Arama sonuçlarınız

1. C

Arkadaşlar Uygun fiyata bir 4x4 almayı düşünüyorum

Ynt: Arkadaşlar Uygun fiyata bir 4x4 almayı düşünüyorum TEŞEKKÜR EDERİM. bU MODELLER BAYA GÜZEL. Hoşuma gittiler. Dihatsuların arabalarıyla karşılaştırabilirmiyiz bunları

2. C

Ynt: Arkadaşlar Uygun fiyata bir 4x4 almayı düşünüyorum hayır ona bakmadım. bildiğiniz temiz bi model var mı örnek olarak bakabileceğim.
  3. C

Ynt: Arkadaşlar Uygun fiyata bir 4x4 almayı düşünüyorum Suzikilerin bagaj hacmi baya küçük geldi bana.Ya ben şöyle eşimle arabaya atlayıp uzun geziler yapmayı severim. Yani bagajı o açıdan çok küçük. Siz diyeceksiniz ki çok şey arıorsun walla ben gönlümden geçen arabayı land rover freelander...

4. C

Ynt: Arkadaşlar Uygun fiyata bir 4x4 almayı düşünüyorum Suziki derken daha net bir modelini söylermisiniz? bu konuda bilgim olduğunu sanırdım ama bu siteyle tanıştıkdan sonra hiç birşey bilmediğimi anladım
  5. C

Arkadaşlar 25000tly kadar olabilecek bir araç bakıyorum. Aslında ilk önce honda hvr die düşünmüştüm ama modeli biraz yüksek bişiye bakınca bütçemi aşacak. Hem vergisi uygun hem yakıtı uygun bir aaç ne olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum. Hem şehirde hemde arazide kullanabileceğim birşey...

6. C

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Arkadaşlar. Bende honda hvr almayı düşünüyorum. Okuduğum yorumlar genelde beni cezbetti. Ancak son yazan arkadaş kolay takla atabilir ve kontrol kaybı ve deformasyondan bahsetmiş. Bunlar doğru mu veya ne kadar etkiler arabayı. honda olmasından dolayı ben o kadar kötü sonuçlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri