Arama sonuçlarınız

1. trink

Willys Kilometre Saati Alınık

Ynt: Willys Kilometre Saati Alınık Merhaba Bende sadece far düğmesi var iki adet sıfır amerikan malı.

2. trink

Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu Merhaba; Servise gidince aynı olayları yaşamaktan bıkmıştım. Bende artık yetkili servislere gitmiyorum sorunu malesef böyle çözdüm(kendimi böyle kandırıyorum). yok illa gitmek zorunda kalacaksam yada orjinal parça gerekiyorsa SE416 kodunu kullanarak...
  3. trink

Suzuki Vitara Stepne Sticker Uygulaması

Ynt: Suzuki Vitara Stepne Sticker Uygulaması 4 numara

4. trink

3 Kapı Grand Vitara Modifiye

Ynt: 3 Kapı Grand Vitara Modifiye Merhaba benim araç 1994 model vitara geçen hafta maslakta(istanbul) Atijeep te alt koruma yaptırdım çok kısa zamanda ve pratik koruma yaptık. yükseltme ve alt koruma gibi modifiyelerinizi yaptırmadan önce mutlaka Atilla usta ile görüşün derim Her araca en...
  5. trink

Vitara Salıncak Tablası Sorunu

Ynt: Vitara Salıncak Tablası Sorunu Merhaba; İstanbulda iseniz sıfır taiwan malı salıncak almak isterseniz 200 tl ye yönlendireceğim adresten alabilirsiniz

6. trink

Suzuki Vitara Stepne Kilidi

Ynt: Suzuki Vitara Stepne Kilidi Merhabalar Aynı sorunu bende kilitli bijon(Amerikan malı) ile çözdüm 4 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Arkadaşımdan almıştım her çeşit araç için vardı sanırım hala bulabilirsiniz. Avrupa yakasında Ati Jeep Maslak, Anadolu yakasında Özel Ticaret Yedpa...

7. trink

94 Vitara Aldım

Ynt: 94 Vitara Aldım Hayırlı olsun. bol çamurlu güle güle kulmakmak dileklerimle; Bahsedilen Servise (yetkili suzuki servisi) 2005 yılında triger değiştirmiştim. Her şey orjinal parça olsun istemiştim onlarda ona göre para aldılar buraya kadar her şey tamam. 2009 tekrar triger setini...
  8. trink

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Merhaba Sanırım Özkan Bey'in 99 sıraya düşme nedeni 10 nisan 2009 da "93. İlkin Sırcan........... (jimmy 2006 )Antalya " Aracını sattığını bildirip listeden çıkartmasıdır.
  9. trink

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba ismim Erkan 38 yaşındayım 15 sene Taksim'de Jeep yedek parça ticareti yaparak tecrübelendim (Oto İrfan). Askeriyenin Jeep leri hurdaya çıkarması ve piyasadaki araçların azalması sonucu dükkanı 2005 yılında kapatmak zorunda kaldım. Aranızda olmaktan...

10. trink

Suzuki Vitara İçin Radyatör Alıcam Fikirleriniz

Ynt: Vitara Radyotor Daha önce bende Suzukinin termiğini incelemiştim. Amarikanlar gibi civalı olmayıp basit bir yapısı var. mukavemetini sıcaklığa göre arttırmıyor. Anladığım kadarı ile göbek ile gövdenin arasında katı yağ gibi bir madde var. Ne olduğunu tam bilmiyorum. Rölantide çalışırken...

11. trink

Suzuki Vitara İçin Radyatör Alıcam Fikirleriniz

Ynt: Vitara Radyotor Merhaba; 2007 yılında aracımın radyatörü üst taraftan (plastik kazan) çatladı. Değiştirmek için servis'e gittiğimde orjinaline 700 tl yan sanayisine (taiwan) 300 tl istediler. Aksarayda bir yedek parçacıdan Taiwan malı radyatörü 200 tl aldım ve taktırdım halen...
  12. trink

Ynt: Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu Helal olsun Dursun Usta bir cümle ile konuyu netleştirdin.Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Ünvanların başına yetkili servis yazdırmak yetmiyormuş bunu da öğrenmiş olduk.

13. trink

Ynt: Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu Teşekkürler Dursun Usta. Sonuçları bekliyoruz.
  14. trink

Ynt: Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu şase numarası 11 haneli olan 3 araç olduk. bakalım daha var mı? peki bu konu ile ilgili bilgisi olan lütfen bilgilerini burada paylaşsın.
  15. trink

Ynt: Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu Az önce saydım 115 adet vitara (suzukiciler kaç kişiyiz'den) kayıt yapmış (g.vitara ve jimmy lerde şase numarası sayısını bilmediğim için ayırdım) 115 vitaradan sadece 2 sinin şase numarası mı? 11 hanelidir merak ettim. Başka 11 haneli yok mu? yada bunun...

16. trink

Ynt: Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu 11 haneli şase numarası olan vitara sadece 2 adet mi var?
  17. trink

Merhabalar; 1994 model 1.6cc 5 kapı vitara araç sahibiyim. Suzuki servise gittiğimde veya servise parça sorduğumda her defasında karşılaştığım sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim. Servis şaşe numarasını 17 haneli olması gerektiğini bu şekilde parçaya ulaşabileceklerini söyleyip, aracın...
  18. trink

Satılık Vaude Space K2 Çadır

Ynt: Satılık Vaude Space K2 Çadır Merhaba; İstanbulda Avrupa kısmında iseniz çadırı önce görmek isterim.

19. trink

Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009)

Ynt: Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009) Merhaba; Willys çok güzel görünüyor, böyle bir araca sahip olduğunuz için sizi tebrik ederim. Motoru Süperharricane'mıdır(6 cyl) acaba?
  20. trink

Suzuki Vitara 4x4 Polen (Klima) Filtresi Nerede ?..

Ynt: Suzuki Vitara 4x4 Polen (Klima) Filtresi Nerede ?.. benim Suzide 1994 model, ben de polen filtresi yok diye biliyorum o yüzden hiç aramadım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri