Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: işte türünün son örneği cj3A
Kesinlikle inanıyorum size. Aracı bizzat inceleme şansım oldu ben gördüğümde resimdeki görüntüsünden başka epey artısı da vardı. (ön çamurluk üstü kornalar, iç döşeme, ses sistemi gibi.... ) Hatta offroad kimliğiniz bile hala araçtaydı Erkan abi unutmuş...
sanırım yanılmıyorum sayın afacan886.
eğer aynı araçtan bahsediyorsak, şimdiki sahibini tanıyorum ve aracı bizzat inceledim. Gerçekten fazlasıyla emek ve para harcanmış bir araç. Ayrıca satlık.
Ynt: DEFENDER ARIYORUM
Olabilir. Geçtiğimiz günlerde kendim için arazi aracı araştırırken rastgelmişti ilan, ordan aklımda kalmış o yüzden arkadaşa yardımcı olabilmek ümidiyle paylaştım ama ilan sahibini arayıp görüşmedim. Anladığım kadarıyla ilan sahibi askeri araç ihalelerine girip toplu...
Ynt: Adana Off-Road Grubu; Mersin - Tisan Kamplı Etkinlik Görselleri (16-17 Temmuz 2011)
Arkadaşlar merhabalar... Aranıza yeni katıldım. Fotolar çok güzel. Tanışma köşesinde kendimi tanıttım burda tekrarlayayım. Adım ilker. Kadirlide oturuyorum geçtiğimiz günlerde bende bi tane 1965 willys...
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım
Hocam Sinop ta halde meyve sebze alım satımı yapan biriyle görüştüm bizim bu taraftan karpuz götüren araçlara bakıyor. uygun fiyata götürecek araç bulur bulmaz nakledeceğiz inşallah
Çok güzel bir araç bence... Şimdi nerde bu araç merak ediyorum... Sanırım bugün yani 06.06.2012 tarihinde Osmaniye-Kadirli'de gördüğüm Erkan abideki araç bu.. Ama benim gördüğüm araç yeşildi...
Ynt: hararete sorunu :(
Eğer su eksiltmiyorsa bence soğutma sistemi yetersiz... Ya radyatör küçük ya pervanenin kanat sayısı az ya da pervaneyle radyatörün arasındaki mesafe fazla olabilir ki bu son dediğim sebep üzerinde ustalar pek durmaz genelde söküp değiştirip yenisini takma hevesinde...
Haklısınız hocam. Bu arada bütçeme uygun oldugunu dşündüğüm 1965 model, dizel motorlu, çekme belgeli bir willys aldım fakat araç Sinopta henüz buraya getiremedim. Çekme belgeli olduğu için ruhsat plaka yok.. Orada muayene yaptırıp evrakları çıkarmam da zor...
Hocam teşekkür ederim. Sanırım söylediğiniz nedenden dolayı aklımda öyle kaldı... Memleketinizde çok gün geçirdim.. Eminim oturup biraz hasbihal etsek birçok ortak tanış buluruz. Ben forumda yeni oldugum için size özel mesaj yazamıyorum. Bana sizinle...
2002 2007 arası bende Tokattaydım ( Orada okudum) Herzaman Latifoğlu Konağının önünde gördüğüm cip i beyazdı diye hatırlıyorum sanki. Bu arada şanzumana hayran kaldım. Seyit Bey yeni aldıgım 1965 i toplarken sizden fikir almayı çok isterdim.
Değerli arkadaşlar öncelikle hepinize saygılarımı sunuyorum. Tanışma köşesinde daha önce belirtmiştim.. geçen seneye kadar 1959 Willys im vardı elden çıkardım ve bugünlerde bi tane daha almayı düşünüyorum demiştim sonunda 1965 model çekme belgeli bir...
2002-2009 arası tokattaydım o zamanlar Latifoğlu Konağının orda sürekli bi cip dururdu ama o zamanlar rengi beyazdı diye hatırlıyorum.. yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba arkadaşlar.
İlker Üçgül 28 yaşındayım
Osmaniye Kadirli'de oturuyorum ve muhasebeciyim.
Aranıza katılma nedenim tabi ki sizler gibi off-road ve 4x4 hayranlığı... Binek aracımın dışında daha önce 1959 willys'im wardı. Şu an arazi aracım yok ama...