Arama sonuçlarınız

1. avdoğa

Yeni Bagajım

Ynt: Yeni Bagajım yanlışlıkla aynıkonuyu iki sefer yükledim ve orda bazı açıklamaları yazdım.stepne yeri bu yükü kaldırımı sorusunun yanıtı ise bagaj sadece stepneye bağlı degil.bagajın tampon üzerine gelen köşelerinde iki ayak var ve bu ayaklar tampona dikine atılan galvanizden boruların...

2. avdoğa

Vitara'mın Yeni Bagajı

Ynt: Vitara'mın Yeni Bagajı öncelikle köpek kulübesini elimden geldlğince en hafif malzemeden yapmaya çalıştım. iskeleti 20x20 1.2 profil. dış kaplaması 20 cm eninde pilastik tavan kaplamada kullanılanlardan. içi iki katlı 8mm su kontrası var yani toplasanız 25 kg anca . bu hafta sonu 3 kişi 5...
  3. avdoğa

Yeni Bagajım

ava giderken köpeklerimi taşımak için yeni bir aparat yaptım.başka amaçlarla kullanılabileceğinden fikir nermesi için fotoları sizlerle paylaşmak istedim.

4. avdoğa

Vitara'mın Yeni Bagajı

merhaba arkadaşlar ava giderken köpeklerimi koymak için kendime bir aparat yaptım . başka amaçlarda da kullanabileceğinizde fikir versin diye fotoların sizlerle paylaşmak istedim
  5. avdoğa

Çeki Demiri ?..

merhabalar,ruhsatta işli olan çeki demiri römork takmak için yeterlimidir.soru ilk baktığınızda saçma gelebilir ama şöyle anlatayım ben avcı olduğum için vitaramın arkasına bir tampon ve bu tmapona uygunj seyyar bir köpek kulübesi yapdırdım. kulubenin boyu aracın tavan yüksekliğiyle aynı.kafama...

6. avdoğa

Check Engine Işığı Sönmüyor

Ynt: Check Engine Işığı Sönmüyor herkese teşekkürler ışık kendiliğinden söndü.

7. avdoğa

Check Engine Işığı Sönmüyor

merhabalar,bugün işten gelirken check engine ışığının yandığını farkettim. elektirkle ilgili bir problem olduğunu tahmin edip farları ve sinyalleri kontrol ettim ve sol kısanın patlak olduğunu gördüm.sanayiye gidip ampulü değiştirdim. ama ikaz ışığı sönmedi. Usta ampullerin amperi farklı...
  8. avdoğa

Vitara Jlx Rolanti Problemi

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi
  9. avdoğa

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi arkadaşlar tekrar merhabalar,bugün 90 bin i geçen aracımın triger setini değiştirmek için sanayideydim ve bütün günüm de sanayide geçti. arkadaşlara bilgi olması açısından triger kayışı verulmanına 95 tl ve 70 tl işçilik verdim. bu arada sizlerin tavsiyelerine...

10. avdoğa

Suzuki JLX Asfalt Aracı mı? Arazi Aracı mı?

Ynt: Suzuki JLX Asfalt Aracı mı? Arazi Aracı mı? Sevgili Uğur bey,bu güzel açıklamalarınızla kafamdaki sou işaretlerini kaldırdığınız için çok teşekkür ederim.

11. avdoğa

Suzuki JLX Asfalt Aracı mı? Arazi Aracı mı?

kısa bi aradan sonra tekrar merhabalar...uzun süre binek bir araç kullandıktan sonra ilk arazi aracıma alışmaya çalıştığım şu sıralada vitaranın arazide kullanımının asvaltta kullanımının çok daha rahat olduğunu hissettim yada bana öyle geliyor şöyleki araç asvaltta biraz bozuk yollarda içeri...
  12. avdoğa

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım ve buna istinaden siteden bir abimizle telofon görşmemize istinaden birşeyler denedim ve şimdilik işe yaradı.şimdi araç ilk rolanti düşüşü yaptığında abimiz aracı stop edip tekrar çalıştırdığı zaman araç aynı prolemi tekrar...

13. avdoğa

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi problem birtek bende değilmiş anlaşılan insan üzlsünmü sevinsinmi bilemiyo valla. sn experotonun bahsettiği parçadan olabileceğini bir arkadaşım bana söylemişti. ama bu hava akışmetrenin arızalı olup olmadığını nasıl anlayacağız bir yöntemi varmıdır. ayrıca...
  14. avdoğa

merhabalar arkadaşlar yeni bir suziki ci olarak aranıza bir kaç sefer bazı problemlerimle katılmaya çalıştım. gönül isterki uzun süreli muhabbetlerdede aranızda olmak. ama bazı nedenlerden dolayı siteye sıklıkla giremiyorum. kısa kesiyim benim bir ufak bir problemim daha var ve sizlere...
  15. avdoğa

Suzuki Vitara Cam, Kalorifer ve Korna Sorunları

tekrar merhabalar,umarım bizler yani aranıza yeni katılanlar böyle ufak tefek problemlerle ustalarımızın vaktini aldığımız için kızmıyorlardır. yeni aldığım aracımı sizlerin desteğiyle tanımaya çalıyorum. benimm düşüncem suziki kullanan bazı üstatlarımızın normal bir oto tamircilerinden daha...

16. avdoğa

1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. bir arkadaşımız yorumunda değişen parçalar orjinal değilse çok para vermşsin yazmış. masrafın detayları debriyaj seti(valeo) 160 tl orta uzun rot 180 tl arka ve ön salıncak burçları 8 adet 160 tl...
  17. avdoğa

1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?

sevgili abilerim kardeşlerim, herkese selam eder aranıza katılmaktan gurur duyarım eğer kabul ederseniz. 2 senelik bir araştırma sonucu yaklaşık 3 hafta önce 2000 model 86 binde bir 5 kapı vitara aldım. 2. ci hafta aracım hoşgeldin deyip debriyaj, salıncak burçları ve orta rotu 800 tl ye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri