Arama sonuçlarınız

1. trink

1994 Japon Vitara otomatik ş. ile 2000 İspanyol Vitara otomatik ş. kıyaslama

Ynt: 1994 Japon Vitara otomatik ş. ile 2000 İspanyol Vitara otomatik ş. kıyaslama Şimdi taşlar yerine oturdu. Tabiki arada 6 sene var mutlaka teknoloji farkı olması lazımdı sayenizde bu farkıda öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim. Benim aracımın şanzumanı arızalı mı diye şüpheleniyordum. Ya...

2. trink

Ynt: 1994 Japon Vitara otomatik ş. ile 2000 İspanyol Vitara otomatik ş. kıyaslama Evet Dursun Usta, İspanyolların ayna mahruti oranı 4,87 (yalnış bilmiyorsam) Japon 5,12 olduğu için düz yolda fark olması yani İspanyolun daha başarılı olması gayet doğal(Beygir gücü de farkı var). Ama be daha...
  3. trink

Ynt: 1994 Japon Vitara otomatik ş. ile 2000 İspanyol Vitara otomatik ş. kıyaslama Dusun usta; 4-5 ay önce otomatik şanzuman yağını ve filtresini değiştim çıkan da temizdi. Benim kafama takılan asıl ispanyolun otobanda 5. vitese geçmesi aynı şanzuman kullanmıyormu bizimki 4 ileri. sabah...

4. trink

Ynt: 1994 Japon Vitara otomatik ş. ile 2000 İspanyol Vitara otomatik ş. kıyaslama Benim araç ta da var over-drive. 4 ileri otomatik zaten. Vites geçişlerini hissedebiliyorsun 4 viteste çalışıyor anlamadığım arkadaşımın aracında saydığımda 4 ten sonra bir yarım vites daha büyültüyor. sanki 5...
  5. trink

Merhabalar; Aracım 1994 model japon üretimi 1,6 jlx 5 kapı otomatik (305.000 km de). Pazar günü Çiftealanda aypılan İstanbul Off-road Şampiyonası 3.ayağı yarışından dönerken arkadaşımın vitarasnı kullanma fırsatım oldu onun aracı 2000 model ispanyol üretimi 1,6 jlx 5 kapı otomatik (94.000 km...

6. trink

1.6 5k yakıt

Ynt: 1.6 5k yakıt Bayramda İstanbul - Edirne - Çanakkle- İstanbul gezisi yaptım bu arada tekrar son yakıt sarfiyatımı sizlerle paylaşmak istedim. 799 km yol gittim 90 km den yukarı çıkmadım toplamda 70 litre benzin yaktım ne yaptıysam daha aza düşüremedim. Yola çıkmadan önce yağı değiştiriken...

7. trink

1.6 5k yakıt

Ynt: 1.6 5k yakıt Benzin tüketim sonucunu bekliyoruz.
  8. trink

vitara kayış sesi

Ynt: vitara kayış sesi Ben yan sanayi kayışı 10 tl den almıştım yetkili servis 64 tl fiyat vernişti arada epey fark var. Dört yıl boyuncada yan sanayi kullanmışım( haberim sonra oldu) hiç ses yapmadı. 2005 yılında yetkili servise giderek bende triger set ve kayışları değiştirmiştim orjinal...
  9. trink

vitara kayış sesi

Ynt: vitara kayış sesi Merhaba; Aynı sorun bende de var sabahları V kayışı ötüyor. İki kere değiştirdim (ikiside Dayco) ilk zamanlar yapmıyor belli bir süreden sonra ötme başlıyor ( kanallı tip kayış olduğu için gerdirmenin faydası olmuyor tek çözüm değiştirmek). Sabah çalıştırdıktan, ses de...

10. trink

Lastik Ebadının Değişimin Artı ve Eksi Yönleri

Ynt: Lastik Ebadının Değişimin Artı ve Eksi Yönleri Sorularınızın tam cevabı değildir ama belki fikir verebilir. 195x80x15'in çapı 27 " çevresi 2,18 m dir 215x80x15'in çapı 28,5" çevresi 2,28 m dir Uzun süreli düz yolda son vites dişlisinde giderken daha az yakıt yakacaktır. Fakat...

11. trink

1.6 5k yakıt

Ynt: 1.6 5k yakıt Bilgi için teşekkürler.
  12. trink

1.6 5k yakıt

Ynt: 1.6 5k yakıt Bilgi için teşekkür ederim. Benim araç Japon 4 vites otamatik. son dişli oranı (0,73:1) ve ayna mahruti oranı (5,12:1) kitapçıktaki aracın oranlarını japon'dan farklı diye biliyorum Manuel 5.vites oranı (0,8:1) ayna mahruti oranı (4,87:1) bazılarında (5,12:1)'de çıkıyormuş...

13. trink

1.6 5k yakıt

Ynt: 1.6 5k yakıt Merhaba; Vermiş olduğunuz kitapçık verisi hangi üretim için olduğunu bildirebilir misiniz?(japon-ispanyol- 4 vites otomatik şanzum-3 vites otamatik şanzuman- 5 vites manuel şanzuman)
  14. trink

1.6 5k yakıt

Ynt: 1.6 5k yakıt Merhaba, sekiz sene Amerikan (4100 cc) kullandıktan sonra Japon'a geçtim bu yüzden gaz pedalının altındaki yumurtayı gayet iyi bilirim ve her aracı kullanmam da o şekil olarak kaldı. Buna rağmen bahsettiğiniz litreye İzmir otobanın da 7,4 lt/100 km ye yaklaşabildim oda carbon...
  15. trink

Suzuki Patinaj Sorunu

Ynt: Suzuki Patinaj Sorunu Merhaba; Evet Atilla usta yükseltmeden mekaniğe her türlü konuda deneyimlidir yapılabilecek modifiyeleri artıları ve eksileri ile gayet net izah edebilir. Bu patinaj sorununuzu da çözeceğini sanıyorum. Danışmakta fayda var.

16. trink

1.6 5k yakıt

Ynt: 1.6 5k yakıt Merhaba; Genelleme yapamam ama kendi aracımın verilerini paylaşabilirim. Benim aracım 94 model benzinli 5 kapı 1,6 jlx otomatik. Ortalama şehir içi 10 litre/100 km şehir dışı 8 litre /100 km yakıyor.(2 yetişkin +1 çocuk) araçta dört yetişkin olduğu zaman rakamlar artıyor...
  17. trink

Suzuki Patinaj Sorunu

Ynt: Suzuki Patinaj Sorunu Merhaba; Sözü geçen rampalar çok dikse yağmurlu havalarda zaten diğer araçlarda aynı sıkıntıyı çekiyorlardır, en azından siz şanşlısınız 4x4 seçeneğiniz var. Bu yüzden bende böyle sorunlarda ağır direksiyonu teredütsüz seçenlerdenim. Aracınız otomatik mi çünkü...
  18. trink

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) 1 Cenk Sarıkaya 2 Orhan Bıyıklı 3 Berk Gemicioğlu 4 Sina Ataman 5 Selahattin Doğan 6 Kazım Doğan 7 Birol Özdal 8 Ünal Çelik 9 Şenol Ablak 10 Ümit YILDIZ 11 Cenk Coşkun 12 Seyhan Karaca 13 Kürşat Ergan 14 Erkan...

19. trink

Willys Kilometre Saati Alınık

Ynt: Willys Kilometre Saati Alınık far anahtarı
  20. trink

Willys Kilometre Saati Alınık

Ynt: Willys Kilometre Saati Alınık far anahtarının tane fiyatı 30 tl .dir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız