Arama sonuçlarınız

1. A

Makinelerimizi Nasıl Koruyalım

Ynt: Makinelerimizi Nasıl Koruyalım Merhaba,Günümüz DSLR modellerinin bazılarında ciddi oranda yağmura dayanıklılık özelliği var(Örnek Pentax K10D-şu an üretilmiyor daha yeni modelleri var, ben bizzat kullandığım için yazdım)Digital makinelerde SLR gövdelere oranla farklı ısı oranlarında...

2. A

Navitech, navigasyon nasıldır.?

Ynt: Navitech, navigasyon nasıldır.? Navitech PXB 210F modelinin nerede 210 TL. fiyatla satıldığını öğrenebilirmiyim?Teşekkürler.
  3. A

magellan triton 2000 kullanım kılavuzu

Ynt: magellan triton 2000 kullanım kılavuzu Rica ederim.

4. A

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Zerrin hanım,telefon numarasını not aldım.Uygun bir zamanda arıyacağım.Teşekkürler.
  5. A

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... İlgilendiğiniz için teşekkürler,Askerliğim dolayısı ile (Güney deniz saha komutanlığı)uzun bir süre bulunduğum İzmir e benden selamlar.

6. A

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Merhaba,sayfanın solunda bulunan mesaj ikonuna tıklayarak mesajı yazdım,bir hata mesajı almadım ama tabiki bir sorun olduysa bilemem.Teşekkür ederim.

7. A

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Merhaba,daha önceki mesajlarda Ankarada T-shirt alımı konusunda yardımcı olabileceğini yazan üye den yazdığım maile cevap alamadığım için buraya yazmak istedim.Ankaradan bizzat elden almamız mümkünmü?Teşekkür ederim.
  8. A

Bu Özelliklerin İfade Ettiği Manalar?

Ynt: Bu Özelliklerin İfade Ettiği Manalar? Bilgim dahilinde cevap vereyim, 7005 serisi aliminyum alaşımlı kadro(bisiklet gövdesi) Jant,Rigida marka jantın 32 delikli(jant telleri monte edilir)olanı Lastik,IRC MARKA 27" ebadında(genellikle MTB ve ATB lerde 26" lastik lullanılır,27" lastik, yol...
  9. A

Çekim Tekniği Hakkında Soru

Ynt: Çekim Tekniği Hakkında Soru Tekrar merhaba,makinenizi tripoda sabitleyerek enstantane öncelikli modda daha yavaş perde hızlarında deneme yapmanızı öneriyorum.

10. A

Garmin GPSMAP 60CX Türkçe Sorunu

Ynt: Garmin GPSMAP 60CX Türkçe Sorunu Merhaba,mesaj tarihi üzerinden biraz zaman geçmiş ama yinede yazmak istedim.Eğer güncellemeyi internet üzerinden yaptıysanız sebebi odur diye düşünüyorum.Benim cihazım Magellan fakat Türkçe ve Azerice menülü cihaz kullananların güncellemeleri yetkili...

11. A

Çekim Tekniği Hakkında Soru

Ynt: Çekim Tekniği Hakkında Soru Merhaba,çekim teknikleri konusunda en doğru bilgi için, fotoğrafın exif bilgilerine bakmak faydalı olur diye düşünüyorum.Hangi diyafram ve enstantane ile çekildiğini anlamakta yardımcı olur.Alevdeki ipeksi görünümü elde etmek için pozlama süresini uzatmak ve...
  12. A

Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar

Ynt: Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar Bütün fotoğraf severlere merhaba, Nikon D300 Minolta Maxxum 9xi kullanıyorum. AF-S DX Nikkor 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR Minolta 100-300mm Minolta 20mm Minolta 24-50mm Çekim konuları arasında özel bir tercihim yok.

13. A

Ynt: Navitech, navigasyon nasıldır.? Rica ederim.
  14. A

magellan triton 2000 kullanım kılavuzu

Ynt: magellan triton 2000 kullanım kılavuzu Merhaba,ben Triton 400 cihazıma Geomatics firmasında harita yüklettiğim zaman, (cihazım yurtdışı) 400 için verdiler.Fakat herhangi bir alışveriş olmadan verirlermi bilmiyorum.En doğrusu kendileriyle irtibata geçmeniz olur sanırım.
  15. A

Ynt: Navitech, navigasyon nasıldır.? Merhaba,ben kullanıyorum.Fiyat-performans oranı yüksek bir marka.Cihazların malzeme kalitesi orta seviyede,yeni çıkardıkları Px serisindeki donanım yüksek standartlarda.Haritası zaman zaman bazı hatalar yapsada genelde başarılı.Türkiyede satılan daha...

16. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bütün üyelere selamlar.İsmim Argun,aranıza Ankaradan katılıyorum.Özellikle fotoğrafçılık konusunda ilgili ve birazda bilgiliyim..) Doğayla ilgili her türlü aktivite hoşuma gitsede,fotoğraf çekmek amaçlı yürüyüşler benim için bir tutku.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri