Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
jantları değiştirmeyip 30 9,5 15 takmak gibi bir fikir geldi aklıma ama emin değilim ondan da. Sanırım bir lastikçiye gidip detaylıca bakmak en iyisi
Herkese merhaba, aracın sadeleştirilmesi kapsamında üzerindeki tüm aksesuarlar satılıktır. Fotoğrafları yüklüyorum, detaylar için irtibata geçebilirsiniz. Fiyat olarak hepsinin sıfır fiyatları belli, öldürmeden gelecek teklifleri değerlendiririm.
Terrafirma klimasız model ön vinçli tampon /...
4-5 senede hayatım tamamen değişmiş, artık forumda daha aktif olacağım için güncelleyelim :smiley: Artık Defender sahibiyim ve şu an aracı toparlıyorum. Meslek olarak kurumsal hayatı bıraktım ve sinema sektöründe ağırlıklı olmak üzere fotoğraf ve video çekimleri yapıyorum. Herkese selamlar
Herkese merhaba, mutlu, sağlıklı bol maceralı bir yıl dilerim :smiley:
Bazı konularda sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyorum, araştırmama rağmen kararsız kaldığım konular var. Araç şu an Maslak'ta Hakan ustanın ellerine bırakıldı:smiley: gerekli düzenlemeler (daha büyük radyatör, direksiyon...
Teşekkür ederim, aklımdaki defender çok daha sade ama severek aldım, zamanla yapılacak bir sürü şey var:) muhtemelen forumda da daha aktif olur bolca fotoğraf paylaşırım, zaten mesleğim fotoğrafçılık:) şimdilik bir tane gönderiyorum
Herkese selam arkadaşlar maksimum 150 bin tl civarı 90 veya 110 defender arıyorum. Bu rakama td5 imkansız gibi o yüzden 300tdi rn380 olacak muhtemelen. Bu araçların ederi belli az çok. Piyasada saçma fiyatlar dönüyor, az bir makyajla sıradan ya da dökük araçları geçirmeye çalışıyorlar. O yüzden...
Haklısınız, ki verdiğiniz emek var bir de... Umarım istediğiniz rakamlara satabilirsiniz aracınızı, bakarsınız bana nasip olur takipte olacağım kendi aracım satılana kadar :smiley: Sattıktan sonra yeni bir defender mı düşünüyorsunuz?
Tahmin ettiğim araç, favorilerimin arasında zaten:) Aracımın satılmasını beklediğim için kimseyi arayıp rahatsız etmiyorum, şu an sadece ilan izliyorum.. Örneğin sizin aracınızda olan hiçbir donanıma sahip olmayan araçlara isteniyor bu rakamlar, bu yüzdendi aslında sorum.. Defender' dan...
Farkındayım konunuz 0km araç ancak ikinci eli de dahil etsem, tecrübelerinize dayanarak bir soru sorsam cevaplar mısınız?
Hangi defender ne kadar eder?
Çünkü ilanlara baktıkça kafam allak bullak oluyor ve hangisinin mantıklı olduğuna bir türlü karar veremiyorum. Misal; bir araç var rakam...