GEDOSK, Yuvacık Barajı-Menekşe Yaylası Faaliyeti ( Ocak 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Toprak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,819
Ynt: Gedosk, Yuvacık Barajı-Menekşe Yaylası Faaliyeti ( Ocak 2008)

Toprak' Alıntı:
Ben de son dönemlerde iş hayatı yüzünden uzak kaldım faaliyetlerden ama ilk bahar dönemi benim dönemim olucak :smiley:

İnşallah de İnşallah ;D

Fıkra anlatacağım da konuları yine bozacağım :smiley:

Etiketler

Hoca sabah namazdan sonra dışarı çıkmak için hazırlanmış. Hanımı sormuş,
" Bey nereye gidiyorsun.? "
Hoca yanıtlamış.- " Hava güzel olursa kasabaya , bozarsa köy pazarına "
- İnşallah de Hoca efendi İnşallah de.
- Allah Allah , söylüyorum ya hava güzel olursa kasabaya , bozarsa köy pazarına dedim ya bunun nesine İnşallah diyeceğim ki.?? " demiş.

Evden çıkmış , hava günlük güneşlik olunca yürüyerek kasabaya doğru gitmeye başlamış.
Köy dışında iki atlı ile karşılaşmışlar. Atlılardan biri ,
" Hoca Efendi , Gezenbilir Köyüne nasıl gideriz .? " demiş.
Hoca da tarit etmiş güzelce , lakin konuşmayan atlılardan biri ,
" Valla anlamadık tarifi , düş önümüze götür bizi köye, "
Hoca etmeyin eylemeyin dedikleri halde katmışlar hocayı önlerine 4 saatlik yolda ki Gezenbilir köüyne ulaşmışlar.
Tabii köye ulaştıktan sonra Hoca efendi tekrar yaya olarak kendi köyüne doğru yola çıkmış.
Akşam karanlığında evinin kapısını çalmış.
Zaten merak içinde olan karısı " Kimdir O gecenin bu saatinde ? " demiş.
Hoca da ;
" Aç kapıyı hanım aç. İnşallah ben geldim "

:smiley:

ne güzel site oldu bu gezenbilir.

önce konu paylaşılıyor, sonra yorumlar yapılıyor, sonra atasöz fıkra ve deyimler :smiley:

kapanışa yaklaşıyoruz diye korkuyorum esasen

Az ve öz üye Erkut ,

Kapanışa neden yaklaşalım ki.? Tartışmalarımızı bile seviyeli bir üslup ile sürdürdükten sonra.
Forum kurallarını güncellemeli ( Kurallar dedim de bununla ilgili link çalışmıyor ilgli konu başlığına bir mesaj bırakayım hemen unutuyorum :( ) yeni gelen üye arkadaşları bunlara özen göstermelerini söylemeliyiz nazikçe.
Mesajı yazayım oraya kolay gelsin.

Arkadaşlar 02/03/2008 de izinliyim yokmu bu tarihde bir faliyet?Birde diğer tarihlerdeki organizasyon için katılım şartları nedir?Bilgi için şimdiden teşekkürler.

ERSAN' Alıntı:
Arkadaşlar 02/03/2008 de izinliyim yokmu bu tarihde bir faliyet?Birde diğer tarihlerdeki organizasyon için katılım şartları nedir?Bilgi için şimdiden teşekkürler.

Merhaba ,
Profilinize göre İstanbul dasınız. Zirve Dağcılık'ın İstanbul şubesinin etkinliklerine bir göz gezdirir misiniz.?
http://www.zirvedagcilik.org/doga_istanbul.asp

İyi Çalışmalar.

Öz Murat ,

Murat Bey tavsiyeniz için gecikmeli de olsa teşekkürler.Gerçekten de güzel bir karda yürüyüş tecrübesi oldu.02/03/08 de Sünnet Gölüne çok keyifli bir intikal yaptık.16/03/08 Kılıçkaya yürüyüşünü iple çekiyorum. Sevgiler.

ERSAN' Alıntı:
Murat Bey tavsiyeniz için gecikmeli de olsa teşekkürler.Gerçekten de güzel bir karda yürüyüş tecrübesi oldu.02/03/08 de Sünnet Gölüne çok keyifli bir intikal yaptık.16/03/08 Kılıçkaya yürüyüşünü iple çekiyorum. Sevgiler.

Birşey değil Ersan Bey ,
Taa İzmir'den yardımcı olabildi isem ne mutlu bana.

Oğuz ve Aysun hanıma selamlar. Yakından tanışmasam da e-posta iletilerim ile tanır onlar beni.Tabii bende onları.

Evet Erkut, 'gezenbilir' de buluşmak varmış...
Kulübümüzün faaliyetlerini burada paylaşamana memnun oldum.

Bizde bu hafta sonu arkadaşlarla bir Aytepe' deydik.
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...

Selam Hüseyin,
Hem kuzenimin sitesini güncel tutuyorum, hem de kulübümüzün faaliyetleri diğer tüm arkadaşlarla paylaşıyorum, ilgilenen olursa bizi www.gedosk.com adresinden ziyaret edebilir, etkinlik takvimizi gözden geçirebilirler.

Görüşmek dileğiyle

Toprak' Alıntı:
Selam Hüseyin,
Hem kuzenimin sitesini güncel tutuyorum, hem de kulübümüzün faaliyetleri diğer tüm arkadaşlarla paylaşıyorum, ilgilenen olursa bizi www.gedosk.com adresinden ziyaret edebilir, etkinlik takvimizi gözden geçirebilirler.

Görüşmek dileğiyle

" Hem de zaman zaman moderatöre taş atıyorum." cümlesi eksik kalmış gibi Erkut ,
;D

Tekrar Hoşgeldin Hüseyin.

Kuzenim derken Sedat Açıl' dan bahsediyorsun herhalde. 'Bir akrabalık olabilir mi acaba' diye düşünmüştüm doğrusu.

GEDOSK etkinlik takvimi, fabrikada sürekli olarak panoda asılı zaten.
Bizde, kulübümüzü senin kulübe katılımından evvel tanıyanlar bile var... Sen merak etme.
Son bir kaç senedir de fabrika içi organizasyonlardan dolayı Gedosk' un kapısı pek çalınmıyor.

Herkese selam, görüşmek üzere inşallah.

Teşekkür ederim, hoşbulduk Murat Bey...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR