Arama sonuçlarınız

1. gezgin HC

Aygaz Kamp Ocağı

Ynt: Aygaz Kamp Ocağı Bu tip ocakları kullanmış ve verim olamamış biri olarak ben sizlere uzun süredir kullandığım Trangia marka ocağı önereyim. Sadece fiyatı için bu Aygaz tercih ediliyosa diyeceğim yok elbette ancak, hem daha compact, hem daha hafif, hem çok verimli, hem de bu ocak tencere...

2. gezgin HC

Garmin Legend HCX için Harita Aranıyor

Ynt: Garmin Legend HCX için Harita Aranıyor Benim için de çok faydalı oldu. Teşekkürler...
  3. gezgin HC

National Geographic'ten Bedava GPS (Veya Çok Ucuza)

Ynt: National Geographic'ten Bedava GPS (Veya Çok Ucuza) GPS çok faydalı bir alet. Yalnız GPS' ler genel olarak 2 farklı amaç için üretilirler: 1. doğa sporları 2. şehir kullanımı Derginin verdiği model şehir kullanımı için tasarlanmış. Yani doğa sporları aktivitelerinde yetersiz kalır...

4. gezgin HC

Suuçtu Şelalesi ve MustafaKemalPaşa (8-9 Mart 2008)

Ynt: Suuçtu Şelalesi ve MustafaKemalPaşa (8-9 Mart 2008) Böyle yeşillik bir bölgede kamp atıp, ikide birde gürül gürül akan şelalenin yanına gitmek müthiş olur...
  5. gezgin HC

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk efendim, en kısa zamanda tanışmak üzere inşallah. Saygılar.

6. gezgin HC

GEDOSK, Yuvacık Barajı-Menekşe Yaylası Faaliyeti ( Ocak 2008)

Ynt: Gedosk, Yuvacık Barajı-Menekşe Yaylası Faaliyeti ( Ocak 2008) Kuzenim derken Sedat Açıl' dan bahsediyorsun herhalde. 'Bir akrabalık olabilir mi acaba' diye düşünmüştüm doğrusu. GEDOSK etkinlik takvimi, fabrikada sürekli olarak panoda asılı zaten. Bizde, kulübümüzü senin kulübe...

7. gezgin HC

GEDOSK, Yuvacık Barajı-Menekşe Yaylası Faaliyeti ( Ocak 2008)

Ynt: Gedosk, Yuvacık Barajı-Menekşe Yaylası Faaliyeti ( Ocak 2008) Evet Erkut, 'gezenbilir' de buluşmak varmış... Kulübümüzün faaliyetlerini burada paylaşamana memnun oldum. Bizde bu hafta sonu arkadaşlarla bir Aytepe' deydik. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...
  8. gezgin HC

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Doğa sporları, fotoğrafçılık ve arazi araçlarına olan merakımdan dolayı bu ünlü siteden uzun zamandır haberdarım aslında. Ancak üye olmak bugüne nasip oldu. Bu siteyi oluşturan ve devamını getirerek herkese fayda sağlayan tüm arkadaşların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri