Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)
öncelikle bu güzel fotoğrafları bizimle paylaştığın için teşekkürler her satırını hayranlıkla okudum fakat ben bişey sormak istiyorum ben doğa sporlarına çok yeni yeni ilgi duymaya başladım o yuzden aklımda bi çok soru var öncelikle bu gezdiğiniz kanyonda mesela ıstediğimiz zaman gdip çadırımızı kurup kalabilirmiyiz yani hani eğer varsa bilmiorm da korucularla falan sorun yaşama ihtimalimiz var mı? bu yaz o hevesle kendime çadır tulum işte tam takım aldım ama tatile çıkamadım hani tam anlamıyla hevesim kursağımda kaldı ve bu dediğimi bu ay içersnde şubatta yapmayı düşünüyorum eger başka önerileriniz de olursa hepsine açıyım ??? şimdiden yeterince uzun bi cevap olduğunun farkındayım umarım okunabilecek şekilde yazmışmdır şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkürler ...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasattepe - Gökdere Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Şubat 2010)
İstediğiniz zaman kamp atabilirsiniz.
Gerekli malzemelerinizi ve beslenmenize yetecek kadar gıda ve su almanız koşulu ile tabi
Yaz aylarında kanyonda su kalmıyor onuda belirteyim
suan orası ınanılmaz çekici gözüküyor.
sanırım sizde şubat ayında yapmışsınız acaba hava durumu yağış haricinde sıcaklık olarak nasıl oluyor o aylarda biraz bahsedebilirmisiniz :-\
bide bu parkuru izlememiz için rota tarzı yönlendirici bişey bulabilirmiyiz biyerden?
Gps kullanıyorsanız pazartesi bizim Murat gerekli yüklemeleri yapar büyük ihtimal
Birde Buca tarafından girecekseniz kanyona çok zorlanmazsınız yol konusunda...
Suyu takip ederek gidin suyu takip ederek dönün yeter ;D
Evet Ömer'in yazdıkları size çok daha uygun.
Suyu takip edin.
Gökdere köyünden çıkıp kanyona giden yolu sorun.
Kanyon girişinde ki Su bendinin solunda ki yamaçta kalan patikadan kanyon içine ilerleyebilirsiniz rahat rahat.