Arama sonuçlarınız

1. Çağdaş BOZTEMİR

Merhaba

Ynt: Merhaba İzmir grubu ile off road gezisine bir kez katıldım,binek araç gezinin %95'in grupla gider ama %5 olan geçişlerde kalır.Bu %5 de gezinin bir çok noktasında olduğu için canınız sıkılır hemde grubu bayağı uğraştırmış olursunuz...

2. Çağdaş BOZTEMİR

Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı

Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı Teşekkür edrim sağolun.
  3. Çağdaş BOZTEMİR

Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı Teşekkür ederim...

4. Çağdaş BOZTEMİR

Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı
  5. Çağdaş BOZTEMİR

Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı Teşekkür ederim. Fotograftaki sizin aracınız ise bir iki şey soracağım. (2006 freelander var bende)

6. Çağdaş BOZTEMİR

CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler

Ynt: CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Lastiklerin hem üstü hem yanı(iç omuzu) sürtüyor.Yani hem flanş yakmak gerekiyor hem de ekstra kupa takozu mu? Yada makaslara kavis verdirmek+falanş mı?Nasıl karar vereceğim?Makazların çöktüğünü nasıl anlayabilirim.İzmir de sıfırını bulursak...

7. Çağdaş BOZTEMİR

Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı Evet hub var.Plastikten 2 ve 4 yazıyor ama markası yazmıyor üzerinde.
  8. Çağdaş BOZTEMİR

Değişik Bir Rubicon Boya Uygulaması

Ynt: Değişik Bir Rubicon Boya Uygulaması Selam, Verdiğiniz geniş bilgiler için teşekkür ederim,bu uygulama sert koşullar için gerçekten çok faydalı. Benim dikkat çekmek istediğim şey;"Yurtdışında olan uygulamaların burada da yapılabileceği "idi.Tabiki gerçekten "tencere+bahçe hortumu vs.."...
  9. Çağdaş BOZTEMİR

Ynt: CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Öncelikle ilginize teşekkür ederim Yani hem titanyum alaşımlı hafif malzemeden flanş takayım hemde aksların salıncakla bağlandığı noktdan mı yükselteyim?Ayrıca yükseltem kiti takılırken,ilaveten pitman kolu vs.. gibi bir parça...

10. Çağdaş BOZTEMİR

Ynt: Değişik Bir Rubicon Boya Uygulaması :)) Bende bir deneme yaptım; Aynen anlatıığınız gibi;A maddesini aldım(akriik boya)değeri 1.000TL (dolar değil!) civarında bir makineye emdirdim(boyayı hava tabancasının içine koydum)sıcak bir günde yaptımki boya daha iyi tutsun diye,malum...

11. Çağdaş BOZTEMİR

Ynt: CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Yok yok ne moral bozması cj'nin keyfini lastik sürtmesi nasıl kaçırsıın:))) Şaka bir yana lastik hem üst tabanından hemde iç omuzdan sürtüyor...Kavis verdirmek ısıtarak yapılan bir işlem zannedersem?Takoz dediğinizde salıncakların orta...
  12. Çağdaş BOZTEMİR

Ynt: CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Teşekkür ederim, Benim jeep'te 33 lastik var ve sürtme yapıyor.Aracı çokda kaldırmak istemiyorum.Yükseltme kiti kullanmadan yapabileceğim birşeyler var mı?(takozlarla yükseltmek gibi....)

13. Çağdaş BOZTEMİR

CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar

Ynt: CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar 1983 Cj 8 4200cc (33 M/T lastik) Uzun yolda: 330kr(kesin ölçüm) Şehiriçi : 500kr(kesin değil tahmini) Bu rakamları aşağıya çekmek mümkün değil hatta şehiriçi 600-700 kr'a kadar çıkması muhtemeldir.
  14. Çağdaş BOZTEMİR

Ynt: Değişik Bir Rubicon Boya Uygulaması Hatırlarsanız 5-10 sene evvel bakır rengi masa sandalye çok modaydı.Özellikle sallanan salıncaklar vs..açık-koyu k.rengi boyoanıyordu.Elinizi sürdüğünüze yumuşakça pürüzlü bir yüzeye temas ederdiniz.Bu uygulama buna benzer veya...
  15. Çağdaş BOZTEMİR

CJ 8 İzolasyon - Yardım Lütfen!..

Ynt: CJ 8 İzolasyon - Yardım Lütfen!.. Kanyak selam, Hava filitresi işini ne yaptınız?Orjinal mi açık hava filitresi mi?

16. Çağdaş BOZTEMİR

cj'ler için yakıt enjeksiyon kitleri?

Ynt: cj'ler için yakıt enjeksiyon kitleri? Cj ile ilgili tüm yazıları okumuşumdur...Böyle bir uygulama ile ilgili bir yazı görmedim,uygulayan üye olsaydı mutlaka burada yazılmış olurdu.Gördüğüm kadarı ile tüm üyeler araçlarını orjinala sadık biçimde yeniliyorlar,yapılacağını tahmin etmiyorum.
  17. Çağdaş BOZTEMİR

Jeep cj 8 4200cc hava filitresi

Selam, 1983 model cj 8'im de koni biçiminde açık hava filtresi var,özellikle sabahları arcın içinde bir koku oluyor sebep bu mudur acaba? Tecrübe eden var ise orj. filitre kullanmak ile açık filitre kullanmak arasında çok fark var mı? Ayrıca orj. hava filitresini İzmir'2de...
  18. Çağdaş BOZTEMİR

Cj5' e Cj8 Dingili?

Ynt: Cj5' e Cj8 Dingili? Selam, Cj 8 dingili iz genişliği dışında cj 5 dingilinden daha mı sağlam?

19. Çağdaş BOZTEMİR

77 model cj5 arka sol lastik demiriyle beraber yerinden fırladı

Ynt: 77 model cj5 arka sol lastik demiriyle beraber yerinden fırladı Gelmiş geçmiş olsun,umarım yaralanma yoktur.. Lastik ve jant ebatınız ne?Çukur geçişinde mi oldu? Birde kopan parçanın yakında fotografını verebilirseniz iyi olur?
  20. Çağdaş BOZTEMİR

Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı hayırlıugurlu olsun aramıza hoşgeldiniz en isabetli karar ben bu kararı tecrube ederek cj5 den başlayarak aldım kamp gezilerinde beni isyan ettirdi 1 küçük tüp koyacak yerimin kalmadıgını bilirim:) yollarımızı ayırmak zorunda kaldım ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri