Arama sonuçlarınız

1. D

Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.?

Ynt: Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.? bu arada rr ile kıyaslama yapmışsınız tam anlayamadım artılarını eksilerini

2. D

Ynt: Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.? urfi bey yanıtınız için teşekkürler yanlız 53000 gibi rakamlara çıkacak olsam zaten tercihim direk vx 100 olur en başta belirttiğim gibi 35000 civar gc 4.7 ler var vx 100 ortalama 45000 civarı ben o yüzden sormuştum 10000 tl farka değermi diye
  3. D

Ynt: Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.? mümkünse nedenleri ile açıklayabilirseniz daha aydınlatıcı olacak teşekkürler

4. D

Ynt: Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.? grand cheroke ci arkadaşlar vx 100 asfaltta daha iyi ama parçası pahallı başın ağrır diyorlar o yüzden gc daha mantıklı tercih diyorlar nedir yorumlarınız
  5. D

karar veremiyorum yardım edermisiniz

Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz adım ilkay verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim

6. D

karar veremiyorum yardım edermisiniz

sevgili gezenbilir üyeleri bir süredir siteyi takip ediyorum bir 4*4 alıp aranıza katılmayı düşünüyorum araştırmalarım sonunda land cruiser vx 100 almaya karar vermiştim ancak istanbul dışında vx 100 pek satılmıyor ( bu arada antalya da ikamet ediyorum) vx 100 ile gc 4.7 arasında ortalama 10000...

7. D

merhaba sevgili dostlar bir süredir siteyi takipteyim daha önce vx 100 le ilgili görüşlerinize başvurmuştum ve değerli görüşlerinizle vx 100 almaya karar vermiştim fakat sorun şu ki istanbul dışında vx 100 bulmak zor (antalya da) ve diğer araçları incelerken jeep grand cheroke de vx 100 iyi bir...
  8. D

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım gözünüz aydın umarım çekilen sıkıntılara değmiştir
  9. D

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım inşallah aracınıza kavuşmuşsunuzdur malum suriye karışık inşallah aracınız sağ salim döner merakla bekliyoruz

10. D

Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. aahh aahhh bu ne güzellik öyle maşallah maşallah darısı başımıza :'(

11. D

2001 MODEL AMA KUSURSUZ

Ynt: 2001 MODEL AMA KUSURSUZ 2007 otomatik honda civic elegance full model ile takas düşünürmüsünüz
  12. D

Grand Cherokee & LC

Ynt: Grand Cherokee & LC pardon 2001 için vergi sanırım 3600 tl

13. D

Grand Cherokee & LC

Ynt: Grand Cherokee & LC merhaba vx 100 benimde şu aralar hayalimi süslüyor o yüzden baya araştırıyorum deneme amaçlı çok az kullanma şansım oldu müthiş bir araç kullanıpta memnun olmayanı hatta başka araç kullanmasına rağmen olumsuz yorum yapanı görmedim lpg ile 40-50 krş km de yaktığı...
  14. D

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım defender arazide tamam ama normal kullanımda biraz konforsuz özellikle evin tek arabasıysa yani evin hanımıda kullanacaksa defender e okey diyen bayana rastlamadım ;D
  15. D

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım sorento kamyon sürer gibi eşinizin hoşlanacağını hiç sanmam tucson çok bilgim yok crv arkadaşımda var çok güzel ama kibar arba sanki yoldan çıkınca biraz üzer gibime geliyor rav 4 nede olsa toyota bence rav 4 ancak 4*4 cü arkadaşların hiçbiriside bunları 4 çeker...

16. D

vx 100 arıyorum

Ynt: vx 100 arıyorum bu araç vx 100 mü değilse vx 100 e tercih edilir mi bilgisi olan arkadaşlar vx 100 le kıyaslayabilirmi teşekkürler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-2000-model-turbo-dizel-jip-alanyada-satilik-52881855/detay/
  17. D

vx 100 arıyorum

Ynt: vx 100 arıyorum bu aracı tanıyan var mı acaba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-super-cruiser-52743900/detay/
  18. D

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. yanlış anlamayın merakımdan ve öğrenmek istediğimden soruyorum özellikle avrupa da lpg bu kadar rabet görüyorsa firmalar neden orijinal lpg li araç üretmiyorlar eğer gerçekten lpg rabet görüyorsa lpg li araç üretilmemesi büyük petrol firmalarını (bp...

19. D

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. lpg konusunda risk var mı acaba 2 gün önce antalya da lpg li araç durduk yere yandı acaba ne kadar düzgün kullanılırsa kullanılsın kaza anında risk varmı yoksa düzgğn montaj düzgün bakımla risk benzinle aynımı bilginiz var mı acaba lpg karşıtları...
  20. D

Araç tavsiyesi

Ynt: Araç tavsiyesi temmuz maalesef en yoğun çalıştığım ay :-[ turizm hekimi olarak çalışıyorum lpg konusunda güvenlikle ilgili sıkıntı olurmu acaba arkadaşlar altında bomba ilemi gezeceksin çocuğun var yazıktır diyorlar kaza anında yanan lpg li araçları görünce korkmuyorda değilim ama lpg siz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri