jimny

Her Gaza Geliş Bir Masraftır Cana..

Ynt: Her Gaza Geliş Bir Masraftır Cana.. hehe hocam bizde ordaydık, çıkışta tüm seyirciler zaten rally pılot gıbıydıler :) sağdan soldan hoplayan zıplayan cipler geçti.. biz bi önceki geceden tayakadında kamp yapıp bol bol çamurlandığımız ıcın hevesımızı almıştık yınede şeytan dürtmedı degıl...
  9. suziki jimny

JIMNY İÇİN KOLÇAK ??

Ynt: Jımny İçin Kolçak ?? oraları geçtik hocam, keşke kolçağı alıp satsaydım hemen, hastalık oldu , yükseltme ıcın get ve 4 çamur lastıgı şart oldu :)

10. suziki jimny

Ynt: Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum vatandasın biri 2011 yılında aşağıdaki uygulamayı yapmıs; Bizde Artık Get Denilen Teknikle Yükseltelim Dedik..Ön Amortisörleri Eskiden Toros'larda da Kullanılan Uzatmalarla 7 Cm Kadar Uzattık Aynı Şekilde Helezon Ustundeki Takozlarımızda...

11. suziki jimny

Ps3 Oyun Off-road

Selamlar, PS3 için Off-Road Drive 4*4 diye bir oyun var, çok gerçekçi olmuş ama satın almak ıcın araştırdım hıcbıryerde yok! Arazıye cıkamadıgımız günler evde vakıt gecırelım dıyee :) bılen bulan varsa bır yardım
  12. suziki jimny

Sonunda Şeytana Uydum..

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum.. hayırlı olsun.. resim ve kalem kalem harcamaların detaylarını beklıyoruz..

13. suziki jimny

Bu Lastıgı Bılen Kullanan Varmı? Jımny Ye Uyarmı?

Ynt: Bu Lastıgı Bılen Kullanan Varmı? Jımny Ye Uyarmı? selam, orjınalınden2-3 cm alçaldı, M-T lastikten farkı yok uğuştu anlamında.. 90km sonrası uğultu hatrı sayılır derecede.. lastik yanağı köşeli geldiğinden yol tutuş iyi diyebilirim, ıslak zemin çok başarılı ama karda-toprakta-çamurda...
  14. suziki jimny

Ynt: Bu Lastıgı Bılen Kullanan Varmı? Jımny Ye Uyarmı? lastikleri taktık 2-3 cm araç yere bastı haliyle yol tutuş daha iyi, çok az uğultu gelıyor dişli lastık oldugundan, toprakta kavrama enfes kenar yazıları çok sportif. Bu yazıyı okuyan 635 kişiden 1 ininde lastik haknda yorum yapmaması...
  15. suziki jimny

Selam herkeze, herzaman oldugu gıbı araç la ılgılı tum sorunlarıma ılk careyı bu sıteden ve sız degerlı uyelerden arıyorum, cogunluklada çözum buluyorum. Yenı sorum şu, elime 1 takım 2010 model LASSA RALLY 4 isminde M+S lastik geçti. 203/65/15 boyutlarında, lastıgın şekli şemalı dişleri ve kare...

16. suziki jimny

15-20 Tl Ye Cip Alacağız, Ne Önerirsiniz?

Selamlar, abimin off-road donanımlı 89 samurai sini bugun sattık, yeni bir suv alacak 15-20.000 TL arası bütçemiz var. Bızım ıcın onemlı olan, en azından MT lastık, vınc ve yukseltme olaylarının hazır olması, dizel ve duz vıtes oncelıklı ama lpg de dusunulur uygun bır arac olursa, abimin samuraı...
  17. suziki jimny

Ynt: Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum şöyleki, araçla ağır off-road yapmayacagım, h.sonları yoldan çıktığımda benı yolda komayacak 215-225 mm aralıgında 15' jant ile kullanacagım lastıklerı, standart halı ıle 215-75-15 MT lastık ucu ucuna oluyor, kasıs yada cukurlarda...
  18. suziki jimny

Ynt: Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum kit bütçesini lastikte kullanacagım, belki ilerde olabılır kit..

19. suziki jimny

Selam, 2007 SUZUKİ JIMNY İÇİN 2-3'' inç yükseltme kiti arıyorum, Mehmet Becce olmadan ucuz yollu aracı yukseltme ve 215-235/75/15 ebatlarda MT lastik kullanmak nıyetındeyım,
  20. suziki jimny

Suzuki Vitara 3 Kapı, Suzuki Samurai Alınık İlanı

Ynt: Suzuki Vitara 3 Kapı, Suzuki Samurai Alınık İlanı selam, abimin aracı satılık samurai, 1 senedır onda çok ugrastı tertemız yaptı tum parcalarını, ılandakı sıyah jımny de benımkı, yenı baslangıc ıcın ıdeal donanımda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri