Arama sonuçlarınız

1. fidodido

Kaş'ta Bildiginiz kamp alanları (yarından sonra gidiyorum)

Merhaba arkadaşlar yarindansonra Kaş'a kamp yapmaya gidiyorum çadır kampı için mekan tavsiyelerine ihtiyacım var tecrubesi olan vesaire varsa yazarsa çok sevinirim

2. fidodido

5 - 6 - 7 Eylül Burdur Salda Gölü Kampa Kim Var?

5 - 6 - 7 Eylül Burdur Salda Gölü Kampa Kim Var? salda gölünde kamp alani mi varmış :)
  3. fidodido

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi eger surekli tek kişi kullanacaksaniz 2 kişilik hafif bir cadir eger iki kisi kullanicaksaniz 3 kisilik olsun derim ben hep kampa iki kisi gidiyorum husky beast kullaniyorum bir kisilik fazla alma sebebim çantalarimizi ve diger kamp malzemelerimizi koyabilmemiz için... cunku...

4. fidodido

Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul

mukemmel bir macera yasamizsiniz tebrik ederim .. darisi bizim basimiza... yuruyuste ne gibi zorluklar yasadiniz , hava sartlari ne derece etkiledi bunlardan bahsedebilir misiniz biraz?
  5. fidodido

İspanyadaki Ölüm Vadisi

İspanyadaki Ölüm Vadisi kendi fikriniz bence gel bana diye basbas bagiriyor :)

6. fidodido

İspanyadaki Ölüm Vadisi

İspanyadaki Ölüm Vadisi supersin ya ben de gidicem yemin ederim kafaya koydum

7. fidodido

Fethiye Ölüdeniz'e girmek üzereyim Acil otel tavsiyesi!

yahu tavirda bence bi acayiplik yok ben tesekkurumu ettim ancak sadece alakasiz buldum apart istedigimi belirtmek icin bir de sebebini soylemem gerekmez ki .. ben de yardimci olmayi severim burası gerilecek veya tartisilacak insanların sitesi degil farkında olmadan kırdım sanırım sizden özür...
  8. fidodido

yahu biz de biliyoruz bosuna aramiyoruz ki 8 kişi karavanda mi kalalim yardimci olmak istemene bisey demiyorum sagol ama apart isteyene al sana karavan veya bungalov..burasi daha iyi demek komik ..varki sebebi apart istiyoruz diye degistirmisiz bak:)kriterler uymuyor yoksa tek kişi olsam...

9. fidodido

aparta hic benzemiyor enteresan :))

10. fidodido

tercih degisti apart ariyorum
  11. fidodido

basliktan da okundugu uzere acil uygun fiyatli guzel bir otel veya bungalov ariyorum tavsiye verebilecek olan?

12. fidodido

tamamdir forumu takip edin zaten gitmeden yazacagim haberleşelim muhakkak
  13. fidodido

anliyorum mersini iyi bilirim ancak bizi burada mahveden nem orani ornegin urfanin kuru 60 derece sicagini antalya"nin 35 derecesine degisirim cunku oran 100 de 70 ile 100 de 100 nem arasinda degisiyor .. ozellikle geceleri gunduzden daha cok terliyoruz cunku hava daha basık ve nemli oluyor...

14. fidodido

Fethiye Kamp Tavsiye-Soru

antalya ile ilgili merkezde camping sayisi az.. ancak adrasan , olimpos derseniz adrasan da kisi basi 15 tl (sabah kahvaltisi aksam yemegi dahil harika bir yer) adı jungle bells .. çadirina elektrige varana kadar cekiyorlar.. olimposta da ada camping var orada da gecen sene kisi basi 20 tl ye...
  15. fidodido

Antalya'da Kamp yeri

denizer camping var hem denize yakin hem de merkez sinirlari icerisinde baska da bulamazsiniz zaten
  16. fidodido

bu zamanlarda likya yuruyusu yapmak isteyenler icin surekli ayni seyi belirtiyorum .. o sicak havada o yol yurunmez Antalya'da yasayan biri olarak soyluyorum .. en ters tarihi secmissiniz.. o zamanlarda golge bile 41 derece olurken 1 km bile yuruyemezsiniz .. bortu bocek'de cabasi ki illa...

17. fidodido

Terleme Sorunu Hakkında

aynen bende de bu sorun var doktora gitmeyi dusunuyorum bir cozum bulursan bana da haber verirsen sevinirim millet kupkuru dururken ben hep şakır şakır terlerim
  18. fidodido

Likya Yolu için Yol Arkadaşı ? (5 Ağustos 2013)

bahsettigin tarihlerde o yolda 1 km yuruyebilirsen(gece dahil)sana bravo derim ..Antalya'da yaşayan biri olarak evimin balkonunun en golge kizminda termometrem dün 41 dereceydi .. ki bir de nem dolu geceler vardir ki bitmek bilmez .. o 41 dereceyi ararsin ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri