Arama sonuçlarınız

1. suziki jimny

klima sorunu

Ynt: klima sorunu şöyle; motor sıcak hararet ortada, sıcaklık ayar düğmesi en sıcakta (normal motorun sıcağını üflemesi gerekiyor) ama soğuk geliyor, yani dışardaki soğuk içeri geliyor direk. Servisde muhtemelen soguk sıcak ayrımı yapan kapakcık arızalanmıstır dedı ama elım varıpta bı...

2. suziki jimny

klima sorunu

Ynt: klima sorunu ''speedy servısde kalüriferden araç içine sıcak hava gittiğini söylediler'' suda sıkıntı yok yani, önerisi olan varmıdır?_
  3. suziki jimny

klima sorunu

Selamlar, Dün aksam yolculuk sırasında çalışır ve sıcak hava üfler durumdaki klimam arıza yapıp soğuk üflemeye başladı birden bire ve duzelmedı. Aracın 100bin bakımını yaptırmaya gıdıyordum, speedy servısde kalüriferden araç içine sıcak hava gittiğini ama klima sıcak ayarı yapan düğmenin...

4. suziki jimny

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim h.sonu ist-bursa 540 km yaptım. Gidişte 3000 devir geçmedim (80-90km/hız), donuste 3500-4500 arası (110-140km/hız) yaptım bu km yi. 100 km de 6,5 lt benzin tüketti 0,31 ykrş. 205/70/15 standart lastik ve modifiye yok araçta. ş.içi ise 2000-2500 devirde rolantide sakin...
  5. suziki jimny

JİMNY UYGUN LPG TAVSİYESİ?

Ynt: JİMNY UYGUN LPG TAVSİYESİ? beyler şu tüp tavsiyeniz benim için önemli acil önerilerinizi rica ediyorum, jimny -tüp randman nasıl? hangi marka model tüp önerilir? olası çıkan arıza vs. varmıdır? atiker 1100 TL 10 taksıt kampanyası var değermi? tşkler,

6. suziki jimny

Ynt: JİMNY UYGUN LPG TAVSİYESİ? bu arada h.sonu Bursa ya gittim, 175 TL ye depoyu fullledım (36 litre) gidişte otobanda 3000 devır 90 km hız ile devam ettim, dönüşte 3500-4500 arası 100-140 bastım (malum git git bitmiyor körfez yolu) toplamda 540 km yaptım ışık hala yanmadı..! (sanırım 30*40 km...

7. suziki jimny

Ynt: JİMNY UYGUN LPG TAVSİYESİ? peki kaç km dir tüp var? (kaçlık depo, marka model?) ve lpg kaynaklı arıza, masraf vs oldumu? çok teşkler,
  8. suziki jimny

Selam, 2007 manuel araç 2*2 de ş.içinde 9/100km yakıyor (guncel benzin fiyatına gore 4.74 tl den km de 0,43 krş civarı). Yılda ortalama 12-15bin km yol yapacağım. LPG taktırma niyetim var sorularım; --Bu araca en uygun sorunsuz lpg marka model fiyat ve varsa adres ricadır. --Marka model...
  9. suziki jimny

80km den Sonra Direksiyon Aşırı Vuruyor??

Ynt: 80km den Sonra Direksiyon Aşırı Vuruyor?? şunu yazmış lastik hava basıncı için gezenbilirden bir ustad. Doğrumudur? vede 4 lastığede aynı havamı basılmalı yoksa ön arka ayrımı yapılmalımıdır? Asfaltta 26 - 28, Çamurda 20 - 24, Kumda / Karda 16 - 20, Tavsiye edilir, Read more...

10. suziki jimny

Ynt: 80km den Sonra Direksiyon Aşırı Vuruyor?? bu aksam rot+balans=60 TL durumu çözdü. Lastikler sıfır takılınca balans yapılmamıs ciddi bozukmuş. Şidi ise doğru lastif havası sorunu kaldı. Kasis ve çukurlarda sallantıyı azaltsın istedim Lastikçi önler 23 arkalar 26 olursa makul olur dedı :/...

11. suziki jimny

Ynt: 80km den Sonra Direksiyon Aşırı Vuruyor?? herkezmi arazide oynuyor bugün yahu? :D sorunu bilen yaşayan çözüm önerisi olan ları bekliyorum lütfen..
  12. suziki jimny

Selamlar, 2007 model 98bindeki manuel aracım 80 km sürate geldiğinde (hız arttıkça vurma şiddetide arttığından 100 km yi göremedim) direksiyonda çok ciddi vurma ve hafif sola çekme eğilimi yapıyor. Sanki direksiyonda bir bilye düşmüşte boşluk yapıyor gibi. Sallanma ve boşluk 1 cm i geçiyor...

13. suziki jimny

YENİ JİMNY SAHİBİYİM ÜSTADLARA SORULARIM-ARAÇ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ?

Ynt: YENİ JİMNY SAHİBİYİM ÜSTADLARA SORULARIM-ARAÇ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ? çok teşekkürler, çok açıklayıcı ve faydalı şeyler yazmışsınız, binek araçtan arazi taşıtına geçmenin yalpalamasını yaşıyorum sanırım. Bu durumda standardı bozmadan ilerlemek en dogrusu olacak sanırım.. saygılarımla.
  14. suziki jimny

Ynt: YENİ JİMNY SAHİBİYİM ÜSTADLARA SORULARIM-ARAÇ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ? tşkler arabadan soğumak ıcın henz erken bılınclı aldım netıcede sadece 100 km hızda eşimle çoluk çocukla ani manevra gerektıren extrem durumlarda taklaya gelmek ıstemıyorum.. farklı bır sıtedeyol tutuşu ve yana yatmayı...
  15. suziki jimny

Ynt: YENİ JİMNY SAHİBİYİM ÜSTADLARA SORULARIM-ARAÇ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ? arabamı çok sevdim çok keyifli, yakışıklı, 1.3 olmasına ragmen benı sasırtan hızlanması ve gucu ıle dodge 16 v motoru ve sesı şahhane.. Şimdilik tek sıkıntım binek araçtan ınıp bu tıp arazı tasıtının duz yoldaki hafif...

16. suziki jimny

Ynt: YENİ JİMNY SAHİBİYİM ÜSTADLARA SORULARIM-ARAÇ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ? :) yaş 30 doğru karar olmuş ozaman..
  17. suziki jimny

Ynt: YENİ JİMNY SAHİBİYİM ÜSTADLARA SORULARIM-ARAÇ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ? çok teşekkürler bu yorumlar şimdilik bana yeterli, yakıt konusunda beni üzmezse sanırım uzuuun yıllar birbirimizden kopamayacağız bu ufak canavar ile :) resimleri 1-2 gune paylasırım.. tekrar teşkler hoşbulduk,
  18. suziki jimny

Tüm site kurucularına ve üstadlara selamlar, 2 gün önce ilk suzikime sahip oldum ve en güncel topluluk olduğunu düşündüğüm gezenbilir e katıldım.. Sormak istediğim, tecrübe ve fikrinizden yararlanmak istediğim bazı sorularım olacak; 1)Aracım 2007 jimny manuel siyah 97 binde değişen boya yok ilk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri