Arama sonuçlarınız

1. ilkerilker

205/80/16 Fedaral Lastik Arıyorum

Ynt: 205/80/16 Fedaral Lastik Arıyorum 4 tane sıfır aldım... 1000 TL

2. ilkerilker

Orj .camel Trophy Discovery-1 300 Tdi...

Ynt: Orj .camel Trophy Discovery-1 300 Tdi... Hayırlı satışlar,,,...
  3. ilkerilker

Satılık Az Bulunan 1949 Cj2a

Araca sıfırdan yapılan işlemler: kaporta komple elden geçip yeni boyandı. Lastik ve ofsetli jant, koltuk takımı, roll bar,iç döşeme(pütür) koltuk takımı orjinal deri. Araç üstündeki tüm keçeler, bilyalar, porya ve balatalar, sıfırı ile değiştirildi. 3 ileri olan şanzuman 4 ileri yapıldı(ford...

4. ilkerilker

1965 Dizel Tuzla Restorasyon

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Elde ettiğimiz sonuçlar TÜV muayenesi için yeter de artar bile,,, :)
  5. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon tabiki sonuç tatmin edici değil,,, önler tamam ama arkalarda ciddi sıkıntı var,,,.. arka sol u sökünce balatanın kampanaya tam basmadıgını farkettik,,, yeni balata çaktırıp kampanayı tornada sildirdik bir miktar balatayı kampayayı alıştırıp tekrar fren testin...

6. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Güzel bir kamp ve sonrasında beyannameleri yetiştirme çabalarından sonra, aracımızın frenlerini yaptırmak için yine sanayi yollarındayız,,,... İlk olarak frenlerimizde ne var ne yok bilelim diye fren testine girip ona göre hareket etmeye karar verdik... sonra...

7. ilkerilker

Willys 1954 Cj 3b Toplama

Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama Kolaylıklar dilerim.. ilgiyle takip,,,...
  8. ilkerilker

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  9. ilkerilker

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel enjektörleri söktürüp nasıl temizlik veya bakım yapıyorlar orasını anlamadım doğrusu... Yarın enjektörlerde çok fazla işeme var değiştirmek lazım dediler dersen hiç şaşırmam. Sakın fahiş fiyatlara enjektör takımı alma derim. Üst model dizel motorların hepsinde kuru...

10. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Teşekkürler,,, Lastikler Federal M/T 205/80/16 4 tanesi 1000 TL... Açıkçası bu lastikleri ilk alırken arkadaşın aracına aldık. ben 15'' jant düşünüyordum... idare eder denecek gibi de lastiklerim vardı, ama aldıktan 1 hafta sonra arkadaşım illa 15''...

11. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon 1 hafta önce arkadaşım cj2a için üstüne en eçık renklisinden film çektirip 110 TL ye taktırdı... ben kendi aracım için de aynı filmi çektirdim. yalnız benim cam biraz daha büyük bi de 3. denemede takabildigi için 150 TL verdim. Bu arada...
  12. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon makasçıdan yediğimiz kazıgı hazmededururken ön siperliğimizi de boyatıp camını taktırmak üzere camcıya gittik... 8 mm mikalı cam taktırmak istedik ilk iki denemede camcının beceriksizliği tescillendi. bu yüzden biraz gecikme oldu.. ancak üçüncü seferde...

13. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Kısmetse yapılacak pütür ya da zift,,, önce bi üstünü halledebilirsem...
  14. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Aracın altındaki tüm makaslar elden geçti.. Ön makaslar orjinal cip makası olduğundan eksiltme ihtiyacı duymadım ama arkalar daha önceden ford minübüs makası ile değiştiğinden birer yaprak aldırdım. Makas burçları değişti. Tüm köprüler değişti. Çok ters bi...
  15. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Boyadan hemen sonra lastiklerimizi taktık... Federal MT 205/80/26

16. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Boyanınca böyle oldu,,,... :)
  17. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Üstümüzdeki yoğunluğu atlattıktan sonra tekrar çalışmalara başladık... Aracımızın son rütüşlarını yaptık. Silikon çekilecek yerlere silikon çektik, aracın içine pütür sıktık... Sonra da doğru boyaya,,,...
  18. ilkerilker

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Hayırlı olsun,,, Farklı bişe demişsin ama 1965 model dizel bende de var... ama benimki tuzla kasa,,, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95966.0 bu aralar bende bunu topluyorum... Sen belirtmemişsin ama bafralı arkadaşımız TM 30 motor olduğunu tahmin etmiş...

19. ilkerilker

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  20. ilkerilker

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Merakla bekliyoruz,,,...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri