Arama sonuçlarınız

1. serkan saygın

piper aircraft corporation ürünleri

Arkadaşlar elimde piper cup model gerçek uçağın yakıt kadranı ve ampermetresi bulunmaktadır. ayrıca altimetrede mevcuttur.ürünler tamamen sıfırdır ve çalışır durumdadır.hani meraklısı olan yada evinde süs eşyası olarak saklamak isteyen olursa bulunmaz bir fırsattır ve koleksiyonluktur.paraya...

2. serkan saygın

Dün Geceki Fırtına

Herkese selamlar saygılar. Konuyu umarım doğru yere açmışımdır sayın yönetim.Dün gece hatırlarsanız istanbuldaki üyelerimiz şiddetli oraj fırtınası olmuştu.yani bol yıldırımlı bol gök gürültülü.Bende böyle havaları sevdiğimden aldım elime cep telefonumu (normalde 400D makinam var ama o an...
  3. serkan saygın

Stolp Starlet Scale Model Projesi

herkese selamlar saygılar.uzun zamandır bu bölümde konu paylaşımı yapılmıyordu.bende elimde hali hazırda biten ve devam eden model projelerini sizlerle paylaşmaya karar verdim.ilk konu zaten belli yak-54 akrobasi modeliydi.Şimdi ise daha farklı olarak scale yani öleçekli bir model olucak...

4. serkan saygın

Satılık Teknik Ceket

sadece şehirde giyilmiş olup herhangi bir hasarı söz konusu değildir.fotolardanda zaten ürünün temizliği bell,oluyor. bedeni artık bana küçük geldiği için satıyorum.pazarlık cüzzide olsa vardır. FİYAT:130TL'DİR
  5. serkan saygın

Şehirde Dağ Modası

evet arkadaşlar konunun başlığındanda anlaşılcağı gibi sizde benim gibi şehir hayatında dağda giydiğiniz ürünleri giyiyormusunuz? evetse yazın neler kışın neler tercih ediyorsunuz? ben kendim genelde yazın treklerde yada uzun yürüyüşlerde giydiğim gömlek safari pantalon ve altınada çok sevdiğim...

6. serkan saygın

The North Face Softshell Mont

beden XXL dir.yaklaşık 1 ay oldu alalı ama kollarım uzun olduğu için kısa geliyor. dikiş yerleri kaynaklıdır ve su geçirmez gore-tex xcr kumaşdan üretilmiştir.firmanın summit serisidir.çok temizdir.yırtık çizik vs yokdur.omuları çanta taşıma sırasında omuzların zarar görmemesi için özel bir...

7. serkan saygın

La sportiva Trango prime sorunsalı

uzun araştırmalar sonucunda otomatik krampon kullanabilceğim hem dayanıklı hemde yeni nesil olarak La sportivanın ürün gamında yer alan trango prime botunda almaya karar verdim. fakat iş karar vermekle kalmıyor.bu botu amerika harincinde herhangi bir avrupa ülkesinde satışını yapan online mağaza...
  8. serkan saygın

Yak-54 3D

Herkese selamlar saygılar model sever abiler ve dostlar. geçen sene yapmını bitirdiğim yak-54 soft 3d modeli burada paylaşmak istedim sizlerle.hem bilgi edinmek istiyenler için faydalı olsun hemde soru sormak isteyen üyelerimize yardımcı olmak maksatlı. model THK'nun kit model olarak getirtmiş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri