Fethiye Ölüdeniz'e girmek üzereyim Acil otel tavsiyesi!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fidodido Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,904

fidodido

Kamp II
basliktan da okundugu uzere acil uygun fiyatli guzel bir otel veya bungalov ariyorum tavsiye verebilecek olan?

Etiketler

Ynt: Fethiye Ölüdeniz'e girmek üzereyim Acil otel tavsiyesi!

aparta hic benzemiyor enteresan :smiley:)
komik olan nedir anlayamadım burası aparttan daha rahat ve super lüks karavanların içinde konaklama yapabileceğniz Milli parkın içinde harika bir yer denize sıfır yardımcı olmak amacıyla öneride bulundum sadece komik bir taraf göremedim. Ama umarım aradığınız gibi bir konaklayacak yer bulmuşsunuzdur iyi bayramlar:smiley:

yahu biz de biliyoruz bosuna aramiyoruz ki 8 kişi karavanda mi kalalim yardimci olmak istemene bisey demiyorum sagol ama
apart isteyene al sana karavan veya bungalov..burasi daha iyi demek komik ..varki sebebi apart istiyoruz diye degistirmisiz bak:smiley:kriterler uymuyor
yoksa tek kişi olsam alirim cadiri bungalovda bile kalmam o da hepsinden iyi :smiley:

8 kişi olduğunuzu belirtmediğiniz için bu tavsiyede bulundum, gidip konaklama yaptığım bir yer çadr kampı yapmıştım memnun kaldım paylaşmak istedim. Ama şunu anladım ki iyi niyet ve yardımcı olmak bilmediğin kişilere yapılmayacak bir davranış alacagın cevap kırıcı oluyor ve haliyle de yardımcı olmaya çalıştığınız için pişman oluyorsunuz. Sevgiyle kalın ve size uzatılan yardıma teşekkür anlayışınız bu ise fazla söze gerek yok zaten benden başka kimse size cevap vermeye bile gerek duymamış bu cevaplarınız ve tavrınızdan dolayı umarım anlamışsınızdır. İyi günler...

yahu tavirda bence bi acayiplik yok ben tesekkurumu ettim ancak sadece alakasiz buldum apart istedigimi belirtmek icin bir de sebebini soylemem gerekmez ki .. ben de yardimci olmayi severim burası gerilecek veya tartisilacak insanların sitesi degil
farkında olmadan kırdım sanırım sizden özür diliyorum

rubicon34 arkadaşımız tecrübelerine dayanarak güzel bir yer tavsiye etmiş.emeğine sağlık.Ben çadır kamp tatili düşünürken, bana pansiyon,apart vs tavsiye edende oldu, motokaravan kirala git diyen de.Herkesin tecrübeleridir bize güzel şeyler yaşatan.Herkese iyi bayramlar, iyi tatiller

Teşekkür ederim outlaw06 arkadaşım gerçekten yardımcı olma amacıyla iyi niytimi anlamış olmanızdan mutlu oldum. Yardımcı olmaya çalışmakla hata mı ettim diye düşündüm ama burada amaç bağcıyi dövmek degil bağ yemek ve bu yüzden de fidodido arkadaşımızın o an ki ruhihaliyesine göre böyle bir cevap verme gereği duyduğunu varsayalım kırgın değilim sevgi ve saygılarımı iletir iyi akşamlar diliyorum.Kamp deneyimlerimi seve seve paylaşmaktan yanayım yılda 2 defa 1 ay çadır kampı yaparız arada da 1 haftalık kısa kamlarımız olur. Sevgiyle kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR