Vitara'mın Yeni Bagajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avdoğa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646

avdoğa

Ana Kamp
Yer
selçuk/İZMİR
merhaba arkadaşlar ava giderken köpeklerimi koymak için kendime bir aparat yaptım . başka amaçlarda da kullanabileceğinizde fikir versin diye fotoların sizlerle paylaşmak istedim

Photo-0009_1.jpg

Photo-0010_1.jpg

Etiketler
Ynt: Vitara'mın Yeni Bagajı

1- Köpek klübesi güzel olmuşta, havalandırma yeterlimi...ruhsata işlimi :smiley: (hayvan severler, jandarma, polis sorun yaratabilir :smiley:
2-Engüzeli kibar tavan bagaj portun olmuş, nerden aldın, kaça aldın, kaçakta kullanılır yani :smiley:

Huzurlu sorunsuz seyirler... slmss..

Ayrıca, klübe geri görüşü engellermi, rampada arabayı şahlandırır mı :smiley:

öncelikle köpek kulübesini elimden geldlğince en hafif malzemeden yapmaya çalıştım. iskeleti 20x20 1.2 profil. dış kaplaması 20 cm eninde pilastik tavan kaplamada kullanılanlardan. içi iki katlı 8mm su kontrası var yani toplasanız 25 kg anca . bu hafta sonu 3 kişi 5 adet av köpeği tüfekler, eşyalarımız yaklaşık 450 kg yükle traktör yolundan 10 km lik bir tırmanış yaptık üstelik gece.vitara benim ilk arazi aracım yok böyle bir alet tık demedi L de 2. vitese atamazsınız öyle bir yol. neyse trafikte problem yaratırmı? şimdi çeki demiri işli bu nedemek romörk takabiliriz. peki romörkün tekerlekli olması şartmıdır bence değil.benim kulübenin altına tampon + çeki demiri bağlantılı bir apart yaptırıyorum.çekmesinde kaldırsın.vize yapan arkadaşlara gittim gösterdim 750 kg mı geçmeyen romörkler ruhsata işlenmiyormuş.tavan sepetimi iş yerindeki demirci ustam ile yaptık 60 tl civarında tuttu malzemesi.yinede bilmiyorum ilk polisle karşılaşmamızda ne olur. fikri olan arkadaşlar varsa bizde tedbirimizi alalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri