Arama sonuçlarınız

1. memocan

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü böyle bi kaç güzel toprak yol falan gördükçe takib ettik birden kendimizi mezarlıkta bulduk :) allahtan orda dunyalar tatlısı bi amca ve teyzeyle karşılaştık da bize gösterdiler nerden gitmemiz gerektiğini

2. memocan

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü işte tek yol göstericimiz...
  3. memocan

öncelikle aytepeyle ilgili bir cok konu var farkındayım fakat ben bu gezide beklemediğim kadar eğlendim ve paylaşmak istedim. özellikle fotografları koydum nerdeyse her karesini koymaya çalıştım. çünkü istanbula bu kadar yakında bu kadar dogal guzelliği olan ve insanları açısından da (siyasi...

4. memocan

Zirve Dağcılık - Selçuk Temsilciliği ; Klaros Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009)

Ynt: Zirve Dağcılık - Selçuk Temsilciliği ; Klaros Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009) öncelikle paylaşım için teşekkürler fakat ben bi şey sormak istiyorum. eğer buraya gitmek istersek hangi yolu izlemeliyiz yani selçuğa geldik diyelim sonrası için soruyorum oraya yakın bi yere minibus falan gidio mu...
  5. memocan

Dünyanın Merkezine Yolculuk

Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk bence kesinlikle bi sanctum'u izleyin yanlış hatırlamıyosam o film bu magarada geçiyodu. kesinlikle izlenmesi gereken bi film

6. memocan

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010) ;D ;D maalesef gps gbi bi imkanımız yok ama su taktiği çok mantıklı geldi :) bişeyler yapıcaz artık

7. memocan

Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010) suan orası ınanılmaz çekici gözüküyor. :) sanırım sizde şubat ayında yapmışsınız acaba hava durumu yağış haricinde sıcaklık olarak nasıl oluyor o aylarda biraz bahsedebilirmisiniz :-\ bide bu...
  8. memocan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010) öncelikle bu güzel fotoğrafları bizimle paylaştığın için teşekkürler :) her satırını hayranlıkla okudum fakat ben bişey sormak istiyorum ben doğa sporlarına çok yeni yeni ilgi duymaya başladım o...
  9. memocan

Ege ve Akdeniz'de Tatil Planı İçin Yardım :)

Ynt: Ege ve Akdeniz'de Tatil Planı İçin Yardım :) ya ben de aynı rotada bir tatil düşünüyorum ama bu aylarda yapmak için hatta bu ay onumuzdeki 2 hafta bana yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada tum yol boyunca %90 çadırda kalmayı düşünüyorum o yüzden otel tarzı yerlerden çok bana sadece...

10. memocan

Kış Mevsiminde İzmir Çevresi Kamp Alanları

Ynt: Kış Mevsiminde İzmir Çevresi Kamp Alanları evet ben de kış mevsimi için arıyorum eger yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri