Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Vitara Şase Numarası Sorunu
Merhaba;
Servise gidince aynı olayları yaşamaktan bıkmıştım. Bende artık yetkili servislere gitmiyorum sorunu malesef böyle çözdüm(kendimi böyle kandırıyorum). yok illa gitmek zorunda kalacaksam yada orjinal parça gerekiyorsa SE416 kodunu kullanarak...
Ynt: 3 Kapı Grand Vitara Modifiye
Merhaba
benim araç 1994 model vitara geçen hafta maslakta(istanbul) Atijeep te alt koruma yaptırdım çok kısa zamanda ve pratik koruma yaptık. yükseltme ve alt koruma gibi modifiyelerinizi yaptırmadan önce mutlaka Atilla usta ile görüşün derim Her araca en...
Ynt: Vitara Salıncak Tablası Sorunu
Merhaba;
İstanbulda iseniz sıfır taiwan malı salıncak almak isterseniz 200 tl ye yönlendireceğim adresten alabilirsiniz
Ynt: Suzuki Vitara Stepne Kilidi
Merhabalar
Aynı sorunu bende kilitli bijon(Amerikan malı) ile çözdüm 4 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Arkadaşımdan almıştım her çeşit araç için vardı sanırım hala bulabilirsiniz. Avrupa yakasında Ati Jeep Maslak, Anadolu yakasında Özel Ticaret Yedpa...
Ynt: 94 Vitara Aldım
Hayırlı olsun. bol çamurlu güle güle kulmakmak dileklerimle;
Bahsedilen Servise (yetkili suzuki servisi) 2005 yılında triger değiştirmiştim. Her şey orjinal parça olsun istemiştim onlarda ona göre para aldılar buraya kadar her şey tamam. 2009 tekrar triger setini...
Ynt: Vitara Radyotor
Daha önce bende Suzukinin termiğini incelemiştim. Amarikanlar gibi civalı olmayıp basit bir yapısı var. mukavemetini sıcaklığa göre arttırmıyor. Anladığım kadarı ile göbek ile gövdenin arasında katı yağ gibi bir madde var. Ne olduğunu tam bilmiyorum. Rölantide çalışırken...
Helal olsun Dursun Usta bir cümle ile konuyu netleştirdin.Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Ünvanların başına yetkili servis yazdırmak yetmiyormuş bunu da öğrenmiş olduk.
şase numarası 11 haneli olan 3 araç olduk. bakalım daha var mı? peki bu konu ile ilgili bilgisi olan lütfen bilgilerini burada paylaşsın.
Az önce saydım 115 adet vitara (suzukiciler kaç kişiyiz'den) kayıt yapmış (g.vitara ve jimmy lerde şase numarası sayısını bilmediğim için ayırdım) 115 vitaradan sadece 2 sinin şase numarası mı? 11 hanelidir merak ettim. Başka 11 haneli yok mu? yada bunun...
Merhabalar;
1994 model 1.6cc 5 kapı vitara araç sahibiyim. Suzuki servise gittiğimde veya servise parça sorduğumda her defasında karşılaştığım sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim. Servis şaşe numarasını 17 haneli olması gerektiğini bu şekilde parçaya ulaşabileceklerini söyleyip, aracın...
Ynt: Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009)
Merhaba;
Willys çok güzel görünüyor, böyle bir araca sahip olduğunuz için sizi tebrik ederim. Motoru Süperharricane'mıdır(6 cyl) acaba?