Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
yarindansonra Kaş'a kamp yapmaya gidiyorum çadır kampı için mekan tavsiyelerine ihtiyacım var
tecrubesi olan vesaire varsa yazarsa çok sevinirim
Ynt: Çadır Seçimi
eger surekli tek kişi kullanacaksaniz 2 kişilik hafif bir cadir eger iki kisi kullanicaksaniz 3 kisilik olsun derim ben hep kampa iki kisi gidiyorum husky beast kullaniyorum bir kisilik fazla alma sebebim çantalarimizi ve diger kamp malzemelerimizi koyabilmemiz için... cunku...
mukemmel bir macera yasamizsiniz tebrik ederim .. darisi bizim basimiza... yuruyuste ne gibi zorluklar yasadiniz , hava sartlari ne derece etkiledi bunlardan bahsedebilir misiniz biraz?
yahu tavirda bence bi acayiplik yok ben tesekkurumu ettim ancak sadece alakasiz buldum apart istedigimi belirtmek icin bir de sebebini soylemem gerekmez ki .. ben de yardimci olmayi severim burası gerilecek veya tartisilacak insanların sitesi degil
farkında olmadan kırdım sanırım sizden özür...
yahu biz de biliyoruz bosuna aramiyoruz ki 8 kişi karavanda mi kalalim yardimci olmak istemene bisey demiyorum sagol ama
apart isteyene al sana karavan veya bungalov..burasi daha iyi demek komik ..varki sebebi apart istiyoruz diye degistirmisiz bak:)kriterler uymuyor
yoksa tek kişi olsam...
anliyorum mersini iyi bilirim ancak bizi burada mahveden nem orani ornegin urfanin kuru 60 derece sicagini antalya"nin 35 derecesine degisirim cunku oran 100 de 70 ile 100 de 100 nem arasinda degisiyor .. ozellikle geceleri gunduzden daha cok terliyoruz cunku hava daha basık ve nemli oluyor...
antalya ile ilgili merkezde camping sayisi az.. ancak adrasan , olimpos derseniz adrasan da kisi basi 15 tl (sabah kahvaltisi aksam yemegi dahil harika bir yer) adı jungle bells .. çadirina elektrige varana kadar cekiyorlar.. olimposta da ada camping var orada da gecen sene kisi basi 20 tl ye...
bu zamanlarda likya yuruyusu yapmak isteyenler icin surekli ayni seyi belirtiyorum .. o sicak havada o yol yurunmez Antalya'da yasayan biri olarak soyluyorum .. en ters tarihi secmissiniz.. o zamanlarda golge bile 41 derece olurken 1 km bile yuruyemezsiniz .. bortu bocek'de cabasi
ki illa...
aynen bende de bu sorun var doktora gitmeyi dusunuyorum bir cozum bulursan bana da haber verirsen sevinirim millet kupkuru dururken ben hep şakır şakır terlerim
bahsettigin tarihlerde o yolda 1 km yuruyebilirsen(gece dahil)sana bravo derim ..Antalya'da yaşayan biri olarak evimin balkonunun en golge kizminda termometrem dün 41 dereceydi .. ki bir de nem dolu geceler vardir ki bitmek bilmez .. o 41 dereceyi ararsin ..