Arkadaşlar Uygun fiyata bir 4x4 almayı düşünüyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan crazytutor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,702

crazytutor

Yeni Üye
Arkadaşlar 25000tly kadar olabilecek bir araç bakıyorum. Aslında ilk önce honda hvr die düşünmüştüm ama modeli biraz yüksek bişiye bakınca bütçemi aşacak. Hem vergisi uygun hem yakıtı uygun bir aaç ne olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum. Hem şehirde hemde arazide kullanabileceğim birşey bakıorum. Arazi derken çok abartılı arazi şartları değil tabii.. Sitede her markaya bakmaya çalışıyorum ama tecrübeler daha önemli gibi geldi bana. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekürler.

Etiketler

Ynt: Arkadaşlar Uygun fiyata bir 4x4 almayı düşünüyorum

Tempus' Alıntı:
Suziki derken daha net bir modelini söylermisiniz? bu konuda bilgim olduğunu sanırdım ama bu siteyle tanıştıkdan sonra hiç birşey bilmediğimi anladım

crazytutor' Alıntı:
Suziki derken daha net bir modelini söylermisiniz? bu konuda bilgim olduğunu sanırdım ama bu siteyle tanıştıkdan sonra hiç birşey bilmediğimi anladım

suzuki nin 2000 üstü her modeli işinizi görür , idamesi ekonomiktir. Daha çok kamplara giderim, offroad yaparım deseydiniz daha farklı ve biraz daha masraflı araçlardan tavsiye verebilirdim. Suzuki nin detaylı modelleri ile ilgili benden daha bilgili arkadaşlar var burda onlar yardımcı olur. Ben Land Rover kullanıcısı ve fanatiği olduğum halde sizin olduğunuz durumda olsam suzuki alırdım.

Suzikilerin bagaj hacmi baya küçük geldi bana.Ya ben şöyle eşimle arabaya atlayıp uzun geziler yapmayı severim. Yani bagajı o açıdan çok küçük. Siz diyeceksiniz ki çok şey arıorsun walla ben gönlümden geçen arabayı land rover freelander die düşünüştüm ama bu sitede onun sürekli arıza verdiğini ve baya masraflı olduğunu yazmışlar. arayıştayım.

vallahi freelander i kötülemek istemem , ama LR zaten sorunları olan ona rağmen sevdiğimiz bir marka, freelander ise bu markanın en sorunlu aracı. Hatta geçen sevgililer gününde bir araç görmüş arkadaşlar, adamın birisi çekicinin üstüne beyaz sıfır freelander i koymuş üstünede kırmızı kurdale taktırmış, plakadada AŞKIMA yazıyordu. Yani sevgililer günü hediyesi olarak yollanıyordu araç. LR ustalarından biriyle bunu paylaşınca neden acaba sevgilisini sevmiyormuymuş dedi gülüştük :smiley: Suzukinin 5 kapı olanlarına bakarsanız hacimleri gayet yeterlidir. O hacim size yetmese zaten 30-35 000 lere discovery 2 lere bakmaya başlamanız lazım. 25 000 lerede discovery 2 ler bulunuyor ama genelde yapacağınız masraflarla 30 000 e gelir onlarda en az.

2000-2004 model (eski kasa) Grand Vitara'lara (5 kapı) baktınız mı?

Hard offroad modifiyesi planlanmıyorsa double cab pikapları da seçenekler arasına koymalı

Selim

nkurtkaya' Alıntı:
2000-2004 model (eski kasa) Grand Vitara'lara (5 kapı) baktınız mı?
hayır ona bakmadım. bildiğiniz temiz bi model var mı örnek olarak bakabileceğim.

crazytutor' Alıntı:
hayır ona bakmadım. bildiğiniz temiz bi model var mı örnek olarak bakabileceğim.

1999-2004 arası Grand Vitara'lar. Bu kasa 2006'ya kadar üretildi, vergi dilimi artmasın diye 2004'de kadar olanları arattım.

http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[detay_277_min]=1999&b[detay_277_max]=2004&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[c]=11944&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=11944&c=11944&search_result_page_limit=20&sGaleri=1

TEŞEKKÜR EDERİM. bU MODELLER BAYA GÜZEL. Hoşuma gittiler. Dihatsuların arabalarıyla karşılaştırabilirmiyiz bunları

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR