Hep merak ettiğim bir sorudur hadi bi tartışalım
5 Yıldır Defender kullanıyorum 2.5 benzinliye 3.9 v8 e 300tdi a ve 200tdi a bindim. Şuanda da günlük 200tdi 110 kullanıyorum. Şimdiye kadarki tecrübelerime göre sıfırdan toplanmamışsa araç illa ki sanayi mevzusu oluyor. Şuana kadar sorunsuz sıkıntısız en rahat ettiğim aracım şuan bindiğim 200tdi ım oldu fakat nekadarda olsa ufak tefek sıkıntıları var üstüne düşmediğim. Direksiyon boşluğu gibi mesela. Şimdi merak ettiğim konu şu. Malum yeni model defender fiyatları belli. Özellikle ingiliz olanlar galerilerin sattıkları 140.000euro lardan falan bahsediliyor(otokar şuan sivile satıyor mu bilmiyorum). Sizce bu para verilip yeni model alınsa günlük kullanım uzun yol ve hafif off road kamp için kullanılarak sanayiye uğramadan ne kadar süre gider? Bu paraya değer mi? 2007 Senesinde otokar dan sıfır km 130 almış bir tanıdığım var yan yana 5000km yol yaptık ve bu soruyu ona da sordum. O kadar para verip aldığına deydi mi şimdiye kadar problem çıkardı mı diye sorduğumda bunca yıldır sadece yağını ve suyunu değiştirdiğini herhangi bir arıza vermediğini söyledi. Ki kendisi aylarca yollarda olan hindistanlarda mısırlarda Defender ile bol bol yol yapmış biridir. Tabiki 140.000euro çok büyük para hayal bizim için fakat olurda piyango falan çıkar diye soruyorum sizce değer mi?